objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 8. maj 2018 ob 06:39

Požrešnost do konca. Cerar si je izplačal dnevnico tudi za navijanje na zgodovinski rokometni tekmi med Slovenijo in Hrvaško v Franciji!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Cerar in Franjo Bobinac med rokometno tekmo v Parizu. Tudi po tej tekmi si je Cerar plačal dnevnico.
Cinični požrešnosti Mira Cerarja, predsednika vlade in stranke SMC, ko gre za proračunski denar in lastni žep, ni videti konca. Dnevnice si Cerar namreč ni dal izplačati samo za navijanje na finalni tekmi evropskega prvenstva v košarki in Istanbulu, kjer so Goran Dragić, Luka Dončič in drugi naši reprezentanti premagali Srbijo ter osvojili zlato medaljo, ampak - po naših zadnjih in zanesljivih informacijah - tudi januarja lani, ko je Slovenija na svetovnem rokometnem prvenstvu v Franciji, na zgodovinski tekmi Slovenije proti Hrvaški, ko so naši rokometaši v neverjetnem finišu premagali že visoko vodeče Hrvate in dobili bronasto medaljo.
Če si je Cerar po finalu v Istanbulu dal izplačati 14,4 evra, si je po tekmi v Parizu izplačal še nekoliko več - 33 evrov.

DNEVNICE, ČEPRAV IMA IN DOBI VSE ZASTONJ

Model potovanja je (bil) sicer podoben: polet iz Ljubljane z vladnim letalom falcon, namesto poznega kosila s predsednikom turške vlade, ki je bilo v Istanbulu pred finalno tekmo, je Cerar v Parizu užival gostoljubje predsednika uprave Gorenja Franja Bobinca, ki je hkrati predsednik rokometne zveze Slovenije. Prav tako ni nepomembno dejstvo, da si je Cerar obe dnevnici izplačal kljub temu, da na potovanjih v Istanbul ali Pariz ni imel prav nobenih stroškov, vse je dobil zastonj, vključno s postrežbo med letom falcona tja in nazaj! Zato je njegova požrešnost pri izplačevanju dnevnic še toliko bolj neokusna.
Polet s falconom v Pariz pa je takrat zaznamovala tudi nikoli povsem pojasnjena afera s potniki oziroma vprašanjem, kdo vse je iz Ljubljane proti Parizu letel na vladnem letalu. Šlo je za afero, ki smo jo razkrili prav na tem portalu, v falconu naj bi bil celo otrok, kar je proti predpisom (vir).

VEČ ZA CERARJEV ŽEP V PARIZU KOT CEL MESEC ZA UPOKOJENCE

In še za primerjavo: februarja letos, ko je Cerarjeva vlada začela na veliko deliti tako imenovane predvolilne bonbončke, so upokojenci dobili izplačane pokojnine, "usklajene" za 2,2 odstotka, kar je za tiste upokojence, ki imajo 600 evrov pokojnine, teh pa je v Sloveniji dve tretjini, torej največ, pomenilo 13,2 evra več. Aprila so upokojenci prejeli še 1,1 odstotka več, kar za upokojence s 600 evri pokojnine znese 6,6 evra. Skupaj je torej vlada Mira Cerarja upokojencem, ki dobivajo 600 evrov pokojnine, namenila 19,8 evra mesečne povišice. Kar pa je skoraj enkrat manj, kot si je Miro Cerar izplačal za navijanje na rokometni tekmi v Parizu, čeprav je tam imel tako ali tako vse zastonj???!!!
 
 
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar SMC Franjo Bobinac Gorenje rokometna zveza slovenije falcon Vlada goran dragić luka dončić Vse za lastni žep

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Požrešnost do konca. Cerar si je izplačal dnevnico tudi za navijanje na zgodovinski rokometni tekmi med Slovenijo in Hrvaško v Franciji!