objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 9. april 2018 ob 06:44

Zakaj smo pozorni na dvoličnost Nataše Pirc Musar? Ker hoče državne funkcije in je prisesana na davkoplačevalski denar.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Evropska uredba o varstvu osebnih podatkov, ki bo začela veljati 25. maja, in biografska knjiga Alenke Bratušek (V svojih čevljih - vir) sta v medije ponovno naplavili odvetnico Natašo Pirc Musar. Ta pa se hkrati po družabnih omrežjih dvolično razburja, zakaj se je ne pusti na miru?!
Odgovor je preprost:
* Nataša Pirc Musar je, čeprav je danes formalno zgolj in "samo" ljubljanska odvetnica ter žena spornega finančnega tajkuna Aleša Musarja (vir), ves čas kandidatka za vidne državne funkcije. Komaj s(m)o se je znebili kot kandidatke za direktorico RTV Slovenija, že nam je Bratuškova v svoji biografiji postregla z informacijo, da je želela postati direktorica Sove. No, da je ves čas na preži za funkcije ali direktorska mesta, ki so plačana iz proračuna, ni nobena skrivnost, je pa pomenljivo, da se v javnosti, predvsem prek njej naklonjenih novinarjev, predstavlja kot velika borka za varovanje zasebnosti, hkrati pa se na skrivaj poteguje za direktorico obveščevalne in varnostne službe?! Ampak to je samo še ena prigoda v celi vrsti dvoličnosti, ki spremljajo in obdajajo Natašo Pirc Musar.

ŽE POL MILIJONA EVROV DRŽAVNEGA DENARJA ZA ODVETNICO NPM

* Nataša Pirc Musar je tudi kot odvetnica trdno prisesana na proračunske jasli ter pridno črpa davkoplačevalski denar. Erar, spletna aplikacija komisije za preprečevanje korupcije, nam tako razkriva, da je njena odvetniška pisarna v zadnjih treh letih, odkar je ustanovljena, pokasirala skoraj 255 tisoč evrov proračunskega denarja, največ, zanimivo, od Doma upokojencev na Ptuju in ljubljanskega vrtca Najdihojca; obakrat debelo čez 20 tisoč evrov (faksimile)!
 
Poleg tega ji je februarja letos ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo na podlagi posebnega razpisa (vir) - pa ravno njej?! - namenilo skoraj 243 tisoč evrov za "celostno storitev upravljanja in spremljanja varstva osebnih podatkov v digitalnih okoljih - Pametna mesta in skupnosti (242.323,83 evra)" (faksimile).
 

NE MORE BREZ FUNKCIJ: POSTALA JE PREDSEDNICA POSLOVNIH ŽENSK

In ker Nataša Pirc Musar res ne more brez funkcij ali predsedniških nazivov, se je pred kratkim zavihtela na funkcijo predsednice društva poslovnih žensk - FAM (vir). Saj, če ne gre na Rdečem križu, gre pa na FAM ...
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2018-09-24 10:31:59


Človek s sedmimi križi težko vrne udarec mafiji, ki se izživlja nad njim. Novičev obraz odseva veliko bolečine, trpljenja in strahu, vsega groznega, kar so počeli z njim v teh letih. Ob tem, da je nedolžen, se morilci in krimialci prosto sprehajajo naokrog. Problem policije je, da so določeni ljudje nedotakljivi, tudi, če imajo krvave roke. Predelava in distribucija prepovedanih obstojnih substanc, pa za državo očitno bistvenega gospodarskega in družbeno-koristnega pomena... Direktorja Jamnika so umorili tisti bojevniki, ki jim je nečedne rabote znotraj kemijskega instituta ta preprečeval, ne užaljeni nekdo, ki je ostal brez službe. Država deluje tako, da ustvarja žrtve. Žalostno je, da se tudi pravosodje spusti na tako nizek nivo in ohranja sistemsko korupcijo. Človek se vpraša, kam, kje lahko zadeve še rešuje po pravni poti? Se res nekaterim lahko sodi le na ulici ? Angažirati šušmarja, ki po nareku spiše izvedensko mnenje, obremenilno za vnaprej določeno žrtev je grozljivo. Obsoditi človeka na podlagi gostilniških govoric, katerim ne verjame niti družina umorjenega, pa strašljivo in na bazi neverjetnega. ..Blanka Žgajnar. Tožilka, ki ji pri zapriseženih kriminalcih zastarevajo zadeve, za vsakega od nas pač lahko odredi zapor, kot bi rekel keks. ..Noviča ne poznam. Ga pa globoko spoštujem. Ne bi ga pomiloval, če bi mu dokazali krivdo. A njemu na obrazu piše, da ni kriv. Mar so res vsi, ki odločajo, nepismeni?

Prijatelji

Mira žugeljSašo LapNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Zakaj smo pozorni na dvoličnost Nataše Pirc Musar? Ker hoče državne funkcije in je prisesana na davkoplačevalski denar.