objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 4. oktober 2019 ob 06:44

Razkrivamo firmo Lepe N. za posredovanje hostes, ki naj bi 7 let delala za Šarca. In kaj naj bi ona vse vedela o Šarcu?
... In kako je predsednik vlade Marjan Šarec v živo pred kamerami lagal, pazil, da se ne zaplete in česa nehote razkrije, ter komaj čakal, da bo vprašanj čim prej konec.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Agencija NABA N. H., s.p. Vir: Gvin

Kot je sicer že znano, obstaja resen sum, da naj bi Šarec med svojo igralsko in imitatorsko kariero - zaradi večine honorarjev, ki so se takrat izplačevali v gotovini, keš na roke - utajil več deset ali celo sto tisoč evrov davkov. Kar posledično pomeni, da novopečena agentka Sove N. H. tudi ogromno, morda celo preveč ve o Šarcu in njegovem domnevno davčno spornem poslovanju iz časov pred njegovim vstopom v politiko. Oziroma kaj sploh ona vse ve o sedanjem predsedniku vlade Marjanu Šarcu?!

Razkrivamo: nekdanja firma Lepe N. se imenuje NABA, agencija za posredovanje hostes in organiziranje NABA N. H., s. p., sodno izbrisana julija 2012, ki naj bi po naših informacijah sedem let delala za sedanjega predsednika vlade Marjana Šarca, dokler ni - zaradi Lepe N., počilo pri Šarčevih doma, pri njegovi ženi Barbari Iskra Šarec. Potem naj bi ji Šarec uredil službo administratorke na Srednji lesarski šoli Ljubljana, torej na točno tisti šoli, ki jo je obiskoval Šarec in kjer je imel tudi šest popravnih izpitov.

NABA, ŠAREC IN KAJ VSE VE LEPA N.?

Po navedbah naših virov je tudi zelo verjetno, da je Šarec celo vrsto honorarjev, ki jih je prejemal za svoje nastope v vlogi Serpentinška in drugih likov, kasiral ravno prek firme Naba. Kot je sicer že znano, obstaja sum, da naj bi Šarec med svojo igralsko in imitatorsko kariero - zaradi večine honorarjev, ki so se takrat izplačevali v gotovini, keš na roke, utajil več deset ali celo sto tisoč evrov davkov. Kar posledično pomeni, da novopečena agentka Sove N. H. tudi ogromno, morda celo preveč ve o Šarcu in njegovem domnevno davčno spornem poslovanju iz časov pred njegovim vstopom v politiko. Oziroma kaj sploh ona vse ve o sedanjem predsedniku vlade Marjanu Šarcu?!

NA SOVO CELO IZ BOLNIŠKEGA STALEŽA ...

IN RELEVANTNA VPRAŠANJA ZA PREDSEDNIKA VLADE

Svojo službo na občini Škofljica je N. H. začela septembra 2016, kar ji je spet uredil Šarec, ko se je marca letos prezaposlila na Sovo, pa naj bi bila na bolniškem staležu. In spomnimo: iz bolniškega staleža na občini Škofljica naj bi se torej N. H. sama prek spleta prijavila za službo na Sovi, tam naj bi povsem naključno ravno takrat ustvarili novo delovno mesto, spet pa naj bi čisto naključno na tem delovnem mestu zaposlili N. H.?!

Marjan Šarec. Naši viri trdijo, da predsednik vlade ima stike z N.H. Marjan Šarec. Naši viri trdijo, da predsednik vlade ima stike z N. H. ...

... ki se je na Sovo zaposlila iz bolniškega staleža na občini Škofljica. ... ki se je na Sovo zaposlila iz bolniškega staleža na občini Škofljica.

Glede na sredine izjave Marjana Šarca, tri dni po našem razkritju afere Lepa N., ko je Šarec dejal (vir), da se z gospo poznata že dolgo nazaj, a že dolgo nimata stikov in da je bila na Sovo sprejeta, ker se je prijavila, vsi postopki pa so bili pravilni, predsednika vlade sprašujemo naslednje:

- Kdaj sta z gospo N. H. nazadnje imela stike? Naši viri namreč trdijo, da Šarec laže, ko pravi, da že dolgo nimata stikov, in da stike imata.

- Kako to, da kot predsednik vlade do zadnjih podrobnosti pozna konkretni postopek zaposlitve gospe N. H.? Kje, kdaj in kako je to izvedel, koga je vprašal, kdaj in kaj so mu vprašani odgovorili?

- In če je bilo "vse pravilno", kot je to sredo pred televizijskimi kamerami izjavil Šarec, zakaj se je potem predsednik vlade za ta postopek sploh zanimal?

KAKO JE ŠAREC LAGAL IN KOMAJ ČAKAL ...

DA BO VPRAŠANJ ČIMPREJ KONEC

Mimogrede, Edvard Kadič, priznani strokovnjak za javno komuniciranje, je Šarčev nastop, povezan z izjavami okoli N. H., takole komentiral na twitterju:

"Najprej pričakovano prvo vprašanje in okvirno pripravljen odgovor. Nato laže, da se že dolgo nista srečala, nato zadrega zaradi vztrajnosti novinarke, skrb da se ne "zaplete" (beri: kaj nehote razkrije) z odvečnimi besedami v odgovoru in upanje, da bo vprašanj čim prej konec."

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
marjan šarec NH sova Srednja lesarska šola Ljubljana Agencija NABA Edvard Kadič Barbara Iskra Šarec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander

2019-10-23 15:29:27


Če koga glih zanima: STRATEŠKO RAZVOJNO INOVACIJSKO PARTNERSTVO TRAJNOSTNI TURIZEM VSEBINSKO POROČILO II. faza projekta od 08.08.2017 do 30.10.2018 Oktober 2018 TGZS in SRIPT od države pričakujeta podporo pri razvoju turistične branže #Izbrali smo odlične, uveljavljene in priznane strokovnjake na svojih področjih, ki se uspešno povezujejo in sodelujejo s člani SRIPT-a. To so: dr. Maja Maravić Uran, dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec</b>, Rebeka Koncilja, Jana Apih,itd. Vse navedene osebe so tudi člani koordinacije SRIPT.V primerjavi s preteklim obdobjem smo izvedli izrazito večje število (nad 65)proaktivnih delovnih sestankov z njimi na sedežu njihovih podjetij, zavodov, na sedežu nosilca projekta TGZS in na sedežu članov SRIPT, podjetij.# #Poleg zaposlenih na TGZ so člani koordinacije bili tudi strokovnjaki s področij razvoja po prioritetnih fokusnih področjih po SPS (zunanji izvajalci): dr. Maja Maravić Uran , dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, Jana Apih, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> Rebeka Koncilja in številni drugi strokovni sodelavci.# #Aktivno so sodelovali tudi zunanji strokovni sodelavci: dr. Boštjan Brumen, dr. Maja Uran Maravić, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> dr. Emil Juvan, dr. Nevenka Cukjati, Jana Apih, Rebeka Koncilja.Vsi so tudi člani koordinacijskega telesa SRIPT-a, s katerimi smo dodatno in predhodno izvedli redne, številčne delovne sestanke in posvetovanja

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Razkrivamo firmo Lepe N. za posredovanje hostes, ki naj bi 7 let delala za Šarca. In kaj naj bi ona vse vedela o Šarcu?