objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 23. februar 2018 ob 06:54

Vsi iz Cerarjeve vlade in SMC bežijo v nove službe, seveda spet državne. Tudi Nataša Pelko. To je njihova pozitivna Slovenija.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Lahko bi rekli, ni zime za elito Pozitivne Slovenije: Nataša Pelko, Melita Župevc in Zoran Janković.
Pred parlamentarnimi volitvami, ki bodo junija in kjer se pričakuje velik poraz največje vladne stranke SMC, (skoraj) vsi iz Cerarjeve vlade in SMC že bežijo v nove, bolj varne državne službe. Med njimi tudi Nataša Pelko, nekdanja tiskovna predstavnica napol propadle politične stranke Pozitivna Slovenija, ki je pod dežnikom SMC in Mira Cerarja našla državno službo na ministrstvu za infrastrukturo.
Po naših zanesljivih informacijah Nataša Pelko postaja nova tiskovna predstavnica državne družbe 2TDK, d. o. o., ki jo je ustanovila Cerarjeva vlada, vodi jo nekdanji državni sekretar Metod Dragonja, pristojna pa je za projekt drugega tira. Ta zdaj zaradi sodnega postopka okoli spornega referenduma na vrhovnem sodišču sicer - stoji. Uradno naj bi bila Pelkova izbrana na "javnem razpisu".
Je pa zanimivo, da je zaradi Nataše Pelko završalo tudi znotraj SMC. Nekateri so namreč precej slabe volje, ker je službo kot nagrado dobila "pritepenka" iz Jankovićeve Pozitivne Slovenije, ne pa kakšna druga trda članica SMC.
Spomnimo: Nataša Pelko je sicer nekdanja žena Stojana Pelka, ki piarovsko in strateško svetuje Miru Cerarju po odhodu Tijane in Igora Ariha (vir).
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
SMC miro cerar razpad 2TDK doo metod dragonja 2tir vrhovno sodišče Nataša Pelko Stojan Pelko Tijana Arih Igor Arih Pozitivna Slovenija zoran janković ministrstvo za infrastrukturo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Vsi iz Cerarjeve vlade in SMC bežijo v nove službe, seveda spet državne. Tudi Nataša Pelko. To je njihova pozitivna Slovenija.