objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 7. marec 2018 ob 07:00

Včeraj 100-tka za oddajo VVFaktor, danes nova podoba spletnega portala Požareport. 2 bloga, 1 tema: zakulisje Slovenije.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Oddaji VVFaktor na TV3 je v zadnjih šestih mesecih uspelo povečati gledanost za 120 odstotkov.
Včeraj je bil (zame) pomemben dan. Na sporedu TV3 je bila že stota oddaja VVFaktor.com, pomemben jubilej. Pomemben zato, ker ta oddaja kljub relativni majhnosti tržnega deleža TV3, vsaj v primerjavi s Pop TV, TV Slovenija in Planet TV, z unikatnostjo, čisto posebnim šarmom, zanimivo dinamiko in formatom, vsebinsko ter politično odprtostjo in kredibilnostjo pospešeno osvaja slovenski medijsko prostor. V televizijskem etru in na spletu. Tako je VVFaktor med televizijskimi oddajami - sodeč po odmevih - nesporni šampion na twittterju, v hudi terminski konkurenci dveh etabliranih "osrednjih" informativnih oddaj, 24ur in TV Dnevnika in ko upada tudi število gledalcev pred televizijskih sprejemniki, programske sheme televizij pa postajajo tehnološka preteklost, pa je oddaji VVFaktor v zadnjih šestih mesecih uspelo celo povečati gledanost za 120 odstotkov!
Naj se ob tem jubileju vsem ustvarjalcem oddaje, predvsem pa kolegu sovoditelju Aljušu Pertinaču, uredniški sodelavki Kseniji Koren, simpatičnemu, čeprav včasih tudi zahtevnemu in zapletenemu moštvu stalnih komentatorjev, občasnim posebnim gostom ter ekipi režije iskreno zahvalim za sodelovanje, vsem gledalkam in gledalcem pa za izjemno zaupanje. Se gledamo in delamo še naprej. Še malo, pa bomo kultna oddaja.
In ja, hkrati - po dolgih enajstih letih obstoja - je novo podobo dobil tudi spletni portal Požareport. Vizualno, seveda, saj vsebina ostaja nespremenjena. Veseli me, da ob totalni poplavi industrijskih dizajnov spletnih portalov, ki se skorajda ne ločijo več drug od drugega, spletni portal Požareport tudi z novo podobo ohranja svojo unikatnost in šarm, podobno kot VVFaktor. Portal Požareport, ki je, kot mi pravi Rado Pezdir, eden najbolj prepoznavnih medijskih brandov (blagovnih znamk) v državi, postaja vedno bolj blogovski, vedno bolj oseben, a je hkrati še vedno pravi medij - blog o zakulisju Slovenije.
Ne samo izjemen doseg - več deset tisoč obiskovalcev dnevno (celo do 80 tisoč smo že prišli, zadnje tri tedne pa je obiskanost spletnega portala poskočila še za 8,8 odstotka!), tržna vrednost portala Požareport je tudi izjemno veliko število naročnikovo - danes točno 7528, to pa je zavidljivo visoka številka, vsaj zaenkrat še zelo nedosegljiva tudi za veliko večje slovenske medije.
Ponosen! Se beremo naprej.

DVA BLOGA O ZAKULISJU SLOVENIJE

Na sklenem takole: televizijska oddaja VVFaktor in spletni portal Požareport sta v bistvu ali pravzaprav dva "bloga" na dveh različnih medijskih platformah, z eno samo veliko vsebinsko temo - zakulisje tranzicijske Slovenije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
VVFaktor Požareport aljuš pertinač Ksenija Koren rado pezdir VVFaktor na TV3 planet tv 24ur na Pop TV TV Dnevnik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-04-26 11:39:49


Požar je spet razkril neverjetno, šokantno, stvar. Šarec si gradi visoko ograjo okoli hiše. Res neverjetno, he he. Kot da se človek ne sme sam odločat o tem kakšno ograjo bo imel. Pa sta Požaru v včerajšnem faktorju kompetentna strokovnjaka lepo povedala kako in kaj. Lahko bi se tudi malo ozrl okoli in videl kje in kako zavarovani bivajo taki funkcionarji drugih držav. Mi bi pa našega najbrž imeli kar nekje v šotoru. Pa v drugih trobilih berem, da je vzrok za ograjo prihajajoči val beguncev. On kao da ve da prihajajo, nas pa pušča na cedilu. Res imamo odlično novinarstvo. Včeraj sta naša obveščevalca v faktorju ovrgla vse veleumne sklepe Bojana Požara okoli t.i. Obveščevalne afere. Verjetno mu je že malo žal, da ju je sploh povabil. Pa sta bila zelo prizanesljiva. Požar pa s svojim zaletavanjem smešen. Bolje bo, da še naprej vabi svoje agitatorje in vsi pihajo v isti rog. In pomagajo ohranjati, bolje, utrjevati, leve stranke na oblasti. Požaru, ki kljub svojim agitatorjem na državnih in občinskih volitvah ni dosegel nič, trikrat prečrtano nič, bi nekdo zdaj že lahko svetoval, naj se neha ukvarjati s politiko in raje naredi en tračarski medij v tiskani obliki in tam prodaja svoje nebuloze, ki so res dno dna. Lahko je biti levičar na oblasti poleg tako nesposobne opozicije. Prav hecno je gledat, kako nekaj ,,golobradih,, levičarskih začetnikov pobere vso politično smetano ,,prekaljenim,, desnim z jj na čelu. Potem pa jokajo, kako zanič je slovenski narod, da ne prepozna njihovih kvalitet. Malo bi se morali zaustavit, pogledat kako to delajo spretni, premešat moštvo, nekaj upokojit in dat možnost mladim, potem pa mogoče Slovenija dobi kakšno spodobno koalicijo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Včeraj 100-tka za oddajo VVFaktor, danes nova podoba spletnega portala Požareport. 2 bloga, 1 tema: zakulisje Slovenije.