objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Nedelja, 22. april 2018 ob 06:33

Celo njegovi ga sprašujejo: Miro Cerar, kam je izpuhtelo 5 milijonov evrov državnega denarja, ki ga je dobila SMC?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Poslanec Bojan Krajnc, sicer tudi - no, zdaj že bivši - predsednik mariborskega odbora SMC, ki je pred tremi dnevi zapustil stranko Mira Cerarja, je napisal daljše pismo, kjer med drugim razkriva medsebojne odnose znotraj največje vladne stranke. Ko preberemo to pismo, vidimo, da je Cerarjeva stranka vodena izjemno avtokratsko, brez notranje demokracije, med njihovimi pogovori padajo celo tako težke besede, očitno kletvice, da si jih Krajnc iz vljudnosti sploh ne upa zapisati, nekateri vidni politiki SMC, Krajnc omenja Simono Kustec Lipicer, vodjo poslanske skupine SMC (ki je pred tremi dnevi odstopila kot podpredsednica SMC in se "umika" iz politike), naj bi bili popolnoma nesposobni, toda pismo poslanca Bojana Krajnca razkriva še nekaj: sporne finance SMC.
Po navedbah Bojana Kranjca je namreč Cerarjeva stranka v minulih letih samo od proračuna dobila 5 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja, kar poslanec dokazuje tudi z aplikacijo Erar, zdaj pa naj bi na računu imela le nekaj več kot 200 tisoč evrov; to naj bi jim povedal Andrej Klemenc, novi vodja volilnega štaba SMC?! Zato se poslanec Bojan Krajnc - upravičeno - sprašuje, kam je izginil ves ta denar?! Pismo Bojana Krajnca, ki ga mediji doslej še niso objavili, v celoti objavljamo v nadaljevanju.
Mimogrede, Andrej Klemenc je nekdanji direktor tednika Mladina in dober prijatelj ministra za pravosodje Gorana Klemenčiča.

PISMO BOJANA KRAJNCA - IZSTOPNA IZJAVA

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar SMC državni zbor Simona Kustec Lipicer Bojan Krajnc Andrej Klemenc mladina goran klemenčič Razpad SMC

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Celo njegovi ga sprašujejo: Miro Cerar, kam je izpuhtelo 5 milijonov evrov državnega denarja, ki ga je dobila SMC?!