objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 22. februar 2018 ob 06:51

Židan nezakonito plačeval Kebra in druge iz Solidarnosti na listi SD. Vebra prodali, Katičevo pa bodo branili do zadnje kaplje krvi.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Če bi vodstvo SD zdaj samo odstopilo Andrejo Katič, bi lahko glasno zahtevali tudi odhod MMB in MKC.
Sporna nakazila državnega denarja (doslej okoli 42 tisoč evrov), ki so jih Socialni demokrati nakazovali stranki Solidarnost, Uroš Lubej, nekdanji "vstajnik", danes pa predsednik stranke Solidarnost, pa jih je kakor pozabil nakazati v dobrodelne namene (vir), so v bistvu nezakonita plačila, ki jih je "podpisoval" Dejan Židan, predsednik SD in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, pa še podpredsednik Cerarjeve vlade, za Dušana Kebra in vse druge kandidate Solidarnosti, da so na prejšnjih parlamentarnih volitvah kandidirali na listi SD, pravijo naši viri iz - SD.
Mimogrede, nihče od vrlih kandidatov stranke Solidarnost na listi SD se ni prebil v državni zbor, za nameček pa je Židanova stranka dosegla še najslabši volilni rezultat v zgodovini SD!
Pri tem je treba tudi vedeti, pravijo naši viri, da so Židan in drugi člani vodstva SD vse te kandidate Solidarnosti na listo SD vzeli direktno po navodilih "ta starih" oziroma stricev iz ozadja, konkretni "povezovalni" člen pa je bil Tone Grahek, lastnik ljubljanske restavracije Breza na Letališki ulici.

				To je nekdanji vstajnik Uroš Lubej iz Novega mesta, danes predsednik stranke Solidarnost, ki je kakor pozabila pridobljeni denar z računa SD nakazati v dobrodelne namene.<br>
			To je nekdanji vstajnik Uroš Lubej iz Novega mesta, danes predsednik stranke Solidarnost, ki je kakor pozabila pridobljeni denar z računa SD nakazati v dobrodelne namene.

ZAKAJ POSOJILA, PAČ NE PLAČAJO RAČUNOV

Tako imenovanih "bosanskih posojil" pa Židanovi stranki ni treba najemati, saj določenih računov iz predvolilne kampanje preprosto ne plačujejo (vir).
In novinar Peter Jančič ima absolutno prav: temu se reče (poslovna) goljufija.

NEUMNI STRATEGI

Zelo zanimiva pa je tudi pozicija Andreje Katič, ministrice za obrambo, ki bi zaradi žalostnega stanja Slovenske vojske in aktualne hude sramote naših enot na Počku - pred zavezniki (vir) morala nemudoma nepreklicno odstopiti. Naši viri pravijo, da bo vodstvo SD svojo ministrico branilo do zadnje kaplje krvi, medtem ko so svojega prejšnjega ministra za obrambo Janka Vebra čez noč "prodali", zato ga je Miro Cerar potem tudi zlahka zamenjal.
Velenjčanko Katičevo pa bodo do zadnje kaplje krvi branili predvsem zato, ker bi njen odstop ter posledična vrnitev v poslanske klopi iz parlamenta spravila nadomestnega poslanca Jana Škoberneta, novega zvezdnika SD. So pa strategi SD glede tega pravzaprav precej politično neumni. Če bi namreč zdaj sami odstopili Andrejo Katič, bi lahko glasno zahtevali od Cerarja, naj odstopita tudi Cerarjevi ministrici Milojka Kolar Celarc in Maja Makovec Brenčič.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
volitve 2018 Dejan Židan Socialni demokrati Uroš Lubej stranka solidarnost dušan keber Andreja Katič Slovenska vojska Jan Škoberne janko veber miro cerar Milojka Kolar Celarc maja makovec brenčič Matjaž Han

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Židan nezakonito plačeval Kebra in druge iz Solidarnosti na listi SD. Vebra prodali, Katičevo pa bodo branili do zadnje kaplje krvi.