objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Torek, 5. februar 2019 ob 07:00

Prikrita temna stran Marka Potrča in selfijev z Lili Žagar: nasilje nad bivšo bratovo partnerko, zato mu zdaj grozi zapor!
Mediji so doslej molčali, čeprav je ta primer že pred enim letom prevzelo državno tožilstvo - sojenje Marku in Alešu Potrču pa se začenja prihodnjo sredo na okrajnem sodišču v Mariboru ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Lili Žagar in Marko Potrč na enem od svojih številnih selfijev

SUM KAZNIVEGA DEJANJA ...

KI DANES UPRAVIČENO VELJA ZA HUDO SPREVRŽENO!

Takole se radijski in televizijski voditelj ter medijski podjetnik Marko Potrč (Planet TV, Vizual 7, d. o. o., in Voditelj.si, s. p.) skupaj z Lili Žagar, prav tako hišno televizijsko voditeljico Planet TV, največkrat pa še s svojima otrokoma rad nastavlja selfijem za instagram ali facebook, da jih kasneje objavljajo še tabloidne revije, in takole pozira za trgovsko multinacionalko Hofer ...

... vse skozi z dobro zaigrano pozo "družinskega človeka", toda resnica, ki jo Marko Potrč prodaja po družabnih omrežjih in prijateljskih medijih, je očitno precej drugačna. Po velikem gledališkem plagiatorju Borisu Kobalu zdaj - kot kaže - pada še ena znana maska slovenske estradne scene. Marko Potrču namreč skupaj z bratom Alešem, mariborskim osebnim trenerjem in podjetnikom na področju fitnesa (Fit tovarna), grozi zapor do enega leta, obdolžena pa sta nasilja nad nekdanjo Aleševo zasebno partnerico, ki ima z Alešem tudi hčerko - nečakinjo Marka Potrča.

Vse podrobnosti primera še niso znane, toda zaenkrat vemo naslednje:

- Zadeva je bila prvič prijavljena policiji že 20. februarja 2017, potem pa je primer bratov Potrč prevzelo mariborsko okrožno državno tožilstvo. Večinski mediji so (tudi) o tem kazenskem primeru doslej molčali, morda (tudi) zato, ker Marko Potrč in Lili Žagar veljata za velika ljubljenca slovenskih tabloidnih revij.

- Na sodišču so nam včeraj prek Januše Kušar Rotman, višje državne tožilke in namestnice vodje okrožnega državnega tožilstva v Mariboru, potrdili, da so februarja lani (2018) zoper dve osebi na mariborsko okrajno sodišče vložili obtožni predlog zaradi utemeljenega suma storitve kaznivih dejanj grožnje po 2. odstavku 135. člena kazenskega zakona, gre pa za Marka in Aleša Potrča:

- Sojenje bratoma Potrč, ki jima - torej - grozi do eno leto zapora, se na mariborskem okrajnem sodišču začenja prihodnjo sredo, 13. februarja, ob 9. uri zjutraj.

ZELO ZELO NERODNO ZA HOFER IN PLANET TV!

Pri tem pa utegne biti za zvezdnika Marka Potrča neprijetno vsaj še njegovo poslovno sodelovanje s televizijo Planet TV in trgovsko verigo Hofer.

Težko si je namreč predstavljati, da bi lahko nekdo, ki mu sodijo zaradi nasilja nad žensko, bivšo svakinjo, še naprej - kot Marko Potrč - vodil družinske televizijske oddaje (ko so ameriški mediji razkrili, da Bill O'Reilly, slavni voditelj oddaje legendarne oddaje The O'Reilly Factor na televiziji Fox News nadleguje ženske, so ga nemudoma (!) odpustili in tvegali propad uspešne oddaje - in kaj bi šele bilo, če bi O'Reillyju celo sodili zaradi nasilja nad žensko?!) ali še naprej sodeloval v marketinških akcijah Hoferja - Nasmeškoti, tesno povezanih tudi z bojem proti nasilju nad ženskami?! Hofer se sicer javno in uradno predstavlja kot "družini prijazno podjetje".

Spomnimo, ko je Marko Potrč pred časom postal ambasador Hoferjevih Nameškotov, je ob začetku ene od reklamnih kampanj za Hofer povedal, da je "še posebno zaskrbljujoče nasilje nad ženskami, ki ga je vedno več ...". Zdaj pa ravno njemu sodijo zaradi takšnega nasilja. No, kaj o tem menita Planet TV in Hofer, bomo poskušali izvedeti še danes.

In podobno velja tudi za njegovega brata Aleša Potrča, ki medijsko sicer ni tako močno izpostavljen kot Marko Potrč, vendar kot podjetnik na področju fitnesa javno trži zdrav življenjski slog ter se kaže in promovira, na primer, tudi na dobrodelnih dogodkih pod znamko Rdeči noski ...


				Aleš Potrč skupaj s svojo sedanjo partnerko Jasmino Potrč javno prodaja zdrav življenjski slog in se rad kaže na Rdečih noskih. (vir: Facebook)			Aleš Potrč skupaj s svojo sedanjo partnerko Jasmino Potrč javno prodaja zdrav življenjski slog in se rad kaže na Rdečih noskih. (vir: Facebook)

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
planet tv Marko Potrč Aleš Potrč Lili Žagar hofer državno tožilstvo Okrožno sodišče v Mariboru Bill OReilly Fox News

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Istok Potočnik

2019-04-26 11:39:49


Požar je spet razkril neverjetno, šokantno, stvar. Šarec si gradi visoko ograjo okoli hiše. Res neverjetno, he he. Kot da se človek ne sme sam odločat o tem kakšno ograjo bo imel. Pa sta Požaru v včerajšnem faktorju kompetentna strokovnjaka lepo povedala kako in kaj. Lahko bi se tudi malo ozrl okoli in videl kje in kako zavarovani bivajo taki funkcionarji drugih držav. Mi bi pa našega najbrž imeli kar nekje v šotoru. Pa v drugih trobilih berem, da je vzrok za ograjo prihajajoči val beguncev. On kao da ve da prihajajo, nas pa pušča na cedilu. Res imamo odlično novinarstvo. Včeraj sta naša obveščevalca v faktorju ovrgla vse veleumne sklepe Bojana Požara okoli t.i. Obveščevalne afere. Verjetno mu je že malo žal, da ju je sploh povabil. Pa sta bila zelo prizanesljiva. Požar pa s svojim zaletavanjem smešen. Bolje bo, da še naprej vabi svoje agitatorje in vsi pihajo v isti rog. In pomagajo ohranjati, bolje, utrjevati, leve stranke na oblasti. Požaru, ki kljub svojim agitatorjem na državnih in občinskih volitvah ni dosegel nič, trikrat prečrtano nič, bi nekdo zdaj že lahko svetoval, naj se neha ukvarjati s politiko in raje naredi en tračarski medij v tiskani obliki in tam prodaja svoje nebuloze, ki so res dno dna. Lahko je biti levičar na oblasti poleg tako nesposobne opozicije. Prav hecno je gledat, kako nekaj ,,golobradih,, levičarskih začetnikov pobere vso politično smetano ,,prekaljenim,, desnim z jj na čelu. Potem pa jokajo, kako zanič je slovenski narod, da ne prepozna njihovih kvalitet. Malo bi se morali zaustavit, pogledat kako to delajo spretni, premešat moštvo, nekaj upokojit in dat možnost mladim, potem pa mogoče Slovenija dobi kakšno spodobno koalicijo.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Prikrita temna stran Marka Potrča in selfijev z Lili Žagar: nasilje nad bivšo bratovo partnerko, zato mu zdaj grozi zapor!