objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 27. november 2018 ob 06:25

Nikoli v življenju nisem nikomur grozil, da bom z njim obračunal, še najmanj pa predsedniku uprave Unicredit banke!
Tako JP Damijan, kandidat za guvernerja Banke Slovenije, ki naj bi sicer že izpadel iz igre, zanika navedbe naših bančnih virov, da naj bi zaradi kredita v švicarskih frankih grozil gospodu Štefanu Vaftiju ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Ekonomist Jože P. Damijan, eden od kandidatov-favoritov za novega guvernerja Banke Slovenije, ki naj bi konec minulega tedna sicer že "izpadel iz igre (vir)", zdaj zatrjuje, da so navedbe oziroma trditve naših virov iz "bančnega sveta" o tem, kako je oziroma da naj bi pred časom začel groziti Stefanu Vavtiju, danes predsedniku uprave banke Unicredit, da bo z njim obračunal, če mu ne konvertirajo kredita iz švicarskih frankov v evre, kar smo objavili minuli petek (vir) - "absolutno neresnične".

"Nikoli v življenju nisem nikomur grozil, da bom z njim obračunal, še najmanj pa predsedniku uprave Unicredit banke Slovenija g. Stefanu Vavtiju. Posredujem elektronsko sporočilo g. Vavtija, ki se navedeni trditvi, objavljeni v vašem mediju, enako čudi kot jaz," sporoča JPD Damijan.

Omenjeni elektronski sporočili, kot nam jih je posredoval kandidat za guvernerja JP Damijan, v celoti objavljamo v nadaljevanju:

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
jože p damijan Štefan Vafti banka slovenije Unicredit

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nikoli v življenju nisem nikomur grozil, da bom z njim obračunal, še najmanj pa predsedniku uprave Unicredit banke!