objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Četrtek, 14. junij 2018 ob 09:48

Čas je za nov format, kot ga Slovenija še ne pozna: Objavi na portalu Požareport!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po enajstih letih "navadnega" informativnega spletnega portala (spomnimo, Požareport je štartal 22. aprila 2007 in kmalu postal tudi ena od najbolj prepoznavnih medijskih blagovnih znamk v državi) je prišel in dozorel čas za nov format. Takšen, kot ga Slovenija še ne pozna. Gre za spletni portal, ki bo – po novem – oblikovno bolj podoben ameriškemu portalu Huffington Post, vsebinsko pa kombinacija avtorskih člankov, tekstov z družabnih omrežij ali blogov in državljanskega novinarstva – citizen journalism oziroma crowd engagement, kot sta na primer v Združenih državah Amerike zdaj že globalna spletna portala Reddit.com ali Steemit.com.
Spletni portal Požareport (Pozareport.si) bo odslej tudi povsem brezplačen.


OBJAVI NA PORTALU POŽAREPORT!
Poslej boste namreč, drage obiskovalke in spoštovani obiskovalci Požareporta, na portalu lahko objavljali sami, neposredno, brez novinarskih ali uredniških posegov v vaše zgodbe, pričevanja ali opise dogodkov. Javno razkrivanje korupcije in zlorab ter zahteve po transparentnosti inštitucij tako dobivajo nove dimenzije in nove (z)možnosti, in to vam odslej ponuja novi format spletnega portala Požareport. Vključno z možnostjo objave dokumentov, fotografij ali videoposnetkov.
Hkrati vam bo Požareport - torej vsem tistim, ki boste na portalu objavljali svoje prispevke - jamčil anonimnost, podobno, kot anonimnost novinarskih virov jamčijo mainstream mediji. Spletni portal bo vse vaše objave seveda predhodno preverjal prek administratorja, pri čemer bodo objektivno žaljive objave ali objave, ki jih lahko označimo za sovražni govor, nemudoma odstranjene. Vse druge podrobnosti in navodila bodo objavljene ob predstavitvi novega formata portala.
Zaradi nekaterih dodatnih programskih rešitev smo štart novega formata preložili na ponedeljek, 18. junija.


PRIHAJA ŠE EN PORTAL - DOSJE
Vzporedno z novim formatom portala Požareport pa nastaja tudi povsem nov informativni spletni portal po naslovom "Dosje", kot skupni projekt Požareporta in največje slovenske spletne mreže Publishwall.
 
Se beremo!
Bojan Požarustanovitelj Požareporta

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Požareport bojan požar Dosje PublishWall

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-04-26 11:39:49


Požar je spet razkril neverjetno, šokantno, stvar. Šarec si gradi visoko ograjo okoli hiše. Res neverjetno, he he. Kot da se človek ne sme sam odločat o tem kakšno ograjo bo imel. Pa sta Požaru v včerajšnem faktorju kompetentna strokovnjaka lepo povedala kako in kaj. Lahko bi se tudi malo ozrl okoli in videl kje in kako zavarovani bivajo taki funkcionarji drugih držav. Mi bi pa našega najbrž imeli kar nekje v šotoru. Pa v drugih trobilih berem, da je vzrok za ograjo prihajajoči val beguncev. On kao da ve da prihajajo, nas pa pušča na cedilu. Res imamo odlično novinarstvo. Včeraj sta naša obveščevalca v faktorju ovrgla vse veleumne sklepe Bojana Požara okoli t.i. Obveščevalne afere. Verjetno mu je že malo žal, da ju je sploh povabil. Pa sta bila zelo prizanesljiva. Požar pa s svojim zaletavanjem smešen. Bolje bo, da še naprej vabi svoje agitatorje in vsi pihajo v isti rog. In pomagajo ohranjati, bolje, utrjevati, leve stranke na oblasti. Požaru, ki kljub svojim agitatorjem na državnih in občinskih volitvah ni dosegel nič, trikrat prečrtano nič, bi nekdo zdaj že lahko svetoval, naj se neha ukvarjati s politiko in raje naredi en tračarski medij v tiskani obliki in tam prodaja svoje nebuloze, ki so res dno dna. Lahko je biti levičar na oblasti poleg tako nesposobne opozicije. Prav hecno je gledat, kako nekaj ,,golobradih,, levičarskih začetnikov pobere vso politično smetano ,,prekaljenim,, desnim z jj na čelu. Potem pa jokajo, kako zanič je slovenski narod, da ne prepozna njihovih kvalitet. Malo bi se morali zaustavit, pogledat kako to delajo spretni, premešat moštvo, nekaj upokojit in dat možnost mladim, potem pa mogoče Slovenija dobi kakšno spodobno koalicijo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Čas je za nov format, kot ga Slovenija še ne pozna: Objavi na portalu Požareport!