objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 30. april 2018 ob 06:30

Poglejte, kako so poskrbeli zase! Minister Počivalšek eden glavnih likov kadrovske klike, imenovane SMC, davkoplačevalci pa plačujejo.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Počivalšek je sprva nameraval kandidirati v Mariboru, zdaj pa se je ustrašil in beži nazaj v Celje.
Jezna poslanca SMC Branko Zorman in Bojan Krajnc, slednji je bil tudi predsednik lokalnega odbora SMC, ki sta pred dnevi zapustila Cerarjevo stranko, sta SMC označila tudi za kadrovsko kliko (vir). Eden glavnih likov na čelu kadrovske korupcije, ki jo še vedno izvaja SMC, pa je Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Poročali smo že, kako je prejšnji teden varno službo za nedoločen čas na ministrstvu, ki ga še vodi, priskrbel svetovalki Dijani Madžarac, čeprav je bila slednja zaposlena v njegovem kabinetu za določen čas, na politično zaupanje, kot politični kader, in bi morala kabinet ministra zapustiti skupaj z ministrom (vir).

KLIKA MARIBORSKE SMC JE POSKRBELA ZASE

Minister Počivalšek je tudi poskrbel, da je službo na "njegovem" ministrstvu dobila Karmen Špenga, žena Andreja Špenge, tistega državnega sekretarja SMC na ministrstvu za notranje zadeve, ki so ga zalotili pri kraji v mariborskem Bauhausu (vir). Andrej Špenga je kasneje sicer odstopil kot predsednik lokalnega odbora SMC v Mariboru ter se odpovedal kandidaturi za poslanca na prihajajočih volitvah, je pa še vedno državni sekretar. Lokalni viri pravijo, da Karmen Špenga (delovno mesto ima na področju turizma v Mariboru) "ne dela nič, samo plačo vleče".
Aleš Osrajnik, sekretar lokalnega odbora mariborske SMC, je dobil službo v Holdingu Slovenske elektrarne (HSE), njegova žena pa novo službo v državni firmi SODO, d. o. o., ki izvaja "gospodarsko javno službo distribucijskega operaterja električne energije na ozemlju Republike Slovenije". Kot kaže, sta se pod kapo SMC družinsko odločila za energetiko!
Mimogrede, Matjaž Madžarac, mož najprej omenjene Dijane Madžarac, je zaposlen na Telekomu Slovenije.
In kaj na Počivalška, zakonca Špenga, zakonca Osrajnik in Dijano Madžarac pravijo Mariborčani: "Že leta in leta smo brez služb, vsako jutru se moramo voziti na delo v Avstrijo, da preživimo, etični veljaki SMC pa si med seboj koruptivno delijo dobro plačane državne službe, na račun davkoplačevalcev."

POČIVALŠEK SE JE ZDAJ USTRAŠIL MARIBORA!

Nič čudnega torej, da je Zdravko Počivalšek sprva mislil kandidirati za poslanca v mariborski volilni enoti (vir), zdaj, ko so te zadeve začele prihajati v medije, pa se je raje umaknil nazaj v volilno enoto Celje.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
SMC miro cerar zdravko počivalšek Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Ministrstvo za notranje zadeve Andrej Špenga Karmen Špenga Aleš Osrajnik Holding slovenske elekrarne SODO doo Dijana Madžarac Matjaž Madžarac telekom slovenije Bauhaus Branko Zorman Bojan Krajnc

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-07-21 08:00:03


Nič.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Poglejte, kako so poskrbeli zase! Minister Počivalšek eden glavnih likov kadrovske klike, imenovane SMC, davkoplačevalci pa plačujejo.