objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 6. februar 2018 ob 07:02

Demanti družbe Euro-Asfalt d.o.o. Sarajevo in gospoda Hameda Ramića
Bojan Požar

Odpri galerijo

Začetek del Draženci-Gruškovje. Miro Cerar, minister Peter Gašperšič in direktor Darsa Matjaž Knez.
Obljavljamo popravek na članke, objavljene 18., 19. in 21. januarja.
 
POPRAVEK
 V celoti zanikamo navedbe objavljene v člankih avtorja Bojana Požarja, objavljenih na spletnem portalu www.pozareport.si dne 18.1.2018, 19.1.2018 ter 25.1.2018. Gospod Hamed Ramić, lastnik družbe EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo, nikoli ni financiral nobene politične stranke v Republiki Sloveniji. Trditev o donaciji v znesku 30.000 EUR Zavodu 14 v letu 2014, s katerim je bil v tistem času povezan sedanji predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar, je neresnična. Vse trditve v člankih predstavljajo žalitev in diskreditacijo gospoda Hameda Ramića, ter tako njemu kot družbama EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo in EURO-ASFALT International d.o.o. povzročajo veliko škodo.
Viri uredništva Požareport, ki jih navaja, za nikogar niso dostopni, zato jih smatramo za nezanesljive in nekredibilne, informacije pa za nepreverljive.
Družba EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo je doslej sodelovala na večih javnih razpisih za izgradnjo infrastrukture v Republiki Sloveniji, pri tem pa vedno delovala transparentno, ter skladno z veljavno zakonodajo. To potrjuje tudi dejstvo, da so doslej družbi EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo oddana naročila rezultat njene najugodnejše ponudbe, ki jo je družba EURO-ASFALT d.o.o. oddala. Tako uspeha družbe EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo ne gre pripisati drugemu, kot strokovnosti, izkušnjam, ter prizadevanjem vseh, da se na slovenskem trgu družba uveljavi s svojo odličnostjo, ki jo nenazadnje že dokazuje z uspehom pri gradnji pomembnih infrastrukturnih objektov ne le v Republiki Sloveniji.
 
EURO-ASFALT d.o.o. Sarajevo
EURO-ASFALT International d.o.o.
Hamed Ramić

Po pooblastilu
Odvetnica
Mag. Nataša Štelcer

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
EuroAsfalt International doo Hamed Ramić miro cerar peter gašperšič Matjaž Knez dars DraženciGruškovje

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-05-22 10:51:15


Tragika oziroma nesmisel obstoja države se kaže v tem, ker nam ne vladajo izvoljenci ljudstva pač pa izbranci mafije, ljudje z ulice, kruhoborci, ki zavedajoč se svojh hendikepov ter intelektuale podhranjenosti, skušajo le preživeti. Tako si je sam predsednik vlade svoj čas kot partijski komik, basal žepe z bankovci nastopajoč po veselicah in zasebnih zabavah, račune za županske zapitke pa izstavljal občanom v obliki nenonormalno visokih davkov. Zdajšnji zunanji minister je kradel na potnih stroških in imel dopoldansko obrt v službenm času. Obrambni, ki še vedno ne zna ločiti odpadkov se vlači po sodiščih zaradi pralnega stroja, ki ga ima v prostorih, kjer, upam, vsaj ne urinira. Vmes posreduje pri policiji za plačilni nalog svoje, neumne hčere. Primer Simone Dimic tudi poznamo. In še in še je tega, kjer od oblasti pijani držvni uslužbenci počnejo, ker se jim zahoče, vedoč, da jim boter v Murglah krije hrbet in so odgovorni le njemu, ne Bojanu Požarju ali tam nekim davkoplačevalcem. Ti, ki imajo še nekoliko bolj razmetano podstrešje grozijo tudi s tožbami, sami pa niso sposobni povedati ali zapisati dva stavka v svojo obrambo...Boštjan Vasle se mi zdi ubogljiv vojak udbomafije. V tem kontekstu je zasedel in že sto let zaseda pomebne državne funkcije. S svojim ne preveč bistrim pristopom, me spominja na večnega funkcionarja Šoltesa do in posmrtnega predsednika računskega sodišča. Bolj se je kradlo in več manjkalo v državni blagajni, lažje je bilo zanj v pogledu novih mandatov. Logično je, da so ti, ki so neposredno podrejeni glavnimi protagonistom mafijskega ustroja države , še večji jebivetri. Nenavadno , skoraj nenormalno, bi bilo drugačno stanje.. Hočejo nam dopovedati, da oni to lahko. Res je. Dokler jim to pustimo. V tem kontekstu bi bilo zelo priročno uporabiti kakšno učinkovito pravno sredstvo iz Srbije. Vsaj kar se tiče obrambe pred temi prevaranti, da ne zapišem zikovci, kar ta, ki je le utajil davek, zagotovo ni.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Demanti družbe Euro-Asfalt d.o.o. Sarajevo in gospoda Hameda Ramića