objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 26. april 2018 ob 06:48

Počivalšek rešuje svetovalko, znano po krilih iz Dubaja in kuti iz Irana. Iz kabineta ministra na varno službo v istem ministrstvu.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Uradnica Dijana Madžarac, druga z leve, skupaj s kolegicami iz ministrstva kaže noge v Dubaju.
Dijana Madžarac, znana tesna svetovalka gospodarskega ministra Zdravka Počivalška, je ena tistih sodelavk vidnih politikov in članov vlade iz Cerarjeve stranke SMC, ki jih v zadnjih dneh ali zadnjih izdihljajih te vlade iz ministrskih kabinetov prezaposlujejo na kakor "nižja delovna mesta" znotraj istih ministrstev, kjer pa imajo zagotovljena redna delovna razmerja in jih nova vlada zato ne more zamenjati ali odpustiti.
Dijana Madžarac, ki je bila še prejšnji teden na spletni strani ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo zapisana kot vodja službe za evropske zadeve in mednarodno sodelovanje (faksimile), vendar samo po pooblastilu ministra, kot del njegove politične ekipe na zaposlitev za določen čas, ki tudi nemudoma preneha s koncem mandata ministra, kar pomeni, da bi morala Dijana Madžarac že čez nekaj tednov, po junijskih volitvah, skupaj s Počivalškom zapustiti kabinet in državno službo, je zdaj, tik pred volitvami, "degradirana" na delovno mesto podsekretarke na istem ministrstvu, v žepu pa ima pogodbo in delovno razmerje za nedoločen čas. Torej varno državno službo.

							Dijana Madžarac je bila še pred nekaj dnevi vodja službe za evropske zadeve in mednarodno sodelovanje, zdaj pa je postala podsekretarka. Njeno prejšnjo službo je prevzela Katarina Bovh.<br>
Dijana Madžarac je bila še pred nekaj dnevi vodja službe za evropske zadeve in mednarodno sodelovanje, zdaj pa je postala podsekretarka. Njeno prejšnjo službo je prevzela Katarina Bovh.

OD KRILA DO KUTE

Takšnih in podobnih primerov je zdaj pod Cerarjevo vlado na desetine ali drugače, odhajajoči vladarji tik pred odhodom svojim ljubljenčkom po javni upravi rihtajo varne službe. Vse to se dogaja tiho in potuhnjeno, na stroške davkoplačevalcev.
Dajana Madžarac je sicer tudi tista visoka uradnica, ki je postala javno razvpita po obisku ministra Počivalška v Dubaju in Iranu, kjer je bila tipično neprimerno oblečena. Če je v Dubaju na uradnih sestankih sedela v prekratkem krilu in kazala noge, si je potem v Iranu glavo prekrivala s kuto ...
 

				Minister Počivalšek in Dijana Madžarac med obiskom v Iranu. Madžarčeva si je glavo takrat pokrila s kuto.<br>
			Minister Počivalšek in Dijana Madžarac med obiskom v Iranu. Madžarčeva si je glavo takrat pokrila s kuto.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar SMC zdravko počivalšek Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo dubaj Dijana Madžarac Razpad SMC druga liga

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-04-23 08:03:36


Če bi vsi ti otroci, vnuki in pankrti komunizma, ki vladajo v blatnem dolu, imeli možnost obračunavanja s Prešernom in Cankarjem,živečima v današnjem času, bi tudi njiju postavili na sramotilni steber ali ju kazensko preganjali. Brez dvoma... Vsi ti, tako tudi Fabiani kot Balantič, so bili najprej mojstri svojega poklica in umetniškega opusa, šele nato vse ostalo, tudi polirično aktivisti. Aktuani predsednik vlade, ki je precej slaboumno obračunaval z likom in delom Franceta Balantiča, katere knjižnice, ki nosi njegovo ime sem tudi sam, je ravno nasprotno, potomec krvavega režima, ki mu je vseskozi odpiral vsa vrata na poti vzpenjajočega se. V smeri, v kateri koraka Slovenija, bo tudi Prešernov spomenik na tromostovju, delo kakor fašista, kmalu zamenjal tisti komunističnega zločinca iz Kumrovca ali v smislu balkanizacije dežele, očeta srbske folklore, Vuka Karadžiča. Končno s strani teh gozdnih banditov je bil dolgo zamolčan in prepovedan tudi general Maister, danes tako opevan in hvaljen... V soboto bodo tudi rdeči praznovali svojo veliko noč z malo začetnico. Dan upora . Proti komu že? Upirali so se tistim, ki danes Slovenijo še držijo nad vodo, stran od primitivnih in obubožanih balkanskih plemen. V mojih očeh bi omenjeni dan imel primernejši naziv kot dan zatiranja slovenskega naroda. Filma, golazen s vrača na jug, ne bomo videli. Morda bi iztirjenec in depresivec Anžlovar, ki so mu je režim spet dal nekaj denarja, da snema, naredil film v tej smeri, z Djurotom , Zokunom in Pešutom v glavni rolah, morda tudi Šarcem. . Umetniki. Levi fašisti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Počivalšek rešuje svetovalko, znano po krilih iz Dubaja in kuti iz Irana. Iz kabineta ministra na varno službo v istem ministrstvu.