objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 13. februar 2018 ob 06:55

Tiha vrnitev zgrožene Tanje Gobec. Domnevna prva teve pijanka minulega leta spet dela. In pravi: Ne vem, kako sem preživela.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tanja Gobec se je vrnila na TV Slovenija. Trenutno dela kot novinarka, ne pa še kot voditeljica.
Tanja Gobec spet dela na TV Slovenija. Za zdaj se je sicer vrnila tiho, skozi "mala vrata", samo kot novinarka, ne pa (še) tudi kot voditeljica. Je pa dobila osrednji intervju v Delovi ediciji Ona Plus, ki sodi med uradna glasila medijsko-politične elite, to je tistih novinark in novinarjev, ki so na "pravi" politični strani.
Ta intervju pomeni tudi poskus popolne javne rehabilitacije Tanje Gobec pred slovensko javnostjo. Tudi zaključen je tako, v slogu: "Tanja ... Pazite nase".
Za revijo Ona Plus je Tanjo Gobec spraševala širši javnosti manj znana novinarka Nika Vistoropski.

				Tanja Gobec na naslovnici zadnje številke revije Ona Plus (časopisna hiša Delo), ki se reklamira kot najbolj prodajana slovenska ženska revija.<br>
			Tanja Gobec na naslovnici zadnje številke revije Ona Plus (časopisna hiša Delo), ki se reklamira kot najbolj prodajana slovenska ženska revija.
Med intervjujem za revijo Ona Plus nam Tanja Gobec "zgroženo" pove, da ne ve, kako je vse to preživela, da je bila njena največja krivda, da takrat ni rekla, da ne bo zmogla, da ji je ta zgodba dala pomembno lekcijo, najprej lekcijo o človeško hudobiji. Potem: nekaj medijskih zapisov je bilo - po njeno - odkrito maščevanje za poročanje o politiki in pravosodju (kdo naj bi se ji maščeval, pa Tanja Gobec seveda ne pove!), nekateri pa naj bi z blatenjem njenega imena samo zvesto nabirali klike.
Ali drugače: danes je Tanja Gobec zgrožena nad tistimi, ki so bili takrat zgroženi nad njo.
V intervjuju se besedica pijana ali vinjena sploh ne omeni, Tanja Gobec naj bi tisti dan delala opremljena z močnimi protibolečinskimi tabletami zaradi težav v hrbtenici, poleg tega naj bi tisti dan, bilo je 11. oktobra lani, izvedela še za smrt njej ljubljene osebe. Zakaj medijskih zapisov o tem, da je oddajo Odmevi takrat vodila pijana (vinjena), ni vsaj poskušala zaustaviti, kar je najmanj nenavadno, če ne celo sadomazohistično ravnanje, pa nam Tanja Gobec ne pove. Razen tega, da za kaj takšnega ni imela dovolj energije?!

NAJPREJ VIRALNA, POTEM IZGINOTJE

No, spomnimo, 11. oktobra so "slovenski" splet viralno preplavili posnetki, na katerih naj bi domnevno pijana (vinjena) Tanja Gobec na koncu TV Dnevnika napovedala Odmeve in jih kasneje - v takšnem stanju - tudi vodila. Kmalu potem je Gobčeva povsem izginila z malih zaslonov, njeno izginotje pa je bilo opremljeno z govoricami, da jo je vodstvo TV Slovenija poslalo na zdravljene zaradi alkoholizma.

				Tanja Gobec tistega usodnega 11. oktobra lani, med vodenjem Odmevov ...<br>
			Tanja Gobec tistega usodnega 11. oktobra lani, med vodenjem Odmevov ...

				... in tako včeraj zvečer, med TV Dnevnikom. Kot novinarka.<br>
			... in tako včeraj zvečer, med TV Dnevnikom. Kot novinarka.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
tanja gobec rtv slovenija Ona Plus Nika Vistoropski časopisna hiša delo Comeback na RTV Slovenija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Tiha vrnitev zgrožene Tanje Gobec. Domnevna prva teve pijanka minulega leta spet dela. In pravi: Ne vem, kako sem preživela.