objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 17. november 2018 ob 08:29

Kako in zakaj se je Matjaž Nemec (z)lagal, da sta z Iryno Osypenko še vedno skupaj?!
... No, to tudi ni prva laž, ki jo je Nemec, sicer tudi nekdanji podpredsednik državnega zbora, zdaj pa predsednik pomembnega parlamentarnega odbora za zunanje zadeve, lansiral v javnost. On denimo nikoli ni bil Pahorjev osebni tajnik.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Iryna Osypenko in Matjaž Nemec sta se vendarle razšla ...

Tabloidna revija Suzy je včeraj - čez skoraj celotno naslovnico, znotraj revije pa čez dve strani - objavila novico, da sta se Matjaž Nemec, poslanec in podpredsednik Socialnih demokratov, ter Iryna Osypenko po sedmih letih zakona oziroma devetih letih zasebne zveze razšla in ločila (faksimile).


							Objavljeni članek v Suzy je podpisal novinar Tomaž Mihelič, dejansko pa gre za sporočilo za javnost, ki ga je za objavo pripravil in odobril Nemec, politik in bivša manekenka ukrajinskega rodu pa bralkam in bralcem revije Suzy sprenevedavo sporočata, naj "spoštujejo njuno odločitev".

No, še pred nekaj meseci, in tako je bilo tudi ves čas njune zveze, sta Nemec in Osypenkova medijem sama pošiljala svoje fotografije in zapise, kaj se jima dogaja, in to do zadnjih zasebnih podrobnosti, vse samo zato, da bi bila v medijih. Medijsko pojavljanje z Iryno Osypenko je bilo - do njegove neuspešne kandidature za predsednika Nogometne zveze Slovenije - tudi praktično edino medijsko pojavljanje politika Matjaža Nemca, ki so ga na sceni itak klicali "Osypenko". Se je pa Nemec že od začetka njune zveze strašno ter panično bal, da bi v javnost pricurljale kakšne umazane podrobnosti ali bog ne daj celo kakšen video iz prejšnjega življenja Iryne Osypenko, ko je bila še prijateljica pred leti zloglasnega podjetnika Rajka Hrvatiča in pripadajočega - napol kriminalnega - miljeja ...

Toda glej ga, zlomka, ko je avtor teh vrstic kot novinar pred dobrima dvema tednoma preverjal številne govorice in navedbe virov, da sta se Nemec in Osypenkova razšla in da se ločujeta, je Matjaž Nemec to odločno zanikal. Še več, pisno, po SMS, je celo "prisegel", da sta še skupaj. To sporočilo s politikovega službenega mobilnega telefona si lahko ogledate spodaj.

Zaradi Nemčeve "prisege" članka o njuni ločitvi tudi nisem objavil, Iryna Osypenko pa zame takrat ni bila dosegljiva. Toda po včerajšnji uradni objavi ločitve v reviji Suzy je postalo jasno, da se mi je poslanec Nemec gladko in nonšalantno (z)lagal. Še več, ko sem včeraj na twitterju napovedal objavo članka o laganju politika in objavo SMS-sporočila, je Nemec to nemudoma opravil kar sam (nadaljevanje spodaj).

Pri tem se je sprenevedal in lagal še naprej, češ da sta bila takrat, ko sem ga poklical jaz, 29. oktobra, še skupaj?! Po Nemčevi logiki sta se torej on in Iryna po devetih letih zveze oziroma sedmih letih zakona nenadoma in čudežno razšla takoj po najinem telefonskem pogovoru in ločitev pojasnila za revijo Suzy - vse to naj bi se zgodilo točno med 29. oktobrom in 13. novembrom, ko je revija Suzy romala v tisk?!

Pri tem je zanimivo, da sem Matjaža Nemca med najinim telefonskim pogovorom soočil z dejstvom, da sta oba, on in Iryna, s facebooka in instagrama pobrisala vse skupne fotografije, teh je pa bilo na stotine, edino Nemec je zadržal eno, z letošnjega maja, posneto sredi nekega predvolilnega srečanja v njegovem volilnem okolišu - v Šempetru pri Novi Gorici. Nemec mi je ob tem sicer začel bizarno razlagati, da nista nič pobrisala, čeprav je vidno, da sta in da na skupnih fotografijah res nista, bila pa naj bi na istih lokacijah, kjer so bile fotografije posnete ... ?!

Res neverjetno, kako se slovenski politiki (z)lažejo tudi ob takšnih povsem življenjskih stvareh.

NEMEC IN DOMINIKA ŠVARC PIPAN?!

Na zadnji skupni fotografiji Matjaža Nemca in Iryne Osypenko z letošnjega maja je tudi Dominika Švarc Pipan, državna sekretarka na ministrstvu za pravosodje in novopečena zvezdnica Socialnih demokratov, ki so jo nekateri mediji že pred časom "pripisovali" Nemcu. To so sicer govorice, dejstva pa so naslednja: Dominiko Švarc Pipan je v stranko SD res pripeljal Matjaž Nemec in Matjaž Nemec tudi sam, zakulisno, razširja govorice, tako vsaj pripovedujejo številni viri, ki naj bi ga "povezovale" z njo - Dominiko ŠP.

In še: tudi Nemec in Dominika ŠP sta zdaj z družbenih omrežij pobrisala nekatere skupne fotografije, ambiciozna političarka pa nam je celo zagrozila, da bo s tožbo preganjala vsako pisanje o njenem možu Maticu Pipanu?! Ampak to je že neka druga zgodba, za prihodnje dni ...

Med tistimi politiki, ki v zadnjem času iz družbenih omrežij pospešeno brišejo fotografije, je tudi Dominika Švarc Pipan. Med tistimi politiki, ki v zadnjem času z družbenih omrežij pospešeno brišejo fotografije, je tudi Dominika Švarc Pipan.

TO NI PRVA LAŽ: NIKOLI NI BIL PAHORJEV OSEBNI TAJNIK

No, vse to tudi ni prva laž, ki jo je Nemec, sicer tudi nekdanji podpredsednik državnega zbora, zdaj pa predsednik pomembnega parlamentarnega odbora za zunanje zadeve, lansiral v javnost. Laž je namreč tudi, da je bil pred izvolitvijo za poslanca "osebni tajnik" Boruta Pahorja, kot se je sam predstavljal v medijih. To ni (bilo) res, Nemec je bil namreč v uradu ali kabinetu tedanjega predsednika vlade Boruta Pahorja in tudi kasneje, ko je Pahor postal predsednik republike, po sistematizaciji zaposlen samo kot asistent Simone Dimic, dolgoletne šefinje Pahorjevega kabineta.

MATURIRAL NA DOPISNI ŠOLI, STAR 27 LET

Poleg tega so takrat v Pahorjevem kabinetu imeli tudi precejšnje težave zaradi Nemčeve neustrezne izobrazbe. Imel je končano šele srednjo šolo, diplomiral je namreč šele leta 2013, na Mednarodni poslovni šoli IBS. Nemec prav tako nikoli ni prepričljivo demantiral govoric, da mu tudi v številnih poskusih ni uspelo opraviti gimnazijske mature, zato je kasneje, leta 2007, star že 27 let (?!), maturiral na zasebni šoli CDI Univerzum, to je na ljubljanskem Centru za dopisno izobraževanje (vir).

PODJETJE KONEAL - SKUPNA LAST IRYNE IN MAME NEMEC

Predmet ločitve in delitve osebnega premoženja Matjaža Nemca in Iryne Osypenko pa bo verjetno tudi modna agencija Koneal, d. o. o., katere večinska, 90-odstotna lastnica je Iryna Osypenko, 10-odstotna lastnica pa je Nelida Nemec, mama Matjaža Nemca, sicer pa nekdanja dolgoletna vodilna uslužbenka novogoriškega igralniškega giganta Hit in bivša zasebna spremljevalka nekdanjega razvpitega direktorja Hita iz časov "divje privatizacije" državnih podjetij - Danila Kovačiča. Nelida Nemec je bila prej poročena s pokojnim kiparjem Negovanom Nemcem, poslanec Matjaž Nemec pa se je pred časom zapletel celo v fizični ravs z Danilom Kovačičem in zadeva je prišla tudi na sodišče (vir). Po Ljubljani pa je slišati tudi različne zgodbe, da naj bi Matjaž Nemec poskušal državnim podjetjem prodajati kipe svojega očeta.

Sicer pa je podjetje Koneal, d. o. o. v precejšnjih rdečih številkah ter vpisano v uradno evidenco Fursa kot - davčni dolžnik.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matjaž Nemec Iryna Osypenko Nelida Nemec Negovan Nemec Borut Pahor simona dimic Danilo Kovačič Hit Revija Suzy Tomaž Mihelič Koneal Socialni demokrati Rajko Hrvatič državni zbor Mogometna zveza Slovenije dominika švarc pipan Matic Pipan Twitter Facebook instagram

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

ivan maček

2019-11-12 19:05:44


Majmun ti je Borut napisal, kaj si nepismen, ali si komunjzarski troll!!?? borut rojc pred 10 urami 22 Škoditi slovenskim nacionalnim interesom, res ni razlog za odstop ministra v nastavljeni vladi globoke države. V tem pogledu nikoli in nikdar ne moremo preseči Hrvatov, niti v sodnih sporih niti na nogometni tekmi. Sosedje spoštujejo lepo njihovo in so ponosen narod. Jebivetri z juga in od nikoder ter kakor Erjavec, totalno zjebani v glavo, državo slovenskega naroda jemljejo kot trgovski center, koder nekontrolirano divjajo z nakupovalnim vozičkom in čim več skušajo natlačiti vanj s polic, dokler imajo čas, ki jim ga je odmerila mafija. Murgle poskrbijo, da potem vedno odidejo mimo blaganje, brez osebne in kazenske odgovornosti... Vlada pade, tudi leva, kot nekoč Pahorjeva, ko Jankovič, Golobičeva , Kresalova in podobna drhal, ne dobijo gratis kavice in rogljička za dobro jutro v samopostrežbi imenovani Slovenija. Razumljivo, da temu sledi tudi povabilo na kosilo in gala večerja, vse na račun ljudi, tudi otrok, ki hodijo lačni spat in se zbujajo s krči v želodcu. ..Končno, kdo lahko sodno procesuira tako karamboliran osebek kor je Erjavec? Že pri Jankoviču vidimo, da se na sodišču vede kot opica, ki drugam kot v kletko ne sodi. In to tisto v živalskem vrtu...Hudo je, to pišem iz lastnih izkušenj, bosti se z norcem na sodišču. Kiminalna država in pravosodje na ravni, karšni je, dopuščata najbolj neverjetne, skoraj bolne stvari. Zato je tudi pred Erjavcem še svetla prihodnost. Svetujem pa vsem izbrancem Murgel, da se držijo partizanskih in gasilskih veselic ter kmetijskih sejmov. Niso jim pobrali potnih listov, a s propadom Adrie imajo razlog več, da se ne smešijo izven meja mafijske države. Morda si bodo kot nekoč Virant, priskrbeli cenejše vozovnice pri Air Croatia in zato odstopili še košček slovenske zemlje ali morja. Zdelo bi se logično v razmišljanju osebkov, ki niso sposobni razmišljati. Ker v Rusijo bo treba po napotke.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Kako in zakaj se je Matjaž Nemec (z)lagal, da sta z Iryno Osypenko še vedno skupaj?!