objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 6. marec 2018 ob 06:06

Kdo je tu nor? Goran Klemenčič za podpredsednika vrhovnega sodišča predlaga ravno aferaškega sodnika Đorđevića?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Če bodo poslanci Đorđevića potrdili za podpredsednika vrhovnega sodišča, bo to za dobo šestih let.
Ja, to je pa resnično neverjetno! Izmed vseh vrhovnih sodnikov minister za pravosodje Goran Klemenčič za novega podpredsednika vrhovnega sodišča predlaga (faksimile) ravno razvpitega vrhovnega sodnika Miodraga Đorđevića - Mikija, hja, točno tistega vrhovnega sodnika, ki se je samo v zadnjem času znašel v središču vsaj dveh velikih afer (vir). Pri čemer naj bi pri zadnji aferi, ki se je iz Osnovne šole Poljane preselila še na Policijsko postajo Ljubljana Center, bodoči podpredsednik vrhovnega sodišča Miodrag Đorđević celo "pritiskal" na policijo (vir).
Miodrag Đorđević je že dobil večinsko podporo famoznega sodnega sveta, kjer sta bila, kot razkriva novinar Peter Jančič (vir), dva člana sodnega sveta proti, pa tudi večinsko podporo obče seje vrhovnega sodišča, čeprav naj bi tam, spet po informacijah Petra Jančiča, kar nekaj sodnikov glasovalo proti Đorđevićevi kandidaturi.
Pri tem je zanimivo vsaj še dvoje:
Prvič. Minister Goran Klemenčič naj bi Đorđevića v imenovanje državnemu zboru zdaj predlagal zato, ker je to - zaradi sedanje vladne koalicije - še zadnja priložnost, da Miodrag Đorđević pride do pravosodne funkcije, poslanci pa bodo o Đorđeviću odločali na eni od svojih dveh zadnjih dveh sej do konca tega mandata; junija so namreč že parlamentarne volitve.
In drugič: državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje, ki sodnika Đorđevića predlaga za novega podpredsednika vrhovnega sodišča, je Tina Brecelj, žena - Miodraga Đorđevića!

DOSLEJ KANDIDIRAL ŽE TRIKRAT, AMPAK VEDNO NEUSPEŠNO

Spomnimo. Miodrag Đorđević je doslej neuspešno kandidiral za predsednika vrhovnega sodišča, slovenskega člana evropskega sodišča za človekove pravice in za člana ustavnega sodišča. Kandidature mu niso nikjer - uspele, zdaj pa naj bi ga "spravila skozi" sedanja vladna večina.

				Vrhovni sodnik Miodrag Đorđević - Miki se je doslej potegoval že za tri visoke pravosodne funkcije, ampak vedno neuspešno.<br>
			Vrhovni sodnik Miodrag Đorđević - Miki se je doslej potegoval že za tri visoke pravosodne funkcije, ampak vedno neuspešno.

VEČ POLICISTOV NA POLIGRAF - VSE ZARADI ĐORĐEVIĆA

Na Policijski postaji Ljubljana Center, kjer pod pritiskom Miodraga Đorđevića "lovijo" tistega policista, ki naj bi medijem izdal dogajanja na Osnovni šoli Poljane, povezana z nevarnim sinom Miograda Đorđevića in Tine Brecelj, pa se po naših informacijah dogaja prava drama. Na zadevi dela kriminalist Nikola Žeželj, menda "stari znanec" sodnika Đorđevića iz košarkarskih krogov, več policistov naj bi dali tudi na poligraf, komandir Ludvik Gomboc pa naj bi osebno opozarjal policiste, ki so delali na primeru sina Đorđevića in Brecljeve, naj ga obravnavajo skrajno previdno in naj o tem nikomur ne govorijo, ker gre za sina vplivnega vrhovnega sodnika ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Miodrag Đorđević goran klemenčič Peter Jančič Tina Brecelj Nikola Žeželj Ludvik Gomboc Vlada kadruje Osnovna šola Poljane Ministrstvo za pravosodje državni zbor Ustavno sodišče vrhovno sodišče Evropsko sodišče za človekove pravice Policijska postaja Ljubljana Center

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-10-20 13:14:55


Kje se pozna uničenje Istrabenza? V tem, da so vsa slovenska podjetja, ki jih je Bavčarjev Istrabenz pokupil in nagrabil, danes izropana, uničena in za bagatelo prodana raznoraznim balkanskim tajkunom. Zahvaljujoč Bavčarju so Droga Portorož, Kolinska, Hotel Kempinski in ostala nekdaj prestižna slovenska podjetja zdaj v rokah čefurskih tatov in banditov, ki jih izčrpavajo in ropajo. Izjemen "dosežek", res! S tem, da je v Istrabenzu zaposlil 3.800 brezdelnih koritarskih parazitov, ki nič ne prispevajo k produktivnosti in zaslužku podjetja, ampak samo vlečejo mastne plače, se pa lahko hvali samo topoumen komunistični kleptoman, ki se na ekonomijo spozna kot zajec na boben. Ne, Bavčar ni noben heroj niti uboga žrtev režima, ki bi se nam morala smiliti. Je zgolj tipičen komunistični aparatčik in partijski povzpetnik, ki je hotel postati premožen tajkun, pa se mu račun ni povsem izšel, ker se ga je njegova Partija medtem odrekla in ga poslala na hladno. Revolucija pač včasih žre tudi svoje otroke. In Bavčar je definitivno otrok revolucije, saj je še sredi 80-tih (tako kot Janša in Požar) prisegal večno zvestobo Titu in Partiji in se vzpenjal po partijski lestvici. Po operetni "osamosvojitvi" oz. "odcepitvi od Jugoslavije", ki se je zgodila samo na papirju - saj je Slovenija danes še vedno totalno preplavljena s komunisti in jugovići - pa je Bavčar odrgel masko demokrata in se vrnil v okrilje murgelske LDS, ki mu je obetala boljši karierni pospešek. Seveda je Bavčar - skupaj z ostalimi prefarbanimi udbovci in komunisti ala Janša, Bučar, Spomenka, Rupel, itd. - poskrbel, da tudi lustracije nikoli ni bilo in da bo Slovenija na veke vekov ostala pod jugo-komunistično okupacijo. Komunist pač ostane komunist, pa če se stokrat prefarba in preobleče v demokrata. Pa tudi v zaporu Bavčarju ne bo hudega. Prej kot v 5 letih bo (predčasno) prišel ven in potem brezskrbno užival sadove nagrabljenega premoženja, ki ga je prej pravočasno poskril ali prepisal na sorodnike. Celoživljensko hlapčevanje Partiji se mu bo torej vendarle izplačalo.
borut rojc

2019-10-20 09:23:51


Kosmina, ki ga je pripeljal v Istrabenz je povedal vso resnico o Bavčarju ; ,, Mislil je, da bo sto let luštno,, Sam osebno, zelo posmehljivo gledam na ljudi, ki so v neki dobi življenja prisegali le na materialne dobrine in koristi, po tistem, ko je prišlo do točke preloma v njihovem življenju, bodisi ločitve v zakonu, finančnih težav, pa na življenje gledajo skozi prizmo duhovnosti, skromnosti in ponižnosti. Bavčarju v tem pogledu ne verjamem, ker preprosto ni nekddo, ki bi se čemurkoli v življenju lahko odrekel... Na Dobu so in še sedijo ljudje, ki so nedolžni. Vedno mi na misel pride zdaj že hudo bolni, če je sploh še živ,nekdanji finančnik Elana, Koder, ki je tam pač zato, ker bi s svojim vedenjem o poslovanju družbe in pričanjem, lahko ogrozil samega botra v Murglah. Elan je bil nekoč samopostrežba za nedotakljive komuniste. Kot danes Gorenje in še malo nazaj Adria. Takšna podjetja izginejo...Povsod pri teh sumljivih, finančnih transakcijah ter gradbenih poslih je bil navzoč tudi Jankovič, v mojih očeh, kronska priča in dokaz mafijskega ustroja države in skorumpiranega sodstva. Vedno in povsod njegov opičji nasmeh, ob Tovšakovi, Bavčarju, Šrotu. Vsi ti , čeprav s svojo krivdo, sedijo in so sedeli tudi za srbskega cigana. ..Tudi sam bi lahko napisal knjigo svojega boja s privilegiranci režima , umazanim sodstvom in kriminalno državo. Koga to zanima ? Tudi ta knjiga o Bavčarju ni vredna pol pizde hladne vode. Približno toliko kot tista , fašista Pirjevca, ki malikuje komunističnega morilca, Tita ali ta od neuravnovešenega Repeta, kateri poje hvalospeve Kučanu. To je vse na ravni nekdanjega Pavlihe...Bavčar ve, zakaj sedi. Ostal mu bodo milijoni, ki jih brez barabskih poslov, ne bi bilo. Tu sva si različna. Mene je ta država hotela zapreti, ker se nisem pustil okrasti na miren način kot so se pustili moji predniki v času komunistične revolucije. Kradejo pa nam, mamo jim jebem, že skozi rodove in vse mogoče države na tem območju... Za tisto, kar sedi Bavčar, bi sedel vsak, mar ne? V tem pogledu je zasenčil vse, kar je prej naredil dobrega. Postal je del plenilskih elit. Te njegove, krokodilje solze, so laž.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo je tu nor? Goran Klemenčič za podpredsednika vrhovnega sodišča predlaga ravno aferaškega sodnika Đorđevića?!