objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 30. november 2018 ob 06:24

Bitka za novega župana Kamnika - na nož. Šarčevi proti kandidatu NSi angažirali celo Negolo Milovića in politično podzemlje.
Govorice zadnjih dni: Marko Šarec, kamniški svetnik in bratranec predsednika vlade Marjana Šarca, pa civilnim društvom po Kamniku grozi v slogu padlega ministra Bandellija - če ne boste podprli našega Igorja Žavbija, ne bo več državnega denarja ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Pri 2. krogu županskih volitev v Kamniku gre za volitve z visokim vložkom: če Šarčev kandidat izgubi, Lista Marjana Šarca na teh volitvah ostane brez enega samega župana, zato so Šarčevi začeli uporabljati vse bolj bizarne in tudi nevarne prijeme ...

... in tako so Igorja Žavbija in Mateja Slaparja upodobili na spletnem portalu Kamnik.Info. ... in tako so Igorja Žavbija in Mateja Slaparja upodobili na spletnem portalu Kamnik.Info.

Nedelja, 18. novembra, zvečer: po koncu prvega kroga lokalnih volitev so sredi volilnega štaba Igorja Žavbija, podžupana Kamnika in kandidata za novega župana Kamnika na Listi Marjana Šarca, že odpirali šampanjce in proslavljali. Mislili so, da so - zmagali. Toda pozno zvečer se je izkazalo, da temu le ni tako. Volilni rezultat se je namreč obrnil v dobro Mateja Slaparja, prav tako podžupana Kamnika in županskega kandidata na listi Nove Slovenije, ki je v prvem krogu na koncu dobil največ volilnih glasov - 29,56 odstotka, Žavbi pa je pristal na drugem mestu, z 28,96-odstotno volilni podporo.

Ker so strategi Šarčevega štaba prej vsem napovedovali gladko Žavbijevo zmago, pri tem pa uporabljali tudi ankete javnega mnenja, so seveda zazvonili rdeči alarmi. Kako je mogoče, da Šarčev podžupan Žavbi, sicer po poklicu natakar, ki so ga med predvolilno kampanjo prihajali v Kamnik osebno podpret tudi predsednik vlade in prejšnji župan Kamnika Marjana Šarec, pa ministri Šarčeve vlade na listi LMŠ - ni zmagal, ampak izgubil?!

KLIČEMO IZ VOLILNEGA ŠTABA MARJANA ŠARCA ...

No, zdaj pa si tudi zadnja anketa javnega mnenja, objavljena v časopisu Dnevnik, pred tremi dnevi, 27. novembra (izvedla jo je agencija Ninamedia), zaradi tesnega rezultata ne upa napovedati volilnega rezultata. Gre pa za volitve z izjemno visokim političnim vložkom - če Šarčev kandidat izgubi, Lista Marjana Šarca na teh volitvah ostane brez enega samega župana (ob že tako katastrofalnem volilnem rezultatu - namreč, LMŠ je na teh lokalnih volitvah po Sloveniji dobila zgolj 2,48 odstotka glasov - vir), zato so "Šarčevi" začeli uporabljati vse bolj bizarne in tudi nevarne prijeme.

Po navedbah lokalnih virov so nemudoma angažirali celo vojsko ljudi, ki hodi po Kamniku in ustrahuje celo odpadle županske kandidate iz prvega kroga in liderje številnih lokalnih društev. Angažirali so poseben klicni center, kjer zdaj kličejo Kamničanke in Kamničane, naj volijo Igorja Žavbija. Pri tem je zanimivo, da se ti telefonski klici začenjajo z besedami "kličemo iz volilnega štaba Marjana Šarca", čeprav Marjan Šarec na teh volitvah ne kandidira?! Da gre za nesramno zavajanje ljudi, je že opozoril Sandi Uršič, tisti kandidat za župana, ki je v prvem krogu županskih volitev zbral 13,21 odstotka glasov.

NESLUTENE POSLEDICE?! MILOVIĆ CELO OSEBNO GROZI.

Šarčevi so angažirali celo razvpitega kamniškega nepremičninarja Miloša Njegovića Milovića, ki naj bi osebno klical izpadle županske kandidate in jim grozil - citiramo naše vire - z "neslutenimi posledicami", če v drugem krogu ne bodo podprli Igorja Žavbija.

Miloš Njegović Milovič, ki ga v Kamniku kličejo "Negola", je med Kamničani znan tudi po posojanju denarja in seveda po tem, da je kupil dvorec Katzenberg ter ga želel preurediti v azilni dom za migrante. Sam je namreč že lastnik nekdanjega Vegradove samskega doma v Velenju, ki ga je spremenil v azilni dom, pri čemer mu država - za vzdrževanje tega azilnega doma - mesečno nakazuje okoli 15 tisoč evrov. Spomnimo: ko je hotel enako narediti z dvorcem Katzenberg, ga je, vsaj po pisanju spletnega portala Kamnik.info, na tiho podprl tudi Marjan Šarec. Pred Milovićevim nakupom dvorca Katzenberg namreč kamniška občina ni uveljavila predkupne pravice, zato je dvorec na dražbi zlahka prešel v last Milovićeve družbe VPS svetovanje, d. o. o.

Miloš Milović Negola je sicer znan kot operativec družine ljubljanskega župana Zorana Jankovića - predvsem za tako imenovane "črne operacije". Miloša N. Milovića, tudi nekdanjega varnostnika pokojnega predsednika vlade in države Janeza Drnovška, boljši poznavalci scene uvrščajo med politično-poslovno podzemlje in tako je na primer leta 2015 sodeloval tudi pri pripravljanju terena za Rastoderjev nakup nedokončanega "komercialnega dela" ljubljanskih Stožic (vir: Janković, zakulisje. Zaradi Izeta Rastoderja in poceni nakupa Stožic pregnali francoskega investitorja?!).

No, Milovićevo malo poslovno hobotnico si lahko ogledate tukaj:

Vir: Gvin Vir: Gvin

Za osvežitev spomina: med župansko tekmo leta 2010 je Miloš Milović za kamniškega župana podpiral Braneta Golubovića, takrat še nasprotnika Marjana Šarca, danes pa šefa poslanske skupine LMŠ v državnem zboru.

BRATRANEC MARKO KOT BANDELLI, ŠAREC PA MOLČI ...

In Šarčevi, če te govorice držijo, v želji, da nad Kamnikom ohranijo oblast, in to za vsako ceno, gredo zadnje dni celo tako daleč, da Marko Šarec, bratranec Marjana Šarca in kamniški svetnik na Listi Marjana Šarca, hodi okrog predsednikov in sekretarjev kamniških društev in civilnih organizacij ter jim - v tipičnem slogu nedavno padlega ministra Marka Bandellija (vir) - grozi, da zanje ne bo več občinskega ali državnega denarja, če ne bodo jasno in glasno podprli Igorja Žavbija. Marjan Šarec pa je ob početju svojega bratranca Marka Šarca čisto tiho, medtem ko je Bandellija, spomnimo, ki je po "svoji občini" Komen grozil na podoben način, Marjan Šarec odstavil ...?!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
marjan šarec Lista Marjana Šarca Kamnik Igor Žavbi nova slovenija matej slapar Miloš Milovič zoran janković Izet Rastoder Katzenberg Stožice

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-11-20 11:58:37


Komunisti, socialisti... isto sranje, drugo pakiranje. Komunisti so se 100 let sami naslavljali s komunisti, po padcu Berlinskega zidu pa so se hinavsko preimenovali v (social) demokrate. Ampak njihov osnovni cilj se ni spremenil. In kaj je osnovni cilj komunizma alias socializma? Iztrebiti belo raso in uničiti zahodno civilizacijo. Dokaz za to je 200 milijonov zverinsko poklanih žrtev komunizma po celem svetu, od tega najmanj 150.000 Slovencev, katerih kosti ležijo v več kot 700 masovnih moriščih, kraških jamah, rudniških jaških in tankovskih jarkih. To niso nobene projekcije, ampak gola dejstva - rezultat komunističnega genocida. Socialistično-komunistične nebuloze in utopične ekonomsko-družbene teorije, blebetanje o delavskih pravicah, družbeni lastnini, produkcijskih sredstvih, itd. so zgolj prazne parole in flance, s katerimi v svoj tabor zvabijo topoumne naivne idiote, kot je n.pr. Rado K. Ostale lenuhe, parazite, oportuniste in kriminalce pa privabijo s tem, da jim obljubijo delitev plena (premoženja in privatne lastnine), ki ga komunisti pokradejo svojim državljanom. Treba je torej pogledati, kaj komunisti aka socialisti dejansko delajo, ne pa kaj govoričijo. In tisto, kar dejansko delajo že vse od svojega krvavega prihoda na oblast, je masovni genocid nad narodom in plenjenje privatnega premoženja. Vse ostalo je blablabla in megla za retardirane opranoglave bebce ala Rado K, ki jim je od dejstev pomembnejša semantika.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Bitka za novega župana Kamnika - na nož. Šarčevi proti kandidatu NSi angažirali celo Negolo Milovića in politično podzemlje.