objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 23. maj 2018 ob 11:36

Gasilci iz Grosupljega: na bruhanje nam gre. Dva tedna pred volitvami bi minister Gašperšič na silo rad postal - gasilec.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Minister Gašperšič, ki na listi SMC kandidira za poslanca v okraju Grosuplje, se rine med gasilce.

Gasilci iz Grosupljega pravijo, da jim gre na bruhanje. Zaradi politike, zaradi Mira Cerarja in SMC, ki je vladala štiri leta ter celo gasilcem vzela denar. Danes, tik pred volitvami, pa bi Peter Gašperšič, minister Cerarjeve vlade za infrastrukturo, rad na silo postal celo član Prostovoljnega gasilskega društva Grosuplje, kjer, točno v tem okraju - Grosuplje, kandidira za poslanca?! (vir). Sramota!
Vse to nam razkriva pismo enega od vodilnih grosupeljskih gasilcev, ki piše o sramotni spletki Andreja Bahovca, dolgoletnega predsednika Gasilske zveze Grosuplje, sicer nekdanjega člana SLS in SDS, ki se je kasneje, ko je na parlamentarnih volitvah leta 2014 zmagal Cerar, pridružil SMC. Bahovec naj bi bil med gasilci sicer že znan po grožnjah, izsiljevanjih in netransparentnem poslovanju, prav danes pa bo na skupni seji upravnega odbora in poveljstva GZ Grosuplje predlagal (tako je zapisano tudi na dnevnem redu), da novi član gasilskega društva in potem še novi član upravnega odbora GZ Grosuplje postane minister Peter Gašperšič. Andrej Bahovec še predlaga, da vsi povabljeni na današnjo sejo pridejo v svečanih uniformah, člani poveljstva pa v delovnih uniformah, zaradi slovesnega skupinskega slikanja.
Gasilci pa so zaradi takšne politizacije zgroženi in pravijo: sramota!


ZLORABA. NIČ JIM NI SVETO!
V nadaljevanju objavljamo vabilo na današnji sestanek in pismo "predsednika PDG".

... In to je celotno pismo predsednika PDG o neverjetni politični zlorabi in sramoti. Na pomoč!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zloraba gasilcev Gasilska zveza Grosuplje PGD Grosuplje miro cerar SMC peter gašperšič Andrej Bahovec slovenska ljudska stranka sds

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-04-24 11:18:21


Vsi ti južnoafriški in indijanski finančni skladi, so nateg z umazanim denarjem, izginulimi milijoni in milijardami eurov, ki so mimo državnih institucij in organov pregona pristali v davčnih oazah. Ko mafija in država operirata z roko v roki... Zdaj se denar vrača in pere skozi razne oblike naložb. Jebivetri, ki se predstavljajo kot vodilni kadri teh skladov zgolj pokrivajo prave kriminalce, kateri se nikoli ne bodo povsem razkrili. Vsi ti zgolj potrebujejo in so ustoličili cirkusanta na čelu vlade, tako, da posel, tudi preko trupel, lahko nemoteno teče naprej. Gre v bistvu za razbojništvo, ki se kaže kot osnovni osnovni postulat tranzicije udbomafijske države na napačni strani ALp...Proizvodnja in preprodaja droge je bila za delovanje države izjemnega pomena že v Jugi in je še zdaj. V tem kontekstu ni pomemno, koliko ljudi je treba ubiti ali pustiti umreti v zaporih. Roka roko umije, država mafiji, mafija državi. Svoje v tem pogledu naredijo tudi mediji, recimo norci iz tednika Mladina, ki se tudi hraijo preko offshore podjetij. S svojimi abotnimi temami ob napadu na krščanstvo in zahodno civilzacijo, poimenovano s fašisti, odvračajo pozornost tistih petih ljudi, ki jih berejo ,od kaznivih dejanj njihovega lastnika in njegovih murgelskih prijateljev. Vse za ljubi kruhek...Povprečnemu upokojencu se paitak težko dopove, da ni Janša kriv, da nimajo tisoč, namesto petstotaka pokojnine, pač pa prej omenjeni razbojniki, ki grabijo po tistem, kar so ustvarili. Država je neozdravljivo gnila in bolna. Biti moraš res ubog na umu, totalno zjeban v glavo, če v tej vukojebini vidiš prihodnost. Država mrtvih postajamo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Gasilci iz Grosupljega: na bruhanje nam gre. Dva tedna pred volitvami bi minister Gašperšič na silo rad postal - gasilec.