objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 12. marec 2018 ob 19:00

Slovensko-avstrijska ekipa, na slovenskih tleh: Revolucija zdravstva - MedicoHealth.
Propagandno sporočilo
Bojan Požar

Odpri galerijo

MedicoHealth. Blockchain tehnologija po njihovi zaslugi prihaja tudi v zdravstvo.
Pokojni televizijec Mito Trefalt bi rekel "Podarim-dobim! Čisto veselje". V MedicoHealth pa smo to obrnili na "Vprašanje - odgovor - rešitev! Zdravje".
Današnjega zdravstva si brez astronomskih čakalnih vrst, številnih neljubih zapletov, brez gore nekoristno porabljenega denarja in šibke komunikacije skoraj ne znamo več predstavljati. Da o varnosti naših osebnih podatkov raje sploh ne razmišljamo. In prav to so bili glavni razlogi, zakaj se je projekt MedicoHealth pred dvema letoma sploh začel. Slovensko-avstrijska ekipa, na slovenskih tleh, svetovalci in partnerji pa širom sveta, podira meje mogočega. Blockchain tehnologija po njihovi zaslugi prihaja v zdravstvo in ponuja ključne rešitve tam, kjer se javno zdravstvo utaplja - varnost, zasebnost, čas, kvaliteta, odzivnost. 
"Sodelovati z vrhunskimi bolnišnicami, univerzami, zavarovalnicami, inštituti, posameznimi specialisti (2,7 milijonov jih je trenutno v naši bazi), je odgovorno, a zdaj že utečeno delo. Javni zdravstveni sistemi, ki kažejo željo po sodelovanju, in ministrstva, povezana z zdravjem, pa so izziv zase, vendar nikakor nerešljiv. V MedicoHealth vedno najdemo pot," zatrjujeta Milan Rajlič in Marco Muhrer-Schwaiger, ustanovitelja tega revolucionarnega produkta. Tako pravijo tudi poznavalci blockchaina, saj gre za produkt, ki je popolnoma aplikativen in realen, hkrati pa rešuje težave na najbolj perečem družbenem področju - zdravstvu!
 
14. marec 2018 pa je pomemben datum za vse tiste, ki čakajo in preučujejo dobre naložbene priložnosti v kripto ekonomiji.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
blockchain MedicoHealth

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Slovensko-avstrijska ekipa, na slovenskih tleh: Revolucija zdravstva - MedicoHealth.