objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 22. april 2018 ob 06:33

Celo njegovi ga sprašujejo: Miro Cerar, kam je izpuhtelo 5 milijonov evrov državnega denarja, ki ga je dobila SMC?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Poslanec Bojan Krajnc, sicer tudi - no, zdaj že bivši - predsednik mariborskega odbora SMC, ki je pred tremi dnevi zapustil stranko Mira Cerarja, je napisal daljše pismo, kjer med drugim razkriva medsebojne odnose znotraj največje vladne stranke. Ko preberemo to pismo, vidimo, da je Cerarjeva stranka vodena izjemno avtokratsko, brez notranje demokracije, med njihovimi pogovori padajo celo tako težke besede, očitno kletvice, da si jih Krajnc iz vljudnosti sploh ne upa zapisati, nekateri vidni politiki SMC, Krajnc omenja Simono Kustec Lipicer, vodjo poslanske skupine SMC (ki je pred tremi dnevi odstopila kot podpredsednica SMC in se "umika" iz politike), naj bi bili popolnoma nesposobni, toda pismo poslanca Bojana Krajnca razkriva še nekaj: sporne finance SMC.
Po navedbah Bojana Kranjca je namreč Cerarjeva stranka v minulih letih samo od proračuna dobila 5 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja, kar poslanec dokazuje tudi z aplikacijo Erar, zdaj pa naj bi na računu imela le nekaj več kot 200 tisoč evrov; to naj bi jim povedal Andrej Klemenc, novi vodja volilnega štaba SMC?! Zato se poslanec Bojan Krajnc - upravičeno - sprašuje, kam je izginil ves ta denar?! Pismo Bojana Krajnca, ki ga mediji doslej še niso objavili, v celoti objavljamo v nadaljevanju.
Mimogrede, Andrej Klemenc je nekdanji direktor tednika Mladina in dober prijatelj ministra za pravosodje Gorana Klemenčiča.

PISMO BOJANA KRAJNCA - IZSTOPNA IZJAVA

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar SMC državni zbor Simona Kustec Lipicer Bojan Krajnc Andrej Klemenc mladina goran klemenčič Razpad SMC

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-05-22 10:51:15


Tragika oziroma nesmisel obstoja države se kaže v tem, ker nam ne vladajo izvoljenci ljudstva pač pa izbranci mafije, ljudje z ulice, kruhoborci, ki zavedajoč se svojh hendikepov ter intelektuale podhranjenosti, skušajo le preživeti. Tako si je sam predsednik vlade svoj čas kot partijski komik, basal žepe z bankovci nastopajoč po veselicah in zasebnih zabavah, račune za županske zapitke pa izstavljal občanom v obliki nenonormalno visokih davkov. Zdajšnji zunanji minister je kradel na potnih stroških in imel dopoldansko obrt v službenm času. Obrambni, ki še vedno ne zna ločiti odpadkov se vlači po sodiščih zaradi pralnega stroja, ki ga ima v prostorih, kjer, upam, vsaj ne urinira. Vmes posreduje pri policiji za plačilni nalog svoje, neumne hčere. Primer Simone Dimic tudi poznamo. In še in še je tega, kjer od oblasti pijani držvni uslužbenci počnejo, ker se jim zahoče, vedoč, da jim boter v Murglah krije hrbet in so odgovorni le njemu, ne Bojanu Požarju ali tam nekim davkoplačevalcem. Ti, ki imajo še nekoliko bolj razmetano podstrešje grozijo tudi s tožbami, sami pa niso sposobni povedati ali zapisati dva stavka v svojo obrambo...Boštjan Vasle se mi zdi ubogljiv vojak udbomafije. V tem kontekstu je zasedel in že sto let zaseda pomebne državne funkcije. S svojim ne preveč bistrim pristopom, me spominja na večnega funkcionarja Šoltesa do in posmrtnega predsednika računskega sodišča. Bolj se je kradlo in več manjkalo v državni blagajni, lažje je bilo zanj v pogledu novih mandatov. Logično je, da so ti, ki so neposredno podrejeni glavnimi protagonistom mafijskega ustroja države , še večji jebivetri. Nenavadno , skoraj nenormalno, bi bilo drugačno stanje.. Hočejo nam dopovedati, da oni to lahko. Res je. Dokler jim to pustimo. V tem kontekstu bi bilo zelo priročno uporabiti kakšno učinkovito pravno sredstvo iz Srbije. Vsaj kar se tiče obrambe pred temi prevaranti, da ne zapišem zikovci, kar ta, ki je le utajil davek, zagotovo ni.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Celo njegovi ga sprašujejo: Miro Cerar, kam je izpuhtelo 5 milijonov evrov državnega denarja, ki ga je dobila SMC?!