objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 26. februar 2018 ob 06:31

Neverjetno, kako bizarna vladna ekipa je to. Svetovalec iz kabineta Mira Cerarja ima s. p. in blokirane račune!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Rok Hodej, svetovalec predsednika vlade za odnose z javnostmi, je trenutno finančno blokiran.
Številni tesni sodelavci predsednika vlade Mira Cerarja in člani ožjega vodstva SMC imajo poleg rednih služb, kjer so zaposleni za določen čas, tudi svoje s. p.-je, statuse samostojnih podjetnikov, ki jih uporabljajo za postranske zaslužke. Eden takšnih, denimo, je razvpiti Aleksandar Kešeljević, drugače redno zaposlen na ljubljanski Ekonomski fakulteti, vladi in še na enem projektu znotraj Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani.
Čisto poseben primer pa je Rok Hodej, svetovalec v kabinetu predsednika vlade za odnose z javnostmi (vir). Tudi Rok Hodej ima svoj status samostojnega podjetnika - za poslovno svetovanje, toda pozor, njegov trasakcijski račun (TRR) je trenutno kar blokiran - od 18. februarja dalje (faksimile).

				Medijsko središče kabineta predsednika vlade Mira Cerarja. Kar štirje svetovalci za odnose z javnostmi, med njimi tudi sporni Rok Hodej.<br>
			Medijsko središče kabineta predsednika vlade Mira Cerarja. Kar štirje svetovalci za odnose z javnostmi, med njimi tudi sporni Rok Hodej.

FAMOZNI IPM: DRŽAVNI DENAR ZA SPECIALNO VOJNO

Je pa Rok Hodej, sicer nekdanji predsednik Dijaške organizacije Slovenije in bivši predsednik študentskega zbora ŠOU v Ljubljani, še posebno zanimiv zato, ker sodi v skupino ustanoviteljev famoznega Inštituta za politični management (IPM), javnosti ne preveč znanega inštituta, gre pa za zasebni zavod, izrazito prisesan na državna finančna sredstva ali denar davkoplačevalcev, samooklicani "think thank", ki se iz neznanih razlogov seli z naslova na naslov, pojavi pa se vedno tik pred volitvami, na strani točno določenih političnih strank ali politikov (trenutno, recimo, dela tudi za poslanca Andreja Čuša) ter poskuša - v slogu "specialne vojne" ali "črnih operacij" (black ops) - vplivati na javno mnenje.
Zgodbo o tem famoznem inštitutu, kjer se je - očitno - združila skupina ljudi, od Domna Kosa do Alema Maksutija, ki so doslej prek zasebnih podjetij uspešno črpali državni denar od Študentske organizacije Slovenije do ŠOU Ljubljana in Zavoda za kulturo, nadaljujemo jutri.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar Vlada SMC razpad aleksandar kešeljević ekonomska fakulteta filozofska fakulteta Rok Hodej Kabinet predsednika vlade Inštitut za politični management Domen Kos Alem Maksuti Študentska organizacija Slovenije ŠOU Ljubljana andrej čuš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-08-19 08:03:06


Opice, prasice, pedri in prostitutke, ubožci in malikovalci zla. Tako bi, kakor novinarje mainstream medijev v deželi, res lahko poimenovali. So sicer nekateri, ki se vztrajno borijo s svojimi kompleksi, telesnimi hibami in duševno podhranjenostjo. Ti se vsem in vsemu zaobljubljajo v življenju, niso pa sposobni, dvomim, da bodo kdaj sploh naredili premik v glavi, opravljati svojega dela profesionalno in pošteno. Izdaja jih njihova hipokrizija, hinavski pogled in odvratno vedenje...Nekaj dni nazaj so se prorežimski mediji spet malo ponorčevali iz krščanskega praznika in ga uvrstili v sfero marginalnih dogodkov. Medalji dveh plezalk sta bili pomembnejši novici. Zato točiti krokodilje solze za Ivanom Omanom, nima smisla. On , Slovenec in kristjan , je osamosvajal Slovenijo. Danes v prvi vrsti proslav sedijo tisti, ki so nas hoteli ohraniti v skupnosti balkanskih plemen, ljudje čudnih obrazov in neznane identitete. ...Hrvaškega novinarja nisem poznal. Ni pokrival športa, verjetno zato. So pa hrvaške novinarke balzam za dušo in oči. Ko gledam naše , zdravljene na psihiatrični kliniki, ena zaradi odvajanja od alkohola, druga zavoljo božjastnih napadov, tretja slepa na eno oko ali z bradavico sredi nosa, me mine. O Hrvatih kot narodu sem se večkrat izrazil le pohvalno. Imajo svojo identiteto. Vedo kdo so in kaj so. Za uboge Slovence je pomembno le to, da so namakali riti v njihovem morju, zdaj bodo do naslednjih počitnic spet pljuvali po njih.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Neverjetno, kako bizarna vladna ekipa je to. Svetovalec iz kabineta Mira Cerarja ima s. p. in blokirane račune!