objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Sreda, 24. januar 2018 ob 06:50

Po tej izjavi se mirno lahko vprašamo: je res vse v redu z Mirom Cerarjem?!
... Tako Miro Cerar pred odhodom v Davos, na Svetovni gospodarski forum. Toda Matej Lahovnik, ekonomist in nekdanji minister ima prav, ko na twitterju odgovarja Cerarju: Prvič, SLO je bila ugledna država že pred vami, premier, in drugič, nikogar v Davosu ne zanima vaše mnenje. Povabilo je vljudnostno.Ob tej izjavi Mira Cerarja, ki je celo na meji žaljivosti do lastne države, katere predsednik vlade je, se lahko zato tudi mirno vprašamo, ali je s predsednikom vlade res vse v redu?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Miro Cerar
#Slovenija je spet ugledna država, zato želijo naše mnenje slišati tudi na @wef. #WEF18 #sharedfutures #Davos (vir: Twitter)
... Tako Miro Cerar pred odhodom v Davos, na Svetovni gospodarski forum. Toda Matej Lahovnik, ekonomist in nekdanji minister ima prav, ko na twitterju odgovarja Cerarju: Prvič, SLO je bila ugledna država že pred vami, premier, in drugič, nikogar v Davosu ne zanima vaše mnenje. Povabilo je vljudnostno. Ob tej izjavi Mira Cerarja, ki je celo na meji žaljivosti do lastne države, katere predsednik vlade je, se lahko zato tudi mirno vprašamo, ali je s predsednikom vlade res vse v redu?!
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar matej lahovnik davos Twitter svetovni gospodarski forum

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Po tej izjavi se mirno lahko vprašamo: je res vse v redu z Mirom Cerarjem?!