objavi na
pozareport.si

forum

Slovenija

Petek, 11. oktober 2019 ob 06:13

Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.
Nihče od vpletenih, generalna direktorica policije Tatjana Bobnar, celjski policist Gregor Zalokar in generalna policijska uprava, uradno nič ne zanika, zavili so se v molk ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po javno dostopnih podatkih je generalna direktorica policije - magistra Tatjana Bobnar - stara (mlada) točno 50 let, uradno pa iz njene biografije ni razvidno, ali je samska oziroma vezana, Gregor Zalokar pa je videti 10 do 15 let mlajši. (foto: STA)

Bilo je 5. februarja letos. Generalna direktorica policije Tatjana Bobnar in predsednik dobrodelnega društva Modra družina Gregor Zalokar sta pred mediji podpisala sporazum o medsebojnem sodelovanju. Poslanstvo tega društva je - citiramo navedbe policije - "lajšanje ter reševanje socialnih stisk in težav zaposlenih v policiji, upokojencev iz njenih vrst ter ožjih družinskih članov" pa tudi "promoviranje poklica policista in stanovske pripadnosti". Pri slavnostnem podpisu sta bila navzoča tajnik društva Marjan Teršek in vodja Službe generalne direktorice policije Tomaž Pečjak (vir):

Vir: Policija in Modra družina, sporočilo za javnost Vir: Policija in Modra družina, sporočilo za javnost

Direktorica policije Tatjana Bobnar in Gregor Zalokar, mlad celjski policist precej manekenskega videza, bil je v civilu in ona tudi, sta se med dogodkom vedla, kot da se ne bi poznala, profesionalno.

Nekaj manj kot tri mesece kasneje, natančneje 1. maja 2019, policista Gregorja Zalokarja, ki je na Policijski upravi Celje zasedal delovno mesto "višjega policista I", premestijo v Ljubljano, uradno na predlog Centra za raziskovanje in socialne veščine v Policijski akademiji, na delovno mesto v uradniškem nazivu "višjega policista I", po uradnih navedbah policije zato, da bi "v okviru centra na sistemski ravni prevzel delo na področju solidarnosti in dobrodelnosti v policiji, saj naj bi v zadnjih letih službovanja na policiji pokazal veliko mero teh vrednot z različnimi socialnimi aktivnostmi".

NIHČE NE ZANIKA. KAJ PA PIKANTNE PODROBNOSTI?!

Nič takega, nič posebnega, če se ne bi znotraj policije razvedelo, da Gregor Zalokar hodi z generalno direktorico policije Tatjano Bobnar in da menda tudi živita skupaj, v njenem službenem ljubljanskem stanovanju, kjer naj bi Zalokarja tudi pogosto videvali. Poleg teh informacij krožijo še nekatere nepreverjene pikantne podrobnosti, povezane z njegovo (domnevno bivšo?!) družino in trenutnim šolanjem na višji policijski šoli (kjer - mu - Bobnarjeva tudi predava kazensko pravo), ki pa jih danes (še) ne bomo omenjali. In prav Zalokarjeva zveza z direktorico Bobnarjevo naj bi dala pospešek njegovemu napredovanju znotraj policije, pravijo naši viri.

KAJ SMO VPRAŠALI POLICIJO OZIROMA TATJANO BOBNAR IN GREGORJA ZALOKARJA?

Spoštovani, ali držijo naslednje informacije:
- da je bil policist Gregor Zalokar premeščen s Policijske uprave Celje na Generalno policijsko upravo v Ljubljano, konkretno v Center za raziskovanje in socialne veščine, na delovno mesto višjega policista inštruktorja, čeprav je šele vpisan na Višjo policijsko šolo Ljubljana in ima zaključeno zgolj srednjo šolo. Če to drži, katero srednjo šolo?
- In kdaj je bil premeščen?
- Ali držijo informacije, da je njegova nova življenjska sopotnica generalna direktorica policije gospa Tatjana Bobnar in da živita skupaj?

Na generalni policijski upravi pravijo, da "Zalokar s premestitvijo ni pridobil nobenega naziva, niti plačnega razreda, izgubil pa dodatke, ki jih imajo policisti v patrulji, kjer je prej opravljal svoje delo. Ob premestitvi je izpolnjeval pogoje za zasedbo delovnega mesta v Policijski akademiji. Zalokar je sicer zaključil srednjo šolo tehnične smeri (strojni tehnik), 28. 5. 2003 pa zaključil izobraževanje – Izobraževalni program Policist in pridobil poklic policista. Trenutno je študent na Višji policijski šoli (Izobraževalni program Višji policist). Študij poteka ob delu. Pričel je 3. 12. 2018, pogodbo o izobraževanju ima do 31. 3. 2020. Višjo strokovno izobrazbo mora, skladno z veljavnimi predpisi, pridobiti v skladu z določbo 110. člena ZODPol, in sicer do 1. 1. 2023.

Na vprašanja, povezana z (njegovim) osebnim življenjem, pa ne morejo odgovarjati".

Po javno dostopnih podatkih je generalna direktorica policije - magistra Tatjana Bobnar - stara (mlada) točno 50 let (letnik 1969), uradno pa iz njene biografije (vir) ni razvidno, ali je samska oziroma vezana, Gregor Zalokar pa je videti 10 do 15 let mlajši.

ON PIŠE TUDI BLOG (vir)

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tatjana Bobnar policija Gregor Zalokar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-18 21:08:57


IVAN MAČEK - mene v debato o tisri ex SMC poslanki - ne boš pritegnil, koga drugega neplačanega, nestrankarskega komentatorja - razen mene Janea K. Kerna - pa nna tem ok e-- portalu g. POŽARJA TAKOINTAKO - NI. Nimaš - sogovornikov - a ne vidiš? Z MIHO SKUMARC.AMI sta takointako - ista oseba - IVAN MAČEK=MIHA SKUMARC-AMI- tsti tvoji kloni Istok, Hugo itd. - so a takointako - "tvoj program opuščenih klonov oz. tvojih vzdevkov. Ne blefiraj - saj veš, da ta portal - ni za polemike in zmerjanja kot je to bil dolgo časa OK E- PORTAL NOVE TV. Ta POŽAREPORT OK E-PORTAL -je bolj za objavo osebnih INFO, STALIŠŠČ, ne pa za polemike. Raje nam napiši, v kako tesnem sorodstvenemodnosu - sta bila oče in mama - od realnega IVANA MAČKA. Ti, ki se skrivaš za vzdevkom z imenom tega "realnega grozoviteža Ivana MAČKA -- si, se zdiš - tako javno nezanimiv, da si si moral nadeti tako "negativno reklamni vzdevek". Se zdi. Tista hvalabogu ex SMC poslanka - je paena zadnjih oseb, ki bi mene Janeza Kepic-Kerna - zanimala. Najbolje bo, če odideš - spat. Nihče te ne bo pogrešal. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA P.S. PRECEJ BOLJ OTROČJE" LJUDI- SE - IMAŠ NA ZGORNJI SLIKI. S častno izjemo g. Kovšce. Sploh pa si vsi - to beroči - ZAPOMNITE PREGOVOR moje pokojne - mame, ki je bila ok vzgojiteljica: "ODRASLI T.I. "MOŠK" SO LE NEKOLIKO VEČJI PREDVSEM PA VEČINOMA OD MALIH OTROK - VELIKO S L A B ŠŠ I "otroci".Vse negativne lastnosti otrok - imajo - močno potencirani. Luštnosti - malih otrok - pa "ODRASLI OTROCI=DEDI" takointako nimajo - nič večč. Sliko moj ok mame - si lahko ogledaš na mojem e-portalu "SLOVENIANA", NA: sloveniana.si. Pleše z dvema vnukoma.
Janez Kepic-Kern

2019-10-18 16:26:05


"PRAVNICA-PREŠUŠTNICA" SLOVENSKI PRAVNIKI, NJIH morebitna "PREŠUŠTVA", NJIH ZVESTOBA "ZAKONSKIM" ZAVEZAM itd.?! Osebno pričevanje: Janez KEPIC-KERN. - sem bil več desetletij tudi - zelo aktiven-vsak vikend - družabni ok, zaželen PLESALEC. SPODAJ PODAJAM RESNIČNO ZGODBO O MOJI NAJBOLJŠI SOPLESALKI - "PRAVNICI" Ne rečem, da vsem, a pri visokem procentu že takointako "strokovno precej skromnih" slovenskih pravnikov - se zdi - ŠTUDIJ PRAVA NAREDI "IRACIONALNE NJIH VREDNOTE.. Se zdi - vsaj pri nekaterih. - vsem beročim in ostalim - PRIPOROČAM VELIKO MERO OSEBNE PREVIDNOSTI predno se navežete kak bolj resnen, osebni stik s katerimkli, katerokoli PRAVNICO, PRAVNIKOM - šolanim na naših slovenskih pravnih šolah. Ne posplošujem, ampak - spodnji primer je 1000% verodostojen. Moja, v začetku naključna znanka "pravnica ELENA" - res izjemno dobra solo in v paru plesalka iz LJUBLJANE iz ugledne številčne premožne in dobro situirane meščanske družine, z družinskim stanovanjem prav blizu ex PRAVNE FAKULTETE JE BILA V 1970., 1980, 1990 - do leta 2010 ena najbolj "impozantnih" žensk - v Ljubljani - kot npr - znana Sophia LOREN ali sedaj MELANIA TRUMP. Ni delala kot pravnica - pač pa v turizmu. Toplo, bujno, skladno postavno - ELENO - IMPOZANTNO ŽENSKO, s kakršno se moški - lahko - "postavlja - pred drugimi moškimi in v družbi si je zaželel imeti za SVOJO ŽENO - eden najbolj priznanih ZDRAVNIKOV - v LJ. In? Ni bilo težav: IMPOZANTNA ELENA - praktičnega razmišljanja - se je poročila z njim. Takoj je rodila otroka - lepo skrbela zanj. Vse pa se je zapletlo, ko je IMPOZANTNA - ELENA - začela delati v turizmu. Z leti je namreč IMPOZANTNA ELENA - postajala še bolj lepo, skladno bujna, samostojna vedra in družabna, predmet poželenja -vseh moških. Tudi sama se je spremenila v veliko - "ljubiteljico moških" - tudi v praksi. To je seveda povzročilo težave v njenem zakonu - s tistm ok, a nič družabnim zdravnikom. Ampak ! Pravnica ELENA - ni nič komplicirala. Rekla je: "POSLUŠAJ - MOŽ ! Jaz poročila s teboj - sem se. Ampak: ZVESTOBE - TI PA NISEM OBLJUBILA" Čisto zares je tako rekla: sem bil zraven, ko je to "veličastno" ex možu- oznanila po telefonu. Seveda je sledila LOČITEV, ki je trajala cca 20 let, delitev premoženja itd. - s čimer se IMPOZANTBNA Elena niti najmanj ni obremenjevala, saj ji še zdaj pri nje 60 letih - ne manjka - občudovalcev, ljubčkov itd. Le nje ex MOŽ , OK ZDRAVNIH - nikakor ne more doumeti. kako je ŽENSKA - PRAVNICA - lahko ? Takšna. L.R. Ex ok knjižničar, ok družabni plesalec itd. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA P.s. Zgodba je - absolutno - resnična. ELENA - je nezlobna, nekaznova, prijetna, le skrajno egocentrična oseba. PRAVNICA. Zdaj ivi samostojno obkrožena z množico občudovalcev. privlačna. PRAVNCA. Pač. Kdo bi razumel - slovenske PRAVNIKE? Da niti ne govorim o - "PRAVNICAH"

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.