objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 4. april 2018 ob 06:43

Kdo se rad (z)laže, Alenka Bratušek ali Nataša Pirc Musar? Odgovor: dostikrat kar obe.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Nataša Pirc Musar je del knjige Alenke Bratušek označila za prvi april. Pa je temu res tako?
Po objavi včerajšnjega članka o knjigi Alenke Bratušek (V svojih čevljih - vir) in razkritju, da je Nataša Pirc Musar, danes odvetnica, med vlado Alenke Bratušek pa informacijska pooblaščenka, želela postati direktorica Slovenske obveščevalno-varnostne službe - Sova, se je odzvala Nataša Pirc Musar, na twitterju, češ, gre za "prvi april" (faksimile), čeprav knjiga in članek nista bila objavljena 1. aprila. Kaj naj bi bil prvi april, naš članek, kot povzetek knjige, ali pač pisanje Alenke Bratušek oziroma Tadeja Goloba, pisatelja v senci, ki je spisal biografijo Alenke Bratušek, Nataša Pirc Musar ni pojasnila.

				Tvit Nataše Pirc Musar.<br>
			Tvit Nataše Pirc Musar.
V izogib morebitnim nesporazumom že takoj v nadaljevanju objavljamo tudi odlomek iz knjige, kjer Alenka Bratušek eksplicitno opiše, kako je kot mandatarka rekrutirala Natašo Pirc Musar, da postane ministrica za notranje zadeve, Nataša Pirc Musar pa ji je odgovorila, da jo bolj zanima vodenje Sove (faksimile).

							
				Faksimile odlomka iz knjige Alenke Bratušek - V svojih čevljih, strani 70 in 72.<br>
			Faksimile odlomka iz knjige Alenke Bratušek - V svojih čevljih, strani 70 in 72.

KDO TOREJ LAŽE, AB ALI NPM?!

Se pa zato ob tvitu Nataše Pirc Musar postavlja logično vprašanje, kdo laže? Alenka Bratušek ali Nataša Pirc Musar? Njuni dosedanji politični in parapolitični karieri ter kopica njunih javnih izjav sicer ponujajo najlažji odgovor, to je, da se radi zlažeta obe. Vendar še vedno ni jasno, kdo se je zlagal ob konkretnem knjižnem zapisu te konkretne kadrovske ponudbe, podrobno opisane na strani 70 in 72.
Avtor teh vrstic bi - kot insajder - ocenil takole: v tem primeru se je najverjetneje zlagala Nataša Pirc Musar.

DUNNING-KRUGERJEV SINDROM

Obe javno izpostavljeni dami pa očitno res muči, kot ugotavljajo tudi drugi na socialnih omrežjih, znameniti Dunning-Krugerjev sindrom - obe močno precenjujeta lastne sposobnosti. Več o tem zanimivem sindromu si lahko preberete tukaj.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Bratušek nataša pirc musar Tadej Golob DUNNINGKRUGERJEV SINDROM V svojih čevljih DUNNINGKRUGERJEV SINDROM sova Ministrstvo za notranje zadeve Vlada

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-04-26 11:39:49


Požar je spet razkril neverjetno, šokantno, stvar. Šarec si gradi visoko ograjo okoli hiše. Res neverjetno, he he. Kot da se človek ne sme sam odločat o tem kakšno ograjo bo imel. Pa sta Požaru v včerajšnem faktorju kompetentna strokovnjaka lepo povedala kako in kaj. Lahko bi se tudi malo ozrl okoli in videl kje in kako zavarovani bivajo taki funkcionarji drugih držav. Mi bi pa našega najbrž imeli kar nekje v šotoru. Pa v drugih trobilih berem, da je vzrok za ograjo prihajajoči val beguncev. On kao da ve da prihajajo, nas pa pušča na cedilu. Res imamo odlično novinarstvo. Včeraj sta naša obveščevalca v faktorju ovrgla vse veleumne sklepe Bojana Požara okoli t.i. Obveščevalne afere. Verjetno mu je že malo žal, da ju je sploh povabil. Pa sta bila zelo prizanesljiva. Požar pa s svojim zaletavanjem smešen. Bolje bo, da še naprej vabi svoje agitatorje in vsi pihajo v isti rog. In pomagajo ohranjati, bolje, utrjevati, leve stranke na oblasti. Požaru, ki kljub svojim agitatorjem na državnih in občinskih volitvah ni dosegel nič, trikrat prečrtano nič, bi nekdo zdaj že lahko svetoval, naj se neha ukvarjati s politiko in raje naredi en tračarski medij v tiskani obliki in tam prodaja svoje nebuloze, ki so res dno dna. Lahko je biti levičar na oblasti poleg tako nesposobne opozicije. Prav hecno je gledat, kako nekaj ,,golobradih,, levičarskih začetnikov pobere vso politično smetano ,,prekaljenim,, desnim z jj na čelu. Potem pa jokajo, kako zanič je slovenski narod, da ne prepozna njihovih kvalitet. Malo bi se morali zaustavit, pogledat kako to delajo spretni, premešat moštvo, nekaj upokojit in dat možnost mladim, potem pa mogoče Slovenija dobi kakšno spodobno koalicijo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo se rad (z)laže, Alenka Bratušek ali Nataša Pirc Musar? Odgovor: dostikrat kar obe.