objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 26. november 2018 ob 13:05

Higiena javne besede. Marko Crnkovič poziva Telekom, kje naj (ne) oglašuje, sam pa Telekomu dolguje denar. Več tisoč evrov!
... Pri čemer bi po mnenju trash kolumnista, ki je v osebnem stečaju, morala državna podjetja, kar je 2x bizarno, prenehati oglaševati celo v tistih medijih, kjer je pred časom pisal tudi on?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marko Crnkovič naj Telekomu (in drugim) najprej vrne denar, ki ga dolguje, potem pa naj Telekomu (in drugim) javno soli pamet ...

Po nedavnem razvpitem pozivu predsednika vlade Marjana Šarca (vir), naj podjetja v državni lasti "premislijo" okoli oglaševanja v medijih, ki naj bi domnevno širili domnevni "sovražni govor", se je temu pozivu - pričakovano - pridružil še Marko Crnkovič, kolumnist mariborskega časopisa Večer in urednik spletnega portala z bizarnim imenom FokusPokus, prav tako v lasti Večera.

TRASH KOLUMNIST

Po njegovem mnenju bi morala državna podjetja, kot sam navaja na twitterju in FokusPokusu, poimensko pa je izpostavil Telekom Slovenije, premisliti tudi glede oglaševanja v tistih medijih, ki jim Crnkovič sicer ne more očitati tako imenovanega sovražnega govora, jim pa ob tej priložnosti pravi "trash mediji". Omenja pa Slovenske novice, Svet24 in portal, ki ga pravkar berete. Pri čemer, spet bizarno, je taisti Marko Crnkovič pred časom na veliko pisal kolumne za Slovenske novice in Požareport (in bil tako - po tej njegovi logiki - trash kolumnist) ter za pisanje seveda kasiral za slovenske razmere zelo solidne honorarje.

No, vse lepo in prav, vsak ima (lahko) svoje mnenje in pravico do javnega izražanja, prav pa je tudi, da javno opozorimo na nenavadno in bizarno higieno javne besede kolumnista Marka Crnkoviča.

Kot je verjetno znano, je znani kolumnist od oktobra 2015 v osebnem stečaju. Njegovi dolgovi znašajo skoraj 150 tisoč evrov, natančneje 148.674,95 evra, brez obresti, pri čemer najvišji znesek odpade na neplačano preživnino in davke. Kar pomeni, da Marko Crnkovič denar dolguje ne samo davkoplačevalcem, ampak tudi svojim otrokom! Žalostno. Toda med končnim pravnomočnim seznamom sodno preizkušenih terjatev je razviden tudi dolg znanega kolumnista do - Telekoma Slovenije. Ta dolg znaša točno 3.620,40 evra, spet brez obresti.


							 

Kar pomeni, da Marko Crnkovič, ki državno družbo Telekom Slovenije danes javno poziva, kje naj (ne) oglašuje, denar dolguje točno tej državni družbi, točno temu podjetju - Telekomu Slovenije.

Mi pa - zato - vljudno pravimo, naj kolumnist Marko Crnkovič Telekomu Slovenije (in drugim) raje najprej vrne denar, ki ga dolguje, potem pa naj Telekomu Slovenije (in drugim) javno soli pamet. Skratka, naj raje prej sam vrne denar in poplača svoje dolgove, preden druge javno podučuje, kako in kaj naj delajo ...

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
marko crnkovič marjan šarec časopis Večer fokuspokus

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-04-26 11:39:49


Požar je spet razkril neverjetno, šokantno, stvar. Šarec si gradi visoko ograjo okoli hiše. Res neverjetno, he he. Kot da se človek ne sme sam odločat o tem kakšno ograjo bo imel. Pa sta Požaru v včerajšnem faktorju kompetentna strokovnjaka lepo povedala kako in kaj. Lahko bi se tudi malo ozrl okoli in videl kje in kako zavarovani bivajo taki funkcionarji drugih držav. Mi bi pa našega najbrž imeli kar nekje v šotoru. Pa v drugih trobilih berem, da je vzrok za ograjo prihajajoči val beguncev. On kao da ve da prihajajo, nas pa pušča na cedilu. Res imamo odlično novinarstvo. Včeraj sta naša obveščevalca v faktorju ovrgla vse veleumne sklepe Bojana Požara okoli t.i. Obveščevalne afere. Verjetno mu je že malo žal, da ju je sploh povabil. Pa sta bila zelo prizanesljiva. Požar pa s svojim zaletavanjem smešen. Bolje bo, da še naprej vabi svoje agitatorje in vsi pihajo v isti rog. In pomagajo ohranjati, bolje, utrjevati, leve stranke na oblasti. Požaru, ki kljub svojim agitatorjem na državnih in občinskih volitvah ni dosegel nič, trikrat prečrtano nič, bi nekdo zdaj že lahko svetoval, naj se neha ukvarjati s politiko in raje naredi en tračarski medij v tiskani obliki in tam prodaja svoje nebuloze, ki so res dno dna. Lahko je biti levičar na oblasti poleg tako nesposobne opozicije. Prav hecno je gledat, kako nekaj ,,golobradih,, levičarskih začetnikov pobere vso politično smetano ,,prekaljenim,, desnim z jj na čelu. Potem pa jokajo, kako zanič je slovenski narod, da ne prepozna njihovih kvalitet. Malo bi se morali zaustavit, pogledat kako to delajo spretni, premešat moštvo, nekaj upokojit in dat možnost mladim, potem pa mogoče Slovenija dobi kakšno spodobno koalicijo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Higiena javne besede. Marko Crnkovič poziva Telekom, kje naj (ne) oglašuje, sam pa Telekomu dolguje denar. Več tisoč evrov!