objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 29. november 2018 ob 06:21

Novi dokumenti in dokazi, kako je Gašpar Gašpar Mišič spolno in psihično nadlegoval svojo sodelavko
Zdravniki: njena tesnobnost se stopnjuje do paničnih napadov ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Včeraj smo ekskluzivno objavili izjemno odmevno, predvsem pa hudo pretresljivo osebno izpoved 36-letne Koprčanke S. V., nekdanje poslovne sekretarke razvpitega politika in poslovneža Gašparja Gašparja Mišiča v komunalnem podjetju Marjetica Koper, vključno s kazensko ovadbo, ki jo je omenjena gospa zaradi spolnega in psihičnega nadlegovanja že podala na Policijski upravi Koper (vir).

Danes pa objavljamo nove dokumente, ki dokazujejo njeno izpoved in potrjujejo brutalno resničnost te zgodbe. Gre za psihiatrični izvid iz ljubljanske Klinike za psihiatrijo in psihoterapijo Dirona, d. o. o., ki ga je podpisala specialistka psihiatrije Dubravka Trampuž, priča pa o stanju gospe S. V., potem ko se je - po letu dni spolnega in psihičnega nadlegovanja - zlomila, povedala družini ter odšla k zdravniku.

To je bilo 28. septembra 2016, zdravniški izvid pa objavljamo v nadaljevanju:

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Gašpar Gašpar Mišič Komunalno podjetje Marjetica policijska uprava koper Pozitivna Slovenija zoran janković Renata Brunskole Rdeči Križ Slovenije

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-11-20 11:58:37


Komunisti, socialisti... isto sranje, drugo pakiranje. Komunisti so se 100 let sami naslavljali s komunisti, po padcu Berlinskega zidu pa so se hinavsko preimenovali v (social) demokrate. Ampak njihov osnovni cilj se ni spremenil. In kaj je osnovni cilj komunizma alias socializma? Iztrebiti belo raso in uničiti zahodno civilizacijo. Dokaz za to je 200 milijonov zverinsko poklanih žrtev komunizma po celem svetu, od tega najmanj 150.000 Slovencev, katerih kosti ležijo v več kot 700 masovnih moriščih, kraških jamah, rudniških jaških in tankovskih jarkih. To niso nobene projekcije, ampak gola dejstva - rezultat komunističnega genocida. Socialistično-komunistične nebuloze in utopične ekonomsko-družbene teorije, blebetanje o delavskih pravicah, družbeni lastnini, produkcijskih sredstvih, itd. so zgolj prazne parole in flance, s katerimi v svoj tabor zvabijo topoumne naivne idiote, kot je n.pr. Rado K. Ostale lenuhe, parazite, oportuniste in kriminalce pa privabijo s tem, da jim obljubijo delitev plena (premoženja in privatne lastnine), ki ga komunisti pokradejo svojim državljanom. Treba je torej pogledati, kaj komunisti aka socialisti dejansko delajo, ne pa kaj govoričijo. In tisto, kar dejansko delajo že vse od svojega krvavega prihoda na oblast, je masovni genocid nad narodom in plenjenje privatnega premoženja. Vse ostalo je blablabla in megla za retardirane opranoglave bebce ala Rado K, ki jim je od dejstev pomembnejša semantika.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Novi dokumenti in dokazi, kako je Gašpar Gašpar Mišič spolno in psihično nadlegoval svojo sodelavko