objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 25. oktober 2019 ob 06:55

Pisni dokazi: direktor Sove laže ali pa mu na Sovi nič ne povedo. Iz Knovsa na mizo Damirju Črnčecu in novinarjem Pop TV.
Glede na vse doslej objavljeno je tudi bolj ali manj že jasno, da je - v tej trilerski zgodbi Lepe N., suma zlorabe oblasti in Sove - prav župan Škofljice Ivan Jordan med tistimi, ki "v rokah držijo Marjana Šarca" ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Naše včerajšnje razkritje, da naj bi Lepo N. na Sovi zaposlili brez "varnostne preverke", torej brez ustreznega varnostnega preverjanja (vir), nedavni intervju z direktorjem Sove Rajkom Kozmeljem v reviji Mladina (ja, gre za tisti intervju, po katerem je Matjaž Han, vodja poslanske skupine Socialnih demokratov, cinično dejal, da zdaj samo še čakamo, da se bo Kozmelj pojavil na jumbo plakatih ...), se že uvršča med pisne dokaze o tem, da direktor Sove laže ali pa mu na Sovi - podrejeni - nič ne povedo.

No, oboje je velika katastrofa, ena večja od druge.

ZASAČEN!

Kozmelj je namreč za Mladino med drugim izjavil, da "ob podpisu pogodbe o zaposlitvi ni vedel, kdo je ta oseba, ni vedel, koga pozna, niti da pozna predsednika vlade?!":

Vir: Mladina, številka 42, 18.10.2019, stran 34 Vir: Mladina, številka 42, 18. 10. 2019, stran 34

Toda če bi Lepa N. šla skozi resno varnostno preverjanje, bi Sova zlahka ugotovila vse to, kar našteva Kozmelj, ne nazadnje smo mi na tem portalu in v oddaji Faktor na TV3 praktično vse o N. H. izvedeli v pičlih nekaj dneh, pa niti približno nimamo takšnih vzvodov in resursov, kot jih ima Sova. Takšni amaterji v tej tajni službi pa spet niso! Nemogoče je namreč, da Sova pri varnostnem preverjanju N. H. ne bi izvedela, da Lepa N. zasebno pozna Marjana Šarca, če o tem obstajajo celo videoposnetki na spletu?! In hkrati je nemogoče, da Sova po varnostnem preverjanju o tem, da kandidatka za novo službo na Sovi tako dobro, celo zasebno pozna predsednika vlade Marjana Šarca, ne bi nemudoma obvestila direktorja Sove Kozmelja?! To sodi že med čisto znanstveno fantastiko in je povsem nerealno.

Zato lahko trdimo naslednje: direktor Sove Rajko Kozmelj laže, ko pravi, da ob podpisu pogodbe o zaposlitvi N. H. o njej ni nič vedel. Ali pa mu podrejeni na Sovi nič ne povedo!

Vse to seveda velja ob špekulaciji, da so na Sovi pred zaposlitvijo korektno opravili varnostno preverjanje Lepe N. Ker pa naši viri zatrjujejo, da tega preverjanja ni bilo, sledi logično sklepanje, da so Lepo N. na Sovi zaposlili brez varnostnega preverjanja zato, ker je tako naročil predsednik vlade Marjan Šarec. Kar posledično pomeni, da je Šarec - zaradi Lepe N. - zlorabil oblast in Sovo. Rajko Kozmelj pa se takšnimi lažmi samo še hitreje potaplja.

JORDAN V ROKAH DRŽI ŠARCA

Na podlagi naših včerajšnjih razkritij nekaterih podrobnosti očitno zapletenega odnosa med Lepo N. in županom občine Škofljica Ivanom Jordanom, kjer naj bi tisti tipi iz podzemlja, ki naj bi v imenu N. H. izsiljevali Jordana (vir), lahko bili celo prikriti agenti Sove (?!), naj bi v prihodnjih tednih, ko se župan Jordan vrne iz Kitajske, prišlo do zaslišanja Jordana pred parlamentarno komisijo za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami (Knovs). In glede na vse doslej objavljeno je tudi bolj ali manj že jasno, da je - v tej trilerski zgodbi Lepe N., suma zlorabe oblasti in Sove - prav župan Jordan med tistimi, ki "v rokah držijo Marjana Šarca" ...

ŠAREC ŠE VEDNO MOLČI!

				Marjan Šarec			Marjan Šarec

Mimogrede, predsednik vlade Marjan Šarec že tri dni ne odgovori na naše vprašanje, kdaj in kje sta se nazadnje srečala z Lepo N.?!

AGENTKA NA KNOVSU

In ko smo že pri Knovsu: po naših informacijah na dan prihajajo dokazi, da naj bi zdaj že bivša sekretarka te komisije Marinka Bogolin res tajno delala za Sovo in da so se vse zaupne zadeve iz Knovsa takoj znašle na mizi Šarčevega državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca, prek njega pa pri novinarjih Pop TV, občasno pa tudi na Planet TV, kar dokazujejo številne podrobnosti. To je neuradno že potrjeno in zato tudi takojšnji medijski spini - potem ko je Matej Tonin, predsednik Knovsa in Nove Slovenije, zamenjal omenjeno gospo - o kakor sporni zaposlitvi nove sekretarke Knovsa iz vrst SD.

TOTALNA VOJNA KABINETA PREDSEDNIKA VLADE ...

V kontekstu medijskih spinov in dimnih zaves, ki jih kabinet predsednika vlade - prek provladnih in dirigiranih medijev - vsakodnevno spušča v javnost, si velja prebrati tudi naslednji komentar na spletnem portalu Domovina.je: Totalna vojna ali Šarčev preboj na Menini planini.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rajko Kozmelj sova marjan šarec damir crnčec Ivan Jordan NH KNOVS matej tonin Matjaž Han Socialni demokrati

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Igor Hvala

2019-11-17 13:19:25


Zapisali ste in bi se strinjal z vami, da gre razumeti neprepričljive komentarje glavnega tajnika stranke Dejana Levaniča, ki v morebitnem padcu Hana očitno vidi priložnost za lastne kadrovske apetite. Dodati bi bilo, kot se zelo naglas govori znotraj sd v sodelovanju z Klemnom Žibertom, ki še vedno ni pojasnil izvora pridobljenih sredstev s katerimi si dobesedno kupuje podporo in manipulira znotraj stranke. Vidi se na mestu generalnega sekretarja stranke, Dejan Levanič pa naj bi se pomeril z Jernejem Pikalom. Minogrede kaj pa je pikalo naredil znotrraj sd tako dobrega. Veliko boljša je Andreja Katič v tem primeru. Ima vsaj nekaj znanje.Matjaž Nemec je neprepričljiv. Stranka naj najprej uredi probleme znotraj lastnih vrst in ne išče krivcev zunaj. V mnigih vladah so se imeli možnost dokazali in pojasnijo kaj so naredili za Slovenijo. Mimogrede Klemen Žibert sedi na ministrstvu Jerneja Pikala. Je kdo preveril kaj tam zares počne. Naj bi dobil za uslugo nepremičnine, provizijo za stanovanje Belle vie Tivoli. Do Anje Kopač se lahko sprehodi v copatih.Na Mesarski ulici pa naj bi tudi imel stanovanje.Glede na srednješolsko izborazbo in delovno dobo preverite izvor kapitala. Preverite in naredite revizijo na Ministrstvu za delo 2014 – 2018 kaj v tem obdobju počel Klemen Žibert pri Kopačevi. Povprašajte pri zaposlenih kako naj si je kupil nepremičnine. Alenka Bratušek ga ni želela v svoji vladi in je nemudoma spregledala situacijo in odreagirala. Hloda Žiberta prekladajo iz enega mesta na drugega.Nihče dejansko ne ve posebno vrednost kadra, kot je Klemen Žibert oz. si ne upa javno povedati saj mamut non stop grozi, maipulira in zastrašuje člane, kot lastne talce. Novemberska operacija Žiberta in Levaniča ni uspela, da bi nastavila in zamenjala kompletno vodstvo SD in začasno izrabila Pikala tako se znotra baze širi.
borut rojc

2019-11-17 09:47:37


Ne gre za antijanša koalicijo, pač pa protislovensko, izdajalsko. Vse delajo proti narodu, proti naravi, proti zdravemu človeškemu razumu...Človek, ki se zdi normalen, živi od svojega dela, ne more resno jemati zombijev. To so lahko, kot oni sami, le tisti, z dvema levima rokama, prevaranti, nakladači in bleferji. Takšen, predvsem neuravnovešen tip človeka, mi deluje tudi Vodeb, živeč v nekem svojem svetu... Levica nikoli ne bi izstopila iz pozicije nadkoalicijske stranke, če Šarec ne bi imel zagotovljene podpore drugih strank.Njihovo vlogo je prevzel stari prevarant Jelinčič, ki potrebuje pomoč globoke države v sodnem boju z mlado gospo za njuno skupno premoženje. Kanglico, četudi gratis, vedno rad pristavi tudi Tonin... Le kaj bi ob padcu vlade, zombiji počeli v življenju? Bi moral Mesec še naprej študirati? Kdo bi Tomički poplačal dolgove? Kam bi lahko šel jebiveter Kordiš ali trčeni gospod že po priimku, kateremu Janša leze ven že iz vsake paštete ?Zombiji vseskozi blefirajo. Takšni so večinoma tudi vsi tisti, ki jih podpirajo. Radi živijo lagodno in na račun drugih. V Sloveniji je takšnih, brezskrbno živečih brez obveznosti, vse več...O vaških posebnežih iz LMŠ, tokrat ne bi. Stranka SD ima med vsemi temi, ki kakor vladajo, edina tradicijo, čeprav krvavo. Po logiki razmišljanja partije, bi morali zavladati. Vendar, zločin v očeh stricev iz ozadja je med ljubitelji totalitarnih režimov in simbolov, nadomestila bebavost, mentalna zaostalost, vsesplošna nesposobnost članov. Predsednik Židan je srečen že, ko je sit. V pomanjakanju inteligence in splošne razgledanosti je nujno potrebno aktivirati nekaj zločinskih genov, če hočete, norosti. To se zdi dobitna kombinacija v mafijski deželi. Imamo nekoga, ki združuje te lastnosti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pisni dokazi: direktor Sove laže ali pa mu na Sovi nič ne povedo. Iz Knovsa na mizo Damirju Črnčecu in novinarjem Pop TV.