objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 9. marec 2018 ob 06:27

Roka roko umije. Vojko Volk je glavni kader Bojana Dobovška, ta pa je takoj zaposlil hčerko - Vojka Volka.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Roka roko umije. Bojan Dobovšek, Vojko Volk in Peter Jamnikar na kongresu Dobre države na Vrhniki.
Dobra država, nova stranka poslanca Bojana Dobovška (prej SMC), ki se javno predstavlja kot borec proti korupciji in globoki državi, očitno že deluje po notranjih principih globoke države in visokih tveganj korupcije: roka roko umije ter zaposlovanje družinskih članov na račun proračunskega denarja.

PRIMER VOJKA VOLKA. RES NAKLJUČJE?!

Poglejmo tipičen primer. Vojko Volk, nekdanji politik Socialistične stranke Slovenije (spomnimo, to - že propadlo - politično stranko je vodil nekdanji poslanec Viktor Žakelj, leta 2014 tudi slavnostni govornik na partizanski proslavi na Dražgošah) in karierni diplomat, trenutno slovenski konzul v Trstu, ki se je politično ponovno angažiral v Dobovškovi Dobri državi, velja za paradni kader Dobre države. Toda glej ga, zlomka. Hkrati ko je Vojko Volk prestopil v Dobovškovo Dobro državo, je Bojan Dobovšek na delovno mesto sekretarke v svoji poslanski skupini v državnem zboru zaposlil ravno hčerko - Vojka Volka. Zaposlitev hčerke Vojka Volka pri Bojanu Dobovšku seveda financira državni proračun.
Peter Jamnikar, generalni sekretar Dobre države, pa pravi, da gre za naključje, saj naj bi bila hčerka Vojka Volka najprimernejša med tistimi, ki naj bi se potegovali za to službo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dobra država globoka država Dobra država kot globoka država bojan dobovšek Vojko Volk Socialistična stranka Slovenije Peter Jamnikar Dobra država državni zbor viktor žakelj dražgoše

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Roka roko umije. Vojko Volk je glavni kader Bojana Dobovška, ta pa je takoj zaposlil hčerko - Vojka Volka.