objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 8. maj 2018 ob 06:39

Požrešnost do konca. Cerar si je izplačal dnevnico tudi za navijanje na zgodovinski rokometni tekmi med Slovenijo in Hrvaško v Franciji!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Cerar in Franjo Bobinac med rokometno tekmo v Parizu. Tudi po tej tekmi si je Cerar plačal dnevnico.
Cinični požrešnosti Mira Cerarja, predsednika vlade in stranke SMC, ko gre za proračunski denar in lastni žep, ni videti konca. Dnevnice si Cerar namreč ni dal izplačati samo za navijanje na finalni tekmi evropskega prvenstva v košarki in Istanbulu, kjer so Goran Dragić, Luka Dončič in drugi naši reprezentanti premagali Srbijo ter osvojili zlato medaljo, ampak - po naših zadnjih in zanesljivih informacijah - tudi januarja lani, ko je Slovenija na svetovnem rokometnem prvenstvu v Franciji, na zgodovinski tekmi Slovenije proti Hrvaški, ko so naši rokometaši v neverjetnem finišu premagali že visoko vodeče Hrvate in dobili bronasto medaljo.
Če si je Cerar po finalu v Istanbulu dal izplačati 14,4 evra, si je po tekmi v Parizu izplačal še nekoliko več - 33 evrov.

DNEVNICE, ČEPRAV IMA IN DOBI VSE ZASTONJ

Model potovanja je (bil) sicer podoben: polet iz Ljubljane z vladnim letalom falcon, namesto poznega kosila s predsednikom turške vlade, ki je bilo v Istanbulu pred finalno tekmo, je Cerar v Parizu užival gostoljubje predsednika uprave Gorenja Franja Bobinca, ki je hkrati predsednik rokometne zveze Slovenije. Prav tako ni nepomembno dejstvo, da si je Cerar obe dnevnici izplačal kljub temu, da na potovanjih v Istanbul ali Pariz ni imel prav nobenih stroškov, vse je dobil zastonj, vključno s postrežbo med letom falcona tja in nazaj! Zato je njegova požrešnost pri izplačevanju dnevnic še toliko bolj neokusna.
Polet s falconom v Pariz pa je takrat zaznamovala tudi nikoli povsem pojasnjena afera s potniki oziroma vprašanjem, kdo vse je iz Ljubljane proti Parizu letel na vladnem letalu. Šlo je za afero, ki smo jo razkrili prav na tem portalu, v falconu naj bi bil celo otrok, kar je proti predpisom (vir).

VEČ ZA CERARJEV ŽEP V PARIZU KOT CEL MESEC ZA UPOKOJENCE

In še za primerjavo: februarja letos, ko je Cerarjeva vlada začela na veliko deliti tako imenovane predvolilne bonbončke, so upokojenci dobili izplačane pokojnine, "usklajene" za 2,2 odstotka, kar je za tiste upokojence, ki imajo 600 evrov pokojnine, teh pa je v Sloveniji dve tretjini, torej največ, pomenilo 13,2 evra več. Aprila so upokojenci prejeli še 1,1 odstotka več, kar za upokojence s 600 evri pokojnine znese 6,6 evra. Skupaj je torej vlada Mira Cerarja upokojencem, ki dobivajo 600 evrov pokojnine, namenila 19,8 evra mesečne povišice. Kar pa je skoraj enkrat manj, kot si je Miro Cerar izplačal za navijanje na rokometni tekmi v Parizu, čeprav je tam imel tako ali tako vse zastonj???!!!
 
 
 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro cerar SMC Franjo Bobinac Gorenje rokometna zveza slovenije falcon Vlada goran dragić luka dončić Vse za lastni žep

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-18 16:26:05


"PRAVNICA-PREŠUŠTNICA" SLOVENSKI PRAVNIKI, NJIH morebitna "PREŠUŠTVA", NJIH ZVESTOBA "ZAKONSKIM" ZAVEZAM itd.?! Osebno pričevanje: Janez KEPIC-KERN. - sem bil več desetletij tudi - zelo aktiven-vsak vikend - družabni ok, zaželen PLESALEC. SPODAJ PODAJAM RESNIČNO ZGODBO O MOJI NAJBOLJŠI SOPLESALKI - "PRAVNICI" Ne rečem, da vsem, a pri visokem procentu že takointako "strokovno precej skromnih" slovenskih pravnikov - se zdi - ŠTUDIJ PRAVA NAREDI "IRACIONALNE NJIH VREDNOTE.. Se zdi - vsaj pri nekaterih. - vsem beročim in ostalim - PRIPOROČAM VELIKO MERO OSEBNE PREVIDNOSTI predno se navežete kak bolj resnen, osebni stik s katerimkli, katerokoli PRAVNICO, PRAVNIKOM - šolanim na naših slovenskih pravnih šolah. Ne posplošujem, ampak - spodnji primer je 1000% verodostojen. Moja, v začetku naključna znanka "pravnica ELENA" - res izjemno dobra solo in v paru plesalka iz LJUBLJANE iz ugledne številčne premožne in dobro situirane meščanske družine, z družinskim stanovanjem prav blizu ex PRAVNE FAKULTETE JE BILA V 1970., 1980, 1990 - do leta 2010 ena najbolj "impozantnih" žensk - v Ljubljani - kot npr - znana Sophia LOREN ali sedaj MELANIA TRUMP. Ni delala kot pravnica - pač pa v turizmu. Toplo, bujno, skladno postavno - ELENO - IMPOZANTNO ŽENSKO, s kakršno se moški - lahko - "postavlja - pred drugimi moškimi in v družbi si je zaželel imeti za SVOJO ŽENO - eden najbolj priznanih ZDRAVNIKOV - v LJ. In? Ni bilo težav: IMPOZANTNA ELENA - praktičnega razmišljanja - se je poročila z njim. Takoj je rodila otroka - lepo skrbela zanj. Vse pa se je zapletlo, ko je IMPOZANTNA - ELENA - začela delati v turizmu. Z leti je namreč IMPOZANTNA ELENA - postajala še bolj lepo, skladno bujna, samostojna vedra in družabna, predmet poželenja -vseh moških. Tudi sama se je spremenila v veliko - "ljubiteljico moških" - tudi v praksi. To je seveda povzročilo težave v njenem zakonu - s tistm ok, a nič družabnim zdravnikom. Ampak ! Pravnica ELENA - ni nič komplicirala. Rekla je: "POSLUŠAJ - MOŽ ! Jaz poročila s teboj - sem se. Ampak: ZVESTOBE - TI PA NISEM OBLJUBILA" Čisto zares je tako rekla: sem bil zraven, ko je to "veličastno" ex možu- oznanila po telefonu. Seveda je sledila LOČITEV, ki je trajala cca 20 let, delitev premoženja itd. - s čimer se IMPOZANTBNA Elena niti najmanj ni obremenjevala, saj ji še zdaj pri nje 60 letih - ne manjka - občudovalcev, ljubčkov itd. Le nje ex MOŽ , OK ZDRAVNIH - nikakor ne more doumeti. kako je ŽENSKA - PRAVNICA - lahko ? Takšna. L.R. Ex ok knjižničar, ok družabni plesalec itd. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA P.s. Zgodba je - absolutno - resnična. ELENA - je nezlobna, nekaznova, prijetna, le skrajno egocentrična oseba. PRAVNICA. Zdaj ivi samostojno obkrožena z množico občudovalcev. privlačna. PRAVNCA. Pač. Kdo bi razumel - slovenske PRAVNIKE? Da niti ne govorim o - "PRAVNICAH"
borut rojc

2019-10-18 11:44:07


Cigan se bo pritožil in višje sodišče zadevo z lahkoto obrne njemu v prid glede zadeve ,, Lekarna Bitenc,, Dvomim sicer, v Šiški se gradi nov trgovski center, katerega je ta isti cigan nekoč onemogočal pri gradnji in bo tam pač zdaj postavil eno od izpostav svojih lekarn...Pravo, kar sem spoznal na lastni koži in vse pišem na podlagi osebnih izkušenj, je v Sloveniji hudo raztegljiva zadeva, ki se od posameznika do posameznika tretira drugače. V tem pogledu se moramo nekateri sodno boriti proti izvedensko dokazanim dementnim tožnikom,piscem oporok in celo pokojnikom. Tudi ti imajo po mnenju višjega sodišča, lahko svetle trenutke in operirajo na polno. Norö! ...Uničenega zdravja in življenja v desetletju sodnih bojev s kriminalci in prevaranti, ne bo nihče povrnil. Tega slovenski pravosodni sistem, ne bo zaznal še naslednjih sto let. Morda bom, vsaj jaz, do konca življenja dočakal, da bo kdo od tzv. sodnikov globoke države,ki načrtno uničujejo življenja in krojijo usode ljudi, kazensko odgovarjal. Čeprav, glede na komike, luzerje in bleferje, ki jih globoka država nastavlja na oblast, nimam upanja na to. Preveč so zjebani v glavo, da bi razni Kordiši, Korčetke, Mesci in podobni jebivetri, sploh vedeli, za kaj gre...Dokler bo tako in s takšnimi ljudmi v sodstvu, imajo kriminalci avtocesto po vsej poti svojih hudodelstev. Izgubljena človeška življenja, pa toliko pomebna v luči zasledovanja njihovih bolnih interesov, kot povožena divjad ob cesti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Požrešnost do konca. Cerar si je izplačal dnevnico tudi za navijanje na zgodovinski rokometni tekmi med Slovenijo in Hrvaško v Franciji!