objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 6. marec 2018 ob 06:06

Kdo je tu nor? Goran Klemenčič za podpredsednika vrhovnega sodišča predlaga ravno aferaškega sodnika Đorđevića?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Če bodo poslanci Đorđevića potrdili za podpredsednika vrhovnega sodišča, bo to za dobo šestih let.
Ja, to je pa resnično neverjetno! Izmed vseh vrhovnih sodnikov minister za pravosodje Goran Klemenčič za novega podpredsednika vrhovnega sodišča predlaga (faksimile) ravno razvpitega vrhovnega sodnika Miodraga Đorđevića - Mikija, hja, točno tistega vrhovnega sodnika, ki se je samo v zadnjem času znašel v središču vsaj dveh velikih afer (vir). Pri čemer naj bi pri zadnji aferi, ki se je iz Osnovne šole Poljane preselila še na Policijsko postajo Ljubljana Center, bodoči podpredsednik vrhovnega sodišča Miodrag Đorđević celo "pritiskal" na policijo (vir).
Miodrag Đorđević je že dobil večinsko podporo famoznega sodnega sveta, kjer sta bila, kot razkriva novinar Peter Jančič (vir), dva člana sodnega sveta proti, pa tudi večinsko podporo obče seje vrhovnega sodišča, čeprav naj bi tam, spet po informacijah Petra Jančiča, kar nekaj sodnikov glasovalo proti Đorđevićevi kandidaturi.
Pri tem je zanimivo vsaj še dvoje:
Prvič. Minister Goran Klemenčič naj bi Đorđevića v imenovanje državnemu zboru zdaj predlagal zato, ker je to - zaradi sedanje vladne koalicije - še zadnja priložnost, da Miodrag Đorđević pride do pravosodne funkcije, poslanci pa bodo o Đorđeviću odločali na eni od svojih dveh zadnjih dveh sej do konca tega mandata; junija so namreč že parlamentarne volitve.
In drugič: državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje, ki sodnika Đorđevića predlaga za novega podpredsednika vrhovnega sodišča, je Tina Brecelj, žena - Miodraga Đorđevića!

DOSLEJ KANDIDIRAL ŽE TRIKRAT, AMPAK VEDNO NEUSPEŠNO

Spomnimo. Miodrag Đorđević je doslej neuspešno kandidiral za predsednika vrhovnega sodišča, slovenskega člana evropskega sodišča za človekove pravice in za člana ustavnega sodišča. Kandidature mu niso nikjer - uspele, zdaj pa naj bi ga "spravila skozi" sedanja vladna večina.

				Vrhovni sodnik Miodrag Đorđević - Miki se je doslej potegoval že za tri visoke pravosodne funkcije, ampak vedno neuspešno.<br>
			Vrhovni sodnik Miodrag Đorđević - Miki se je doslej potegoval že za tri visoke pravosodne funkcije, ampak vedno neuspešno.

VEČ POLICISTOV NA POLIGRAF - VSE ZARADI ĐORĐEVIĆA

Na Policijski postaji Ljubljana Center, kjer pod pritiskom Miodraga Đorđevića "lovijo" tistega policista, ki naj bi medijem izdal dogajanja na Osnovni šoli Poljane, povezana z nevarnim sinom Miograda Đorđevića in Tine Brecelj, pa se po naših informacijah dogaja prava drama. Na zadevi dela kriminalist Nikola Žeželj, menda "stari znanec" sodnika Đorđevića iz košarkarskih krogov, več policistov naj bi dali tudi na poligraf, komandir Ludvik Gomboc pa naj bi osebno opozarjal policiste, ki so delali na primeru sina Đorđevića in Brecljeve, naj ga obravnavajo skrajno previdno in naj o tem nikomur ne govorijo, ker gre za sina vplivnega vrhovnega sodnika ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Miodrag Đorđević goran klemenčič Peter Jančič Tina Brecelj Nikola Žeželj Ludvik Gomboc Vlada kadruje Osnovna šola Poljane Ministrstvo za pravosodje državni zbor Ustavno sodišče vrhovno sodišče Evropsko sodišče za človekove pravice Policijska postaja Ljubljana Center

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-06-20 11:44:26


Erjavec. Debil na čelu stranke upokojencev, ki pa je iz njih naredil reveže in jih pahnil v rang tistih, ki kot njegova hči, nikoli niso naredili nič pametnega v življenju, niti ne bodo, razen, da so in trošijo tuj denar in živijo na tujih žuljih. Erjavec. Bebec, ki je kot tisti, ki pobere mladoletno štoparko, zlorabil upokojence in jim pobral tisto, kar bi potrebovali za dostojno življenje, terja pa, zato jim je dal, globoka država kot svoj krvni davek. Zato je v Avstriji, ki nam je po čisto kulturno-civilizacijski plati najbližje, povprečna pokojnina 1600 eur, v balkanski plemenski skupnosti na žalostni strani Alp pa 600 ojrotov. Nekoč smo živeli v isti državi, v mojih očeh, edini resni državni tvorbi na teh prostorih, Avstoogrski...Namesto statusa upokjoencev , posledično tudi tistih, ki se pokoju bližajo je težko govoreči in počasi razmišljujoči klovn raje sklepal koalicije z mafijo, navijal za Dragiča, kot totalen idiot pa prevzel ministrstvo za obrambo namesto tistega za delo, družino in socialne zadeve. Zato, da ima službo in se tepka lahko postavlja pred ogledalom in kiti s prestižnimi trgovskimi znamkami. Ker se, očitno, po očetu ne preveč bistra hči, tudi med vožnjo po cesti, išče v ogledalu, v katerega nikakor ne more cela zlesti, vmes pa še bleje v telefon,očka potem posreduje proti plačilu kazni za ogrožanje ostalih udeležencev v prometu. ..Politika v Slloveniji je res cirkus. Kljub vsemu, artist, o katerem pišem, ni več sposoben oddelati svoje točke, zato se ga mora karavana otresti, da bodo gledalci, torej volivci še prihajali. Veliko je tistih, ki ga bodo nadomestili. Moderndorferjev Jani se mi zdi še bolj zažagan. Morda zna še kaj drugega kot butasto gledati, zavijati z očmi in kriliti z rokami... Upokojenci potrebujejo jurišnika in ne več odhajajočega domačega izdajalca. Tega bi morali, zdaj, ko nadzirajo in imajo svojo, čeprav razbito vojsko, postaviti pred zid. Morajo se zavedati, da jih je večkrat omenjeni neotesanec pretepel s kijem in okradel. Zato umirajo hitreje in v bolečinah.
slavko pezdir

2019-06-20 11:16:44


Problem je, da je vlogo "prvega klovna" oz. "dvornega norčka" prejšnjih vlad RS, v katerih je burleskno-groteskno "razveseljeval" javnost volicev in davkoplačevalcev prvak Desusa in multipraktik minister za vse koalicije in vse resorje Karl Erjavec, zdaj zadrtemu in gromoglasnemu zagovorniku "stabilnih" penzij in regresov (se pravi: nepremičnih in vse manj vrednih!) lahkotno in prepričljivo prevzel poklicni igralec in priznani radijski imitator Marjan Šarec kot premier "manjšinske" Vlade RS in medijsko vešče prenapihnjeni "veliki vodja" peteroglave levosredinsko leve koalicije (LMŠ, SD, SMC, SAB, Desus) s konstitutivno podporo skrajne Levice. Za "razvedrilo" in "pozabo" ljudstva s "šarcizmi" zdaj mnogo bolj kvalificirano skrbi primerno izšolani in medijsko vsenavzoči premier, nič drugega, razen "pokanja vicev" in "guncanja afen", pa Karl Erjavec izpričano ne zna in ne zmore. Kar dokazujejo vsi politični in diplomatski porazi, afere in škandali, ki jih stvarno in pošteno popisuje duhovito sarkastični Aljuš Pertinač. Tudi Karl Erjavec sam najbrž sluti, da se krivulja njegove "zgodbe o uspehu" nevarno sprevrača in vse hitreje pada v brezno neizogibne politične nirvane, zaradi česar išče začasno pomoč in podporo le še v pajdašenju s podobno izvrženimi političnimi luzerji, kot sta bila Zoran Janković s predvolilno protijanševo koalicijo PS in Desusa ter Igor Šoltes, ki je bolj kot volivcem svoje nekdanje "ad hoc" stranke Verjamem pred evroparlamentarnimi volitvami verjel in zaupal volivcem Erjavčevega Desusa - in pogorel na celi črti. Nobenega dvoma ni, da Karl Erjavec o svoji politični usodi oz. prihodnosti ta čas ne more več odločati sam. Njegov že zdavnaj izgubljeni politični in družbeni ugled ter za silo ohranjeni družbeni status je v celoti odvisen le še od politične pragmatike in prilagodljivosti premiera Šarca in vladajoče oblastiželjne koalicije ter seveda od ključnih signalov iz politično-kriminalnega podzemlja "ugrabljene države".
Istok Potočnik

2019-06-20 10:46:51


Meni je pomembno, da še naprej držimo nizko porabo za vojaške namene. To je pozitivno. Denar rabimo za druge stvari. Rabimo dobre mehanizme, da si spet kdo ne obliže prstov pri večjih naročilih, ki se seveda bodo dogajala. Kot pri Patriji. Potem pa razni kljukci nosijo denar iz Avstrije in ga predajajo Janševim pribočnikom. Nekaj pa se ga zdaj vrača preko Bosne. Menda se pa to ja da razbrat iz doganja v zadnjih dveh letih. Ampak tudi tu je, razen občasnih pasjih bombic, vse tiho. In zakaj? Ker so vpletli Wolfa. On je za prejšnje strukture pral denar od Tamovih avtobusov za Ruske naftne družbe. Provizije so šle na Volfov račun na Ciper in od tam jih je delil naprej. In ker je Volkec pral denar za oboje, imajo vsi pristrižene peruti. To je pranje denarja, ne pa bančni posli z Iranom. To so pač banane za.....kot bi rekel mucek. Tudi zanj, he,he. Pertinač je tu popisal neko kronologijo Erjavca, vmes vpletel slike nekih mladenk in konec. Velik dosežek raziskovalnega novinarstva, ki ne seže dalje od ženske zadnjice. Če bi zmogel, bi se lotil Wolfa. Kot Erjavca bi ga raziskal za zadnjih 30 let in vse bi bilo mnogo bolj jasno. To bi pa bile dobre banane. Ampak bi ga takoj naskočili oboji. In bi Aljuš obmolknil, ker kruhek je le kruhek. Torej Aljuš, če te je kaj skupaj, začni v času, ko si bil še skoraj otrok. Maribor, avtobusi Tam, ruske naftne druže, ki so jih s posredovanjem Wolfa pokupile na stotine, denar preko Lhb Frankfurt, provizije na Ciper.........na koncu boš prišel v današnjo situacijo in do odgovora zakaj se nič ne zgodi. V tem kontekstu celo lahko pritrdimo Brščiču, da v globoko državo hodijo po nasvete tako levi kot desni, he,he. Erjavec ni moja izbira. Daleč od tega. Je pa velemojster. Preden se Požarovi spet podate v kakšno politično pustolovščino, dajte se najprej analizirat Vodebu, potem pa za svetovalca angažirajte Erjavca. Če bo padel seveda. Če ne bo padel, vas bo pa spet prehitel, ha,ha.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo je tu nor? Goran Klemenčič za podpredsednika vrhovnega sodišča predlaga ravno aferaškega sodnika Đorđevića?!