objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sreda, 14. november 2018 ob 06:56

Zadnji tango v Parizu: Zoran Janković in Tjaša Ficko. Ekskluzivne fotografije: videti sta kot dva golobčka.
Posnete naj bi bile leta 2016, obstaja tudi video, ozadje še raziskujemo ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tjaša Ficko in Zoran Janković v Parizu

Na dan prihajajo fotografije in video, ki prikazujejo ljubljanskega župana Zorana Jankovića in ljubljansko podžupanjo Tjašo Ficko v Parizu ...

Kot je videti iz slikovnega in videogradiva, se ljubljanska politika sredi francoske prestolnice počutita kot "dva golobčka", iz posnetkov pa ne moremo povsem prepričano zanikati, da Fickova v določenem trenutku župana Jankovića tudi ne drži pod roko.

PARIZ: SLUŽBENO ALI ZASEBNO?

Po dosedanjih informacijah so bile fotografije in video očitno posnete leta 2016, do konca današnjega dne pa bomo poskušali tudi ugotoviti, ali sta bila Janković in Fickova takrat v Parizu na službeni poti ali pač samo zasebno. Iz priloženega slikovnega gradiva je sicer razvidno, da gre za bolj zasebno zadevo.

KDO JE TJAŠA FICKO?

Spomnimo: 37-letna Tjaša Ficko je Jankovićeva dolgoletna tesna in zvesta sodelavka, na Mestno občino Ljubljana pa jo je pripeljal iz Mercatorja leta 2006, ko je bil prvič izvoljen za župana. Leta 2010 jo je povišal v podžupanjo, odgovorno tudi za turizem in promocijo Ljubljane v tujini, številni mediji pa že vrsto let namigujejo tudi na njuno intimno zvezo.

Celoten videoposnetek bomo objavili jutri, potem ko nam bo, upamo, uspelo pridobiti še nekaj več informacij ali uradnih pojasnil o njuni poti v Pariz.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Tjaša Ficko Pariz mestna občina ljubljana mercator

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Zadnji tango v Parizu: Zoran Janković in Tjaša Ficko. Ekskluzivne fotografije: videti sta kot dva golobčka.