objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 25. september 2018 ob 06:50

Nič niso zakuhali Alenki Bratušek, ker je ta vladna firma za 2. tir že zdavnaj prestreljena s kadri Stranke Alenke Bratušek!
Razkrivamo: hinavske in pritlehne manipulacije nekaterih novinarjev večinskih medijev ter njihova uslužnost do trenutno izbranih politikov res nimajo več nobenih meja ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Metoda Dragonjo je vlada Marjana Šarca že na prvi seji vlade imenovala za državnega sekretarja na ministrstvu za finance. Takšna je bila zahteva Alenke Bratušek.

Kako hinavsko, pritlehno in uslužno o posameznih trenutno izbranih politikih poročajo posamezni novinarji večinskih medijev, nam praktično vsak dan dokazujeta Primož Cirman in Vesna Vuković, novinarja spletnega portala Siol.net.

Tako sta pred dnevi objavila članek z naslovom "Nov zaplet pri drugem tiru: kaj so zakuhali Alenki Bratušek" (print screen spodaj) ...

... kjer sta Cirman in Vukovićeva vsem na očeh, ne samo boljšim poznavalcem, zavestno manipulirala z naslovom, vsebino in zapisanimi informacijami v članku. Njun tekst namreč izrecno sloni na tem, da podjetje 2TDK, d. o. o., družba, ki je v 100-odstotni lastni vlade oziroma države in zadolžena za drugi tir, kakor noče prevzeti projekta drugi tir - od Direkcije za ceste, in to zato, ker naj bi se bali (lastnih) okostnjakov, ki naj bi začeli padati iz omar. In to naj bi zakuhali Alenki Bratušek, novi ministrici za infrastrukturo?!

Tudi mi ne dvomimo, da tam so okostnjaki, vendar je zapis, da naj bi to zakuhali Alenki Bratušek, čista lažna novica, čisti #FakeNews. Objavljen pa je tudi z namenom vnaprejšnjega reševanje vojakinje Alenke Bratušek.

VEČNI KADER - METOD DRAGONJA

Zakaj?! Zato, ker podjetje 2TDK ni samo že davno prestreljeno s kadri Stranke Alenke Bratušek, še več, to podjetje je osebno vodil ključni operativec Stranke Alenke Bratušek za državno gospodarstvo - razvpiti Metod Dragonja, član sveta Stranke Alenke Bratušek.

Metod Dragonja, Peter Vilfan, takrat je bil še član te stranke, danes pa je že pri Desusu, in Maša Kociper, tudi osebna prijateljica Alenke Bratušek, med pridnim glasovanjem na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek. Metod Dragonja, Peter Vilfan, takrat je bil še član te stranke, danes pa je že pri Desusu, in Maša Kociper, tudi osebna prijateljica Alenke Bratušek, med pridnim glasovanjem na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek.  

In seveda je nemogoče, da omenjena novinarja, Cirman in Vukovićeva, tega ne vesta, če se že razglašata kot novinarska poznavalca razmer na slovenski poslovni in politični sceni?!

Metod Dragonja, član vodstva Stranke Alenke Bratušek (poglejte na fotografiji, kako pridno in disciplinirano glasuje na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek, kot se je prej imenovala Stranka Alenke Bratušek), je prvi človek, torej generalni direktor podjetja 2TDK, postal novembra 2017. Je pa letos ob junijskih volitvah nepričakovano odstopil. Uradno iz osebnih razlogov, govorilo se je, da naj bi bil bolan, toda, glej ga, zlomka, dobre tri mesece kasneje, že na prvi seji Šarčeve vlade, je bil Dragonja na izrecno zahtevo Alenke Bratušek imenovan za enega od državnih sekretarjev na ministrstvu za finance?!

Metod Dragonja je sicer odstopil kmalu po tem, ko so začele prihajati informacije, da naj bi podjetje 2TDK prikrito financiralo predvolilno kampanjo Alenke Bratušek, in ko je bilo to - vsaj enkrat - tudi javno izpostavljeno, na enem od predvolilnih soočenj pred parlamentarnimi volitvami na TV Slovenija. Metod Dragonja se je ob tem zavil v molk, no, in to bi lahko bil eden od tistih famoznih okostnjakov, za katerega pa bo, če to drži, Bratuškova naredila čisto vse, da ne pade ven iz omare družbe 2TDK.

TUDI ŽENA PRVEGA NADZORNIKA PRI ALENKI BRATUŠEK

Podjetje 2TDK je tudi sicer prestreljeno s kadri Stranke Alenke Bratušek, Metod Dragonja pač ni edini tak primer. Mateja Logar, širši javnosti manj znana soproga odvetnika Sama Logarja, predsednika nadzornega sveta družbe 2TDK, se je na junijskih volitvah v ljubljanski Šiški neuspešno potegovala za poslanko na listi - uganili ste - Stranke Alenke Bratušek!

VERJETNA CILJA: ZAMENJATI SAJIČA IN TOPOLKA

Članek Primoža Cirman in Vesne Vuković z lažnimi in manipulantskimi novicami o tem, kako naj bi pri 2. tiru "nekaj zakuhali Alenki Bratušek", ima sicer zelo verjetno vsaj dva povsem kratkoročna kadrovska cilja: gre za medijsko predpripravo po možnosti čimprejšnje zamenjavo edinega obstoječega člana uprave družbe 2TDK, sedanjega direktorja Žarka Sajiča (on in Metod Dragonja sta se namreč komaj prenašala), in pa zamenjavo direktorja Direkcije za ceste Damirja Topolka ...

Preberite tudi:

Kdo se rad zlaže, Alenka Bratušek ali Nataša Pirc Musar? Odgovor: dostikrat kar obe.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
metod dragonja 2 tir 2TDK doo Alenka Bratušek Stranka Alenke Bratušek Maša Kociper Peter Vilfan Zavezništvo Alenke Bratušek desus ministrstvo za finance primož cirman Vesna Vuković Siolnet Žarko Sajič Direkcija za ceste Damir Topolko Samo Logar Mateja Logar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-08-17 08:09:24


Če bi na oblasti bila desnica, ko je bila, so omenjene televizijske hiše kar tekmovale, kdo bo naredil bolj udarni pogovorni spektakel na temo politične scene. Zdaj, ko smo spet zaplavali v režim enoumja, so kot nekoč, takšne oddaje precej moteče in zato nezaželene. Nikomur niti v starih komunističnih časih, ne bilo pretirano všeč, da bi nekdo brskal in razkrival zločine gozdnih razbojnikov, imenovanih partizani. Danes ni nič drugače, privilegiranci režima so nedotakljivi in nad vsemi zakoni, zakaj bi jim potem neki novinarji nastavljali zrcalo in postavljali neprijetna vprašanj. Nekoč dobri kadri tipa Uroša Slaka, danes veseli, da imajo službo, poročajo o novih pridobitvah v zivalskem vrtu in kulinaričnih izzivih. Servilni režimski novinarji kot je bil Slavko Bobovnik ,sta Igor Bergant, pa tisti slinasti Pucer, ustavijo vsakega, ki bi kritiziral oblast, oblastnikom pač vprašanja ljubeznivo servirajo vnaprej. Predsednik vlade je vajen tega, saj je že v srednji šoli, ko je popravljal negativne ocene, najprej dobil pravilne rezultate in šele nato naloge. Le tako mu je uspelo...V smislu ustvarjanja in lažnega vzbujanja blaginje ter pozitivizma v deželi ,televizijske hiše posiljujejo ljudi z neumnimi resničnostnimi šovi in številnimi ničvrednimi serijami tipa žlahtne štorije. Kot, da je v deželici, kjer ugaša upanje v prihodnost že med mladimi, vse lepo in prav, polno smeha in brezbrižnosti. Že Šarec kot igralec ni bil vreden pol pizde hladne vode. Mladi val slovenskih glumačev je več ali manj na njegovi ravni. So izjeme, a zelo redke. Klovni zato sledi, ki jih za sabo puščajo razbojniki, ne morejo zabrisati. Niso kot divje svinje. Te so bolj inteligentne.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nič niso zakuhali Alenki Bratušek, ker je ta vladna firma za 2. tir že zdavnaj prestreljena s kadri Stranke Alenke Bratušek!