objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Torek, 20. februar 2018 ob 06:40

Tožilka Blanka Žgajnar zanika, da naj bi grozila ravnatelju. Sin Igorja Štembergerja pa čudno piše po facebooku.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tožilka Blanka Žgajnar zanika navedbe naših virov, da naj bi grozila ravnatelju Marjanu Gorupu.
Včeraj smo poročali o dogajanjih na znani ljubljanski osnovni šoli Prežihovega Voranca, povezanih s sinovoma okrožne državne tožilke Blanke Žgajnar in lastnika borzne hiše Ilirika Igorja Štembergerja (vir).
Žganjarjeva nam je prek tiskovne predstavnice vrhovnega državnega tožilstva, nekdanje novinarke Erike Repovž, posredovala demanti, da naj bi leta 2013 oziroma kdaj prej ali pozneje grozila ravnatelju te šole Marjanu Gorupu.
Popravek in prikaz nasprotnih dejstev vrhovnega državnega tožilstva objavljamo v nadaljevanju:
 
POPRAVEK IN PRIKAZ NASPROTNIH DEJSTEV
"Državna tožilka zatrjuje in zagotavlja, da niti leta 2013, niti kdaj prej oziroma pozneje, ni vpila na ravnatelja OŠ Prežihov Voranc, gospoda Marjana Gorupa, ali mu grozila, kot je navedeno v članku.
Ker gre za zlonamerne trditve, ki zavajajo javnost z neresnicami in blatijo dobro ime okrožne državne tožilke Blanke Žgajnar s Specializiranega državnega tožilstva RS, kot tudi dobro ime celotnega državnega tožilstva, vas na podlagi pisne izjave tožilke, v katerih navedene trditve odločno zanika, pozivamo k objavi tega demantija.
" Lep pozdrav,

Erika Repovž
Svetovalka za odnose z javnostmi
Vrhovno državno tožilstvo RS

VPLETEN V INCIDENTE PRED LJUBLJANSKIMI LOKALI

Naj ob tem takoj pojasnimo, da je bil včerajšnji članek objavljen na podlagi pričevanj naši virov, delno pa so o teh dogajanjih že poročali tudi drugi mediji. Zato tudi odločno zanikamo, da gre pri našem poročanju za zlonamerne trditve, ki zavajajo javnost z neresnicami oziroma celo blatijo dobro ime celotnega državnega tožilstva?!
Objavljamo pa tudi skrajno čudne zapise sina finančnika Igorja Štembergerja na facebooku, ki ga v našem članku sicer nismo navedli z imenom in priimkom, no, zdaj se on razkriva kar - sam (faksimile). Po naših informacijah je sin finančnika Štembergerja (ki se na facebooku sicer hvali, da drugi nis(m)o sposobni imeti takšnega življenja kot on, karkoli naj bi to pomenilo) vpleten tudi v nekatere druge sodne postopke, povezane s pretepaškimi incidenti pred ljubljanskimi lokali, o čemer bomo (verjetno) poročali v naslednjih dneh.

				Včerajšnji zapisi sina finančnika Igorja Štembergerja na facebooku.<br>
			Včerajšnji zapisi sina finančnika Igorja Štembergerja na facebooku.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Igor Štemberger Osnovna šola Prežihovega Voranca Nasilje otrok znanih staršev Marjan Gorup Blanka Žgajnar državno tožilstvo Erika Repovž Facebook

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander

2019-10-23 15:29:27


Če koga glih zanima: STRATEŠKO RAZVOJNO INOVACIJSKO PARTNERSTVO TRAJNOSTNI TURIZEM VSEBINSKO POROČILO II. faza projekta od 08.08.2017 do 30.10.2018 Oktober 2018 TGZS in SRIPT od države pričakujeta podporo pri razvoju turistične branže #Izbrali smo odlične, uveljavljene in priznane strokovnjake na svojih področjih, ki se uspešno povezujejo in sodelujejo s člani SRIPT-a. To so: dr. Maja Maravić Uran, dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec</b>, Rebeka Koncilja, Jana Apih,itd. Vse navedene osebe so tudi člani koordinacije SRIPT.V primerjavi s preteklim obdobjem smo izvedli izrazito večje število (nad 65)proaktivnih delovnih sestankov z njimi na sedežu njihovih podjetij, zavodov, na sedežu nosilca projekta TGZS in na sedežu članov SRIPT, podjetij.# #Poleg zaposlenih na TGZ so člani koordinacije bili tudi strokovnjaki s področij razvoja po prioritetnih fokusnih področjih po SPS (zunanji izvajalci): dr. Maja Maravić Uran , dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, Jana Apih, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> Rebeka Koncilja in številni drugi strokovni sodelavci.# #Aktivno so sodelovali tudi zunanji strokovni sodelavci: dr. Boštjan Brumen, dr. Maja Uran Maravić, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> dr. Emil Juvan, dr. Nevenka Cukjati, Jana Apih, Rebeka Koncilja.Vsi so tudi člani koordinacijskega telesa SRIPT-a, s katerimi smo dodatno in predhodno izvedli redne, številčne delovne sestanke in posvetovanja

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Tožilka Blanka Žgajnar zanika, da naj bi grozila ravnatelju. Sin Igorja Štembergerja pa čudno piše po facebooku.