objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 25. september 2018 ob 06:50

Nič niso zakuhali Alenki Bratušek, ker je ta vladna firma za 2. tir že zdavnaj prestreljena s kadri Stranke Alenke Bratušek!
Razkrivamo: hinavske in pritlehne manipulacije nekaterih novinarjev večinskih medijev ter njihova uslužnost do trenutno izbranih politikov res nimajo več nobenih meja ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Metoda Dragonjo je vlada Marjana Šarca že na prvi seji vlade imenovala za državnega sekretarja na ministrstvu za finance. Takšna je bila zahteva Alenke Bratušek.

Kako hinavsko, pritlehno in uslužno o posameznih trenutno izbranih politikih poročajo posamezni novinarji večinskih medijev, nam praktično vsak dan dokazujeta Primož Cirman in Vesna Vuković, novinarja spletnega portala Siol.net.

Tako sta pred dnevi objavila članek z naslovom "Nov zaplet pri drugem tiru: kaj so zakuhali Alenki Bratušek" (print screen spodaj) ...

... kjer sta Cirman in Vukovićeva vsem na očeh, ne samo boljšim poznavalcem, zavestno manipulirala z naslovom, vsebino in zapisanimi informacijami v članku. Njun tekst namreč izrecno sloni na tem, da podjetje 2TDK, d. o. o., družba, ki je v 100-odstotni lastni vlade oziroma države in zadolžena za drugi tir, kakor noče prevzeti projekta drugi tir - od Direkcije za ceste, in to zato, ker naj bi se bali (lastnih) okostnjakov, ki naj bi začeli padati iz omar. In to naj bi zakuhali Alenki Bratušek, novi ministrici za infrastrukturo?!

Tudi mi ne dvomimo, da tam so okostnjaki, vendar je zapis, da naj bi to zakuhali Alenki Bratušek, čista lažna novica, čisti #FakeNews. Objavljen pa je tudi z namenom vnaprejšnjega reševanje vojakinje Alenke Bratušek.

VEČNI KADER - METOD DRAGONJA

Zakaj?! Zato, ker podjetje 2TDK ni samo že davno prestreljeno s kadri Stranke Alenke Bratušek, še več, to podjetje je osebno vodil ključni operativec Stranke Alenke Bratušek za državno gospodarstvo - razvpiti Metod Dragonja, član sveta Stranke Alenke Bratušek.

Metod Dragonja, Peter Vilfan, takrat je bil še član te stranke, danes pa je že pri Desusu, in Maša Kociper, tudi osebna prijateljica Alenke Bratušek, med pridnim glasovanjem na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek. Metod Dragonja, Peter Vilfan, takrat je bil še član te stranke, danes pa je že pri Desusu, in Maša Kociper, tudi osebna prijateljica Alenke Bratušek, med pridnim glasovanjem na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek.  

In seveda je nemogoče, da omenjena novinarja, Cirman in Vukovićeva, tega ne vesta, če se že razglašata kot novinarska poznavalca razmer na slovenski poslovni in politični sceni?!

Metod Dragonja, član vodstva Stranke Alenke Bratušek (poglejte na fotografiji, kako pridno in disciplinirano glasuje na kongresu Zavezništva Alenke Bratušek, kot se je prej imenovala Stranka Alenke Bratušek), je prvi človek, torej generalni direktor podjetja 2TDK, postal novembra 2017. Je pa letos ob junijskih volitvah nepričakovano odstopil. Uradno iz osebnih razlogov, govorilo se je, da naj bi bil bolan, toda, glej ga, zlomka, dobre tri mesece kasneje, že na prvi seji Šarčeve vlade, je bil Dragonja na izrecno zahtevo Alenke Bratušek imenovan za enega od državnih sekretarjev na ministrstvu za finance?!

Metod Dragonja je sicer odstopil kmalu po tem, ko so začele prihajati informacije, da naj bi podjetje 2TDK prikrito financiralo predvolilno kampanjo Alenke Bratušek, in ko je bilo to - vsaj enkrat - tudi javno izpostavljeno, na enem od predvolilnih soočenj pred parlamentarnimi volitvami na TV Slovenija. Metod Dragonja se je ob tem zavil v molk, no, in to bi lahko bil eden od tistih famoznih okostnjakov, za katerega pa bo, če to drži, Bratuškova naredila čisto vse, da ne pade ven iz omare družbe 2TDK.

TUDI ŽENA PRVEGA NADZORNIKA PRI ALENKI BRATUŠEK

Podjetje 2TDK je tudi sicer prestreljeno s kadri Stranke Alenke Bratušek, Metod Dragonja pač ni edini tak primer. Mateja Logar, širši javnosti manj znana soproga odvetnika Sama Logarja, predsednika nadzornega sveta družbe 2TDK, se je na junijskih volitvah v ljubljanski Šiški neuspešno potegovala za poslanko na listi - uganili ste - Stranke Alenke Bratušek!

VERJETNA CILJA: ZAMENJATI SAJIČA IN TOPOLKA

Članek Primoža Cirman in Vesne Vuković z lažnimi in manipulantskimi novicami o tem, kako naj bi pri 2. tiru "nekaj zakuhali Alenki Bratušek", ima sicer zelo verjetno vsaj dva povsem kratkoročna kadrovska cilja: gre za medijsko predpripravo po možnosti čimprejšnje zamenjavo edinega obstoječega člana uprave družbe 2TDK, sedanjega direktorja Žarka Sajiča (on in Metod Dragonja sta se namreč komaj prenašala), in pa zamenjavo direktorja Direkcije za ceste Damirja Topolka ...

Preberite tudi:

Kdo se rad zlaže, Alenka Bratušek ali Nataša Pirc Musar? Odgovor: dostikrat kar obe.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
metod dragonja 2 tir 2TDK doo Alenka Bratušek Stranka Alenke Bratušek Maša Kociper Peter Vilfan Zavezništvo Alenke Bratušek desus ministrstvo za finance primož cirman Vesna Vuković Siolnet Žarko Sajič Direkcija za ceste Damir Topolko Samo Logar Mateja Logar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-11-12 09:10:56


Škoditi slovenskim nacionalnim interesom, res ni razlog za odstop ministra v nastavljeni vladi globoke države. V tem pogledu nikoli in nikdar ne moremo preseči Hrvatov, niti v sodnih sporih niti na nogometni tekmi. Sosedje spoštujejo lepo njihovo in so ponosen narod. Jebivetri z juga in od nikoder ter kakor Erjavec, totalno zjebani v glavo, državo slovenskega naroda jemljejo kot trgovski center, koder nekontrolirano divjajo z nakupovalnim vozičkom in čim več skušajo natlačiti vanj s polic, dokler imajo čas, ki jim ga je odmerila mafija. Murgle poskrbijo, da potem vedno odidejo mimo blaganje, brez osebne in kazenske odgovornosti... Vlada pade, tudi leva, kot nekoč Pahorjeva, ko Jankovič, Golobičeva , Kresalova in podobna drhal, ne dobijo gratis kavice in rogljička za dobro jutro v samopostrežbi imenovani Slovenija. Razumljivo, da temu sledi tudi povabilo na kosilo in gala večerja, vse na račun ljudi, tudi otrok, ki hodijo lačni spat in se zbujajo s krči v želodcu. ..Končno, kdo lahko sodno procesuira tako karamboliran osebek kor je Erjavec? Že pri Jankoviču vidimo, da se na sodišču vede kot opica, ki drugam kot v kletko ne sodi. In to tisto v živalskem vrtu...Hudo je, to pišem iz lastnih izkušenj, bosti se z norcem na sodišču. Kiminalna država in pravosodje na ravni, karšni je, dopuščata najbolj neverjetne, skoraj bolne stvari. Zato je tudi pred Erjavcem še svetla prihodnost. Svetujem pa vsem izbrancem Murgel, da se držijo partizanskih in gasilskih veselic ter kmetijskih sejmov. Niso jim pobrali potnih listov, a s propadom Adrie imajo razlog več, da se ne smešijo izven meja mafijske države. Morda si bodo kot nekoč Virant, priskrbeli cenejše vozovnice pri Air Croatia in zato odstopili še košček slovenske zemlje ali morja. Zdelo bi se logično v razmišljanju osebkov, ki niso sposobni razmišljati. Ker v Rusijo bo treba po napotke.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nič niso zakuhali Alenki Bratušek, ker je ta vladna firma za 2. tir že zdavnaj prestreljena s kadri Stranke Alenke Bratušek!