objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 1. julij 2019 ob 06:16

Nabijali so Vlačiča, Bandellija in celo Židana, pri Erjavcu pa vsi gledajo stran. In se izgovarjajo, da je teflonski Karl?!
Službeno vozilo ni bilo na nobeni nujni vožnji, obrambnemu ministru in prvaku stranke DeSUS se je zgolj mudilo v službo ali pa se mu ni dalo čakati v koloni. Šlo je torej za tipično samopašno zlorabo oblasti, češ, kaj nam pa morejo ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Toda pri Karlu Erjavcu so - vsaj do včeraj - vsi mediji razen spletnega portala Nove24TV enostavno gledali stran. In čeprav je videoposnetek, objavljen zgolj na twitter in facebook profilu avtorja teh vrstic - po še ne 24 urah objave - dosegel že debelo čez 12 tisoč ogledov. Gledajo ga torej vsi razen novinarjev in urednikov večinskih medijev ...?!

Bil je četrtek, 20. junija, okoli osme ure zjutraj. Vladni BMW, ki je vozil Karla Erjavca, ministra za obrambo in prvaka stranke DeSUS, je po sredini gorenjske avtoceste s prižganimi lučkami agresivno izrinjal druge avtomobile in divjal proti Ljubljani. Ljudje so doživljali to, kar je včeraj po objavi sedemsekundnega posnetka te vožnje (ogledate si ga lahko na tej povezavi), narejenega pri odcepu Vodice, lucidno opisal bivši minister Žiga Turk na twitterju:

Službeno vozilo ni bilo na nobeni nujni vožnji, politiku Erjavcu se je zgolj "mudilo" v službo ali pa se mu ni dalo čakati v koloni. Šlo je torej za tipično samopašno zlorabo oblasti, češ, kaj nam pa morejo.

PADLI IN PADAJOČI: VLAČIČ, BANDELLI IN ŽIDAN

Toda zaradi povsem enake zlorabe oblasti so večinski mediji pred leti z veliko medijske drame in pompa že nabijali nekdanjega ministra za promet Patricka Vlačiča (Socialni demokrati), pa lani ministra za kohezijo Marka Bandellija (Stranka Alenke Bratušek) in celo predsednika državnega zbora Dejana Židana (SD). Vlačič se je takrat nemoško izgovarjal, da je za vse kriv šofer, Bandelli je tipično zanj govoril, da je on minister, zato lahko po zakonu počne, kar hoče, Židan pa se je sprenevedal, da on ni nič vedel in ni kriv, ker je na zadnjem sedežu odgovarjal na elektronska sporočila?! Danes Vlačiča ni več v politiki, Bandelli je bil malo pozneje stokajoče odstopljen, Židan pa je sicer še vedno predsednik državnega zbora in SD, vendar nima več resne politične moči. Čeprav ga, kot je mogoče prebrati med odmevi na spletu, še vedno videvajo divjati po "štajerki", iz Murske Sobote v Ljubljano in nazaj, ker mu žena menda ne pusti (pre)spati v prestolnici. Vsi našteti, ki so tako zlorabljali oblast, so torej že padli ali pa so vsaj (od)padajoči.

IME ČESA JE ŽE KARL ERJAVEC?!

Toda pri Karlu Erjavcu so - vsaj do včeraj - vsi mediji razen spletnega portala Nove24TV enostavno gledali stran. In čeprav je videoposnetek, objavljen zgolj na twitter in facebook profilu avtorja teh vrstic - po še ne 24 urah objave - dosegel že debelo čez 12 tisoč ogledov. Gledajo ga torej vsi razen novinarjev in urednikov večinskih medijev, ker so zdaj očitno vsi prepričani in preplašeni, da bi "nabijanje" Karla Erjavca (lahko) spodneslo vlado Marjana Šarca?! Tudi Marko Bandelli, ki se na spletu obupno rad dela frajerja in vsepovprek deli neke nauke, je tokrat ob Erjavcu potuhnjeno obmolknil. Potem se pa vsi ti isti izgovarjajo, da je Erjavec "teflonski Karl", ki se ga kakor nič ne prime, v ožjih družbah pa tudi novinarsko modrujejo, da je Karl Erjavec popolnoma izgubil občutek za realnost?!

Hja, lahko je metati na koš ali streljati na gol, če vsi gledajo stran in te po navodilih nihče ne ovira ...?! Toda ime česa je že Karl Erjavec?!

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
karl erjavec žiga turk patrick vlačič Marko Bandelli nova24tv

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nabijali so Vlačiča, Bandellija in celo Židana, pri Erjavcu pa vsi gledajo stran. In se izgovarjajo, da je teflonski Karl?!