objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 30. april 2018 ob 06:30

Poglejte, kako so poskrbeli zase! Minister Počivalšek eden glavnih likov kadrovske klike, imenovane SMC, davkoplačevalci pa plačujejo.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Počivalšek je sprva nameraval kandidirati v Mariboru, zdaj pa se je ustrašil in beži nazaj v Celje.
Jezna poslanca SMC Branko Zorman in Bojan Krajnc, slednji je bil tudi predsednik lokalnega odbora SMC, ki sta pred dnevi zapustila Cerarjevo stranko, sta SMC označila tudi za kadrovsko kliko (vir). Eden glavnih likov na čelu kadrovske korupcije, ki jo še vedno izvaja SMC, pa je Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Poročali smo že, kako je prejšnji teden varno službo za nedoločen čas na ministrstvu, ki ga še vodi, priskrbel svetovalki Dijani Madžarac, čeprav je bila slednja zaposlena v njegovem kabinetu za določen čas, na politično zaupanje, kot politični kader, in bi morala kabinet ministra zapustiti skupaj z ministrom (vir).

KLIKA MARIBORSKE SMC JE POSKRBELA ZASE

Minister Počivalšek je tudi poskrbel, da je službo na "njegovem" ministrstvu dobila Karmen Špenga, žena Andreja Špenge, tistega državnega sekretarja SMC na ministrstvu za notranje zadeve, ki so ga zalotili pri kraji v mariborskem Bauhausu (vir). Andrej Špenga je kasneje sicer odstopil kot predsednik lokalnega odbora SMC v Mariboru ter se odpovedal kandidaturi za poslanca na prihajajočih volitvah, je pa še vedno državni sekretar. Lokalni viri pravijo, da Karmen Špenga (delovno mesto ima na področju turizma v Mariboru) "ne dela nič, samo plačo vleče".
Aleš Osrajnik, sekretar lokalnega odbora mariborske SMC, je dobil službo v Holdingu Slovenske elektrarne (HSE), njegova žena pa novo službo v državni firmi SODO, d. o. o., ki izvaja "gospodarsko javno službo distribucijskega operaterja električne energije na ozemlju Republike Slovenije". Kot kaže, sta se pod kapo SMC družinsko odločila za energetiko!
Mimogrede, Matjaž Madžarac, mož najprej omenjene Dijane Madžarac, je zaposlen na Telekomu Slovenije.
In kaj na Počivalška, zakonca Špenga, zakonca Osrajnik in Dijano Madžarac pravijo Mariborčani: "Že leta in leta smo brez služb, vsako jutru se moramo voziti na delo v Avstrijo, da preživimo, etični veljaki SMC pa si med seboj koruptivno delijo dobro plačane državne službe, na račun davkoplačevalcev."

POČIVALŠEK SE JE ZDAJ USTRAŠIL MARIBORA!

Nič čudnega torej, da je Zdravko Počivalšek sprva mislil kandidirati za poslanca v mariborski volilni enoti (vir), zdaj, ko so te zadeve začele prihajati v medije, pa se je raje umaknil nazaj v volilno enoto Celje.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
SMC miro cerar zdravko počivalšek Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Ministrstvo za notranje zadeve Andrej Špenga Karmen Špenga Aleš Osrajnik Holding slovenske elekrarne SODO doo Dijana Madžarac Matjaž Madžarac telekom slovenije Bauhaus Branko Zorman Bojan Krajnc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-15 18:28:35


O KPS STALINISTIČNEM STRATEGU dr. D. - ZA PREVZEM OBLASTI . Pričevanje: leta cca 1973. sem kot ob delu šolajoči se in planinec pomagal nekemu oskrbniku neke sindikalne planinske koče v Kamniških - MARKIRATI neko novo planinsko pot. V tisti planinski koči sta se za par dni nastanila dva starejša gospoda - pardon "tavarišča" preko 6o let stara. Eden od njiju je bil malo znani,a realni STRATEG PREVZEMA STALINISTIČNO-KOMUNISTIČNE OBLASTI V SLOVENIJI - realni dr. D.. Ker je bilo tiste dni vreme v hribih nad Golnikom - slabo, smo se v koči - na toplem - veliko pogovarjali. Visoki starec dr. B. - je meni tedaj mlademu Janezu - pripovedoval, kako je med vojnama uvajal v politiko "žal" naše - najbolj znane KPS STALINISTE: ogromno malo znanih realnih detajlov, karakteristik stalinističnih KPS oseb - mi je - - povedal sam od sebe. Imel sem občutek, da se IZPOVEDUJE. BIL JE - globoko žalosten - glede vsega. Naslednje jutro so bilo po radiu nekaj neveselih pesmi klasika - V. VODOPIVCA. Dobro se spomnm, da mi je dr.D. rekel:"KO BI TA VODOPIVEC PIL KAJ DRUGEGA KOT - VODO, bi skladal manj žalostne - bolj VESELE PESMI. Janez - daj ugasni radio" TUDI STALIN KOMUNISTIČNA " STRATEGIJA" se je dr. D-ju - SKVARILA: NIHČE "STALIN-TITO- KARDELJ - KOMUNIZMA" - ni maral ! Naslednje leto - je visoki stalinistični starec dr. D - UMRL. Ker ima dr. B veliko čisto ok živečih potomcev, polnih podatkov - o dr. D.-ju - ne bom zapisal. Eden od njegovih sinov - je storil - samomor drugi pa večino življenja ni bil redno zaposlen. NE MI, NA PROSIM PISATI O KOMUNISTIČNO STALINSKIH POLIT STRATEGIJAH: globoko negativne so.
Henrik Stanjko

2019-10-15 17:54:13


Vsi govorite o "desnici".... A je SDS desnica? A je NSi desnica? So malo bolj desno usmerjeni levičarji. SIcer pa kakor ugotavljate, da na našem območju ni desne stranke... pa je, pa je nihče ne voli ali podpira, iz vedno enakih ali istih razlogov: ja pa ta je ta in ta, pa mu gre samo za denar, mu gre samo za oblast, pa ima ljubico, pa.... Vedno se najde nekaj. Ker Slovenci nismo za ekstreme, razen v športnih panogah seveda. Smo narod, ki potrpi in čaka.... v medčasu pa se znajdemo oziroma se poskušamo znajti po balkansko (kar smo se pač v peteklih desetletjih naučili a očitno še ne obvladamo dovolj teh spretnosti). Zato pa smo tam, kjer smo: ker nimamo že desetletja nihče ne udejanja naše narodne identitete (kulture,jezika,tredicije,...). Zakaj so nas v bivši skupni državi in tudi po svetu imeli vedno za pridne,veste,delovne, zaupanje vredne delavce in ljudi? In ne mi replicirat iz razloga, da so nas lažje molzli in vlekli za nos... Zakaj pa smo danes samo še senca tistega, kar smo enkrat bili: slovenski ponos in borbenost se je nekje izgubil... Sami neki spletni kavčni "hujskači", komentatorji in ... In ponovno mi ne replicirat, da so za to odgovorni drugi ali vodilni ali oblast.... Riti usrane! Enkrat za vselej: Janša,Mesec, Kangler,Podobnik, Kučan,.... mi je vse eno... SEM SLOVENEC in ME SKRBI ZA SLOVENIJO! In še to: še nobena diktatura ni sestopila z oblasti prostovoljno ali na volitvah. Upam, da se strinjate. In lep primer takega razmišljanja imamo v g.Požarju&co;..... Pa tudi oni imajo nekaj za bregom in delajo napake, pa ne vem kaj.... in: vseeno, nekaj naredijo in tudi veliko tvegajo... Zato pa jih veliko podpira.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Poglejte, kako so poskrbeli zase! Minister Počivalšek eden glavnih likov kadrovske klike, imenovane SMC, davkoplačevalci pa plačujejo.