objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 6. februar 2018 ob 07:02

Demanti družbe Euro-Asfalt d.o.o. Sarajevo in gospoda Hameda Ramića
Bojan Požar

Odpri galerijo

Začetek del Draženci-Gruškovje. Miro Cerar, minister Peter Gašperšič in direktor Darsa Matjaž Knez.
Obljavljamo popravek na članke, objavljene 18., 19. in 21. januarja.
 
POPRAVEK
 V celoti zanikamo navedbe objavljene v člankih avtorja Bojana Požarja, objavljenih na spletnem portalu www.pozareport.si dne 18.1.2018, 19.1.2018 ter 25.1.2018. Gospod Hamed Ramić, lastnik družbe EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo, nikoli ni financiral nobene politične stranke v Republiki Sloveniji. Trditev o donaciji v znesku 30.000 EUR Zavodu 14 v letu 2014, s katerim je bil v tistem času povezan sedanji predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar, je neresnična. Vse trditve v člankih predstavljajo žalitev in diskreditacijo gospoda Hameda Ramića, ter tako njemu kot družbama EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo in EURO-ASFALT International d.o.o. povzročajo veliko škodo.
Viri uredništva Požareport, ki jih navaja, za nikogar niso dostopni, zato jih smatramo za nezanesljive in nekredibilne, informacije pa za nepreverljive.
Družba EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo je doslej sodelovala na večih javnih razpisih za izgradnjo infrastrukture v Republiki Sloveniji, pri tem pa vedno delovala transparentno, ter skladno z veljavno zakonodajo. To potrjuje tudi dejstvo, da so doslej družbi EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo oddana naročila rezultat njene najugodnejše ponudbe, ki jo je družba EURO-ASFALT d.o.o. oddala. Tako uspeha družbe EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo ne gre pripisati drugemu, kot strokovnosti, izkušnjam, ter prizadevanjem vseh, da se na slovenskem trgu družba uveljavi s svojo odličnostjo, ki jo nenazadnje že dokazuje z uspehom pri gradnji pomembnih infrastrukturnih objektov ne le v Republiki Sloveniji.
 
EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo
EURO-ASFALT International d.o.o.
Hamed Ramić

Po pooblastilu
Odvetnica
Mag. Nataša Štelcer

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
EuroAsfalt International doo Hamed Ramić miro cerar peter gašperšič Matjaž Knez dars DraženciGruškovje

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-03-21 11:40:31


Ko je razpadla Jugolandija je bilo iluzorno pričakovati, da bodo nedotakljivi komunisti, politično gledano,Kučan recimo, v najboljših letih, če že ne bežali čez mejo, se pa vsaj prekvalificirali v prodajalce, varnostnike ali strojevodje.. Nekoliko so se le potuhnili in še dandanes z osmimi in devetimi križi na hrbtu, so polno operativni. Imago Sloveniae. Poslati Zemljariča , da nagovori evropske poslance. ..Tako se tudi lumpi tipa Leben ne bodo dali odgnati od državnega korita Kot podgane bodo vedno našli pot, skozi kanalizacijo, če ne drugače. Učinkovala bi le deratizacija...Vlada deluje po principu kriminalnih združb. Noben odstop, kaj šele moralno-etična načela, zato razbojnikov ne ustavi, da ne bi dosegli svoje. Namišljeni magister oz. doktor znanosti, bo še vedno vlekel odločilne poteze na okoljskem resorju in še naprej skrbel za zločine nad naravo in posledično ljudmi.Žajček bo le podpisoval, kar mu bo ukazano ali vsaj namakal prst v črnilo. ..Biti moraš res bolan v glavi, da pri Lebnu vidiš eno samo kvaliteto. Po vseh razbojništvih, v katera je bil vpleten. Maščuje se tudi naravi, ki ga je udarila že ob rojstvu in ga obdarila le s kilogrami. ..Režimska trobila delujejo po principu, poslušna glavica, sita guzica. ..Na nagrado iz Murgel čakajo kot na svoj jackpot dobitek. Nekateri se zato še vedno čudijo, da jih je ciganka nažgala po desni...Kaj češ, tudi tisoč in več kilometrov od doma, se najdejo sorodniki in sosedi.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Demanti družbe Euro-Asfalt d.o.o. Sarajevo in gospoda Hameda Ramića