objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Ponedeljek, 22. julij 2019 ob 06:36

Če bo Alenka Bratušek namesto Topolka postavila Petričevo varovanko ali Golobičevo sestrično, je to prvovrstni škandal!
Kdo naj bi od prvega septembra dalje, če Damir Topolko resnično odide, vodil slavno državno direkcijo za infrastrukturo?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Glede na znano genezo Mirande Groff Ferjančič in Gordane Pipan bi imenovanje ene ali druge na čelo direkcije za infrastrukturo namesto Damirja Topolka (na sliki levo) pomenilo prvovrstni politični škandal tako rekoč mafijskega tipa. In nekaj, kar si verjetno celo Alenka Bratušek težko privošči; ali pač?! (foto: STA)

Prvega septembra naj bi se poslovil Damir Topolko, direktor državne direkcije za infrastrukturo, tako vsaj napoveduje resorna ministrica Alenka Bratušek, potem ko je že pred meseci, takrat, ko je zaradi afere Maketa odletel minister za okolje Jure Leben, odhod Topolka javno zahteval predsednik vlade Marjan Šarec. In kdo naj bi zamenjal oziroma koga naj bi na čelo te direkcije postavila Alenka Bratušek, če Damir Topolko resnično odide?!

Govori se o treh ženskah, pri čemer naj bi "ta zadnjo" v resnici "šparali" za Dars. Prva je nekdanja visoka uradnica ministrstva za finance Miranda Groff Ferjančič, nesojena županja Idrije in znana kot varovanka Stojana Petriča, lastnika družbe Kolektor in časopisa Delo, človeka, ki ima pri direkciji za infrastrukturo svoje direktne poslovne interese. Druga je Gordana Pipan, prav tako dolgoletna visoka državna uradnica, znana kot nekdanja šefinja kabinetov finančnih in gospodarskih ministrov ter kot sestrična Gregorja Golobiča (LDS in Zares). Glede na znano genezo Mirande Groff Ferjančič in Gordane Pipan bi imenovanje ene ali druge na čelo direkcije za infrastrukturo pomenilo prvovrstni politični škandal tako rekoč mafijskega tipa. In nekaj, kar si verjetno celo Alenka Bratušek težko privošči; ali pač?!

Tretja dama v igri pa je Nada Drobne Popovič, nekdanja članica uprave Slovenskega državnega holdinga, ki pa naj bi jo, pravijo naši viri, v resnici bolj šparali za - morebitno - novo upravo Darsa ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Bratušek Damir Topolko Direkcija za infrastrukturo Miranda Groff Ferjančič Gordana Pipan Nada Drobne Popovič sdh

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-08-19 08:03:06


Opice, prasice, pedri in prostitutke, ubožci in malikovalci zla. Tako bi, kakor novinarje mainstream medijev v deželi, res lahko poimenovali. So sicer nekateri, ki se vztrajno borijo s svojimi kompleksi, telesnimi hibami in duševno podhranjenostjo. Ti se vsem in vsemu zaobljubljajo v življenju, niso pa sposobni, dvomim, da bodo kdaj sploh naredili premik v glavi, opravljati svojega dela profesionalno in pošteno. Izdaja jih njihova hipokrizija, hinavski pogled in odvratno vedenje...Nekaj dni nazaj so se prorežimski mediji spet malo ponorčevali iz krščanskega praznika in ga uvrstili v sfero marginalnih dogodkov. Medalji dveh plezalk sta bili pomembnejši novici. Zato točiti krokodilje solze za Ivanom Omanom, nima smisla. On , Slovenec in kristjan , je osamosvajal Slovenijo. Danes v prvi vrsti proslav sedijo tisti, ki so nas hoteli ohraniti v skupnosti balkanskih plemen, ljudje čudnih obrazov in neznane identitete. ...Hrvaškega novinarja nisem poznal. Ni pokrival športa, verjetno zato. So pa hrvaške novinarke balzam za dušo in oči. Ko gledam naše , zdravljene na psihiatrični kliniki, ena zaradi odvajanja od alkohola, druga zavoljo božjastnih napadov, tretja slepa na eno oko ali z bradavico sredi nosa, me mine. O Hrvatih kot narodu sem se večkrat izrazil le pohvalno. Imajo svojo identiteto. Vedo kdo so in kaj so. Za uboge Slovence je pomembno le to, da so namakali riti v njihovem morju, zdaj bodo do naslednjih počitnic spet pljuvali po njih.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Če bo Alenka Bratušek namesto Topolka postavila Petričevo varovanko ali Golobičevo sestrično, je to prvovrstni škandal!