objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 31. oktober 2019 ob 06:58

Počivalškova ovadba žrtvuje Pergerjevo in vleče ven ministrico Pivčevo. Čeprav tudi ona laže, zavaja in kasira umazani denar.
Kmetijska ministrica Aleksandra Pivec še vedno prikriva svojo dokumentacijo projekta SRIPT in tudi ni nobene prave logike, zakaj bi direktorica Turistično-gostinske zbornice ponarejala in goljufala, da bi zaslužila - Pivčeva ...?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Ministrico Aleksandro Pivec naj bi prav tako bremenilo eno od elektronskih sporočil, ki naj bi ga poslala Pergerjevi in v njem zapisala, naj bo previdna z dokumentacijo?! Toda s tem, z "domnevnimi" lažmi, zavajanji, krajo intelektualne lastnine ter goljufijami, se bosta zdaj podrobneje ukvarjala policija in državno tožilstvo pa tudi upravni odbor TGSZ naj bi uvedel forenzično preiskavo. (foto: STA)

Točno sedem dni po tem, ko smo na našem portalu razkrili zelo umazano afero SRIPT (vir), ki utegne povzročiti celo blokado evropskih kohezijskih sredstev za slovenski turizem, je ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo na ljubljansko okrožno državno tožilstvo posredovalo kazensko ovadbo zoper nekatere vpletene, z direktorico Turistično-gostinske zbornice Slovenije (TGZS) Klavdijo Perger na čelu, sicer nekdanjo poslanko SMC in nekajdnevno šolsko ministrico Cerarjeve vlade.

Spomnimo, Klavdija Perger, prej se je pisala Markež, je bila po samo petih dnevih ministrovanja prisiljena odstopiti zaradi plagiata - preplonkanega magisterija. Opomba: več o vloženi kazenski ovadbi si lahko preberete tukaj.

Po naših zanesljivih informacijah je nadzor nad vloženo ovadbo neposredno držal minister Zdravko Počivalšek (tako so mu ovadbo pred lansiranjem v javnost morali še enkrat prebrati), cilj kazenske ovadbe pa je žrtvovanje "goljufinje in ponarejevalke" Klavdije Perger ter reševanje vojakinje Aleksandre Pivec, aktualne ministrice za kmetijstvo, prehrano in gozdarstvo, sicer ministrice iz kvote stranke DeSUS. Kar je pri lansiranju Počivalškove ovadbe - prek Slovenske tiskovne agencije - vidno že iz satelita, temu pa so včeraj tudi dirigirano in pridno sledili večinski mediji, no, nekateri so vloženo ovadbo ministrstva celo zamolčali. Hja, tako daleč gre vse to.

MIMOGREDE, KAKO JE SPLOH MOŽNO, DA JE PADLA MINISTRICA POSTALA CELO DIREKTORICA ZBORNICE, FINANCIRANE IZ PRORAČUNA?!

Tako je 27. marca 2015, ko je postala ministrica za izobraževanje, znanost in šport, sredi državnega zbora slavila Klavdija Markež. Toda samo 5 dni kasneje je že morala odstopiti, zaradi javnega razkritja magisterija, ki je bil plagiat. (foto: STA) Tako je 27. marca 2015, ko je postala ministrica za izobraževanje, znanost in šport, sredi državnega zbora slavila Klavdija Markež. Toda samo 5 dni kasneje je že morala odstopiti zaradi javnega razkritja magisterija, ki je bil plagiat. (foto: STA)

Pri tem se seveda takoj postavlja logično vprašanje, kako, za božjo voljo, je sploh mogoče, da je nekdanja poslanka in ministrica SMC, ki je morala odstopiti zaradi plagiata, lahko kmalu zatem postala celo direktorica TGZS, torej zbornice, financirane tudi iz proračunskih sredstev?!

IN KAJ SE ZDAJ DOGAJA NA SEDEŽU TGZS?

- Klavdijo Perger, ki noče in noče sama odstopiti (no, taista Klavdija sprva tudi ni hotela odstopiti kot ministrica in je to po naših zanesljivih informacijah storila šele po nekajurnem prigovarjanju Mira Cerarja in tedanjega generalnega sekretarja vlade Gregorja Krajca), naj bi krivdno razrešili prihodnji torek na seji upravnega odbora TGZS.

- Projekt SRIPT je medtem začasno prevzel Dimitrij Piciga, znan tudi kot nekdanji direktor novogoriškega Hita.

- Klavdija Preger naj bi zaposlenim javno grozila, da jih bo "vse potegnila za seboj", karkoli naj bi že to pomenilo, na policiji naj bi prijavila grožnje, ni pa še znano, kakšne grožnje in zoper koga, ter pobegnila "na bolniško".

TUDI PRI PIVČEVI MOČNO SMRDI

Kazenska ovadba, ki jo je lansiral gospodarski minister in novopečeni predsednik SMC Počivalšek, pa, kot rečeno, potaplja Pergerjevo, toda, in videli bomo tudi zakaj, brani Počivalškovo kolegico iz Šarčeve vlade Aleksandro Pivec, čeprav se Pivčeve pri tej kriminalni zgodbi braniti preprosto ne da več braniti!

Nekdanji gospodarski minister in znani profesor ekonomije Matej Lahovnik ima prav, ko ugotavlja, da "ne veš, kaj je v tem primeru huje - da nekdanja ministrica plagiatorka (Klavdija Markež, danes Perger) postane šefica zbornice, da je državna sekretarka (Aleksandra Pivec) med mandatom dobila še 36 tisoč evrov honorarjev iz evropskih sredstev ali da ima aktualna ministrica (taista Aleksandra Pivec) težave pojasniti svoj podpis pod študijo, ki ni njena"?! In res, čeprav se Pivčeva zdaj izgovarja, da naj bi Pergerjeva v njena poročila o delu dodajala listine, ki jih ona, torej Pivčeva, ni podpisala, pa vsaj eno od njenih treh poročilo o delu pri projektu SRIPT črno na belem dokazuje, da je Pivčeva osebno podpisana tudi za tisto opravljeno delo, ki ga ona  - po navedbah drugih udeležencev projekta - definitivno ni opravila (faksimile spodaj):

Po navedbah naših virov iz projekta SRIPT ministrica Aleksandra Pivec ni opravila tega, kar je zabeležila v zadnjem odstavku tega dokumenta, ki ga je sicer lastoročno podpisala. Po navedbah naših virov iz projekta SRIPT ministrica Aleksandra Pivec ni opravila tega, kar je zabeležila v zadnjem odstavku tega dokumenta, ki ga je sicer lastnoročno podpisala.

Ministrico Aleksandro Pivec, ki trenutno sicer ni na bolniški, ampak samo na dopustu, naj bi prav tako bremenilo eno od elektronskih sporočil, ki naj bi ga poslala Pergerjevi in v njem zapisala, citiramo naše vire, naj bo previdna z dokumentacijo?! In tudi ni nobene prave logike, zakaj bi direktorica Turistično-gostinske zbornice ponarejala in goljufala, da bi "umazani denar" kasirala Pivčeva, ki zdaj, neuradno, (še) ni med ovadenimi ...?! Toda z vsem tem, z domnevnimi lažmi, zavajanji, krajo intelektualne lastnine ter goljufijami, se bosta zdaj podrobneje ukvarjala policija in državno tožilstvo pa tudi upravni odbor TGSZ naj bi uvedel forenzično preiskavo. Da tudi pri Pivčevi nekaj zares močno smrdi, pa dodatno dokazuje še njeno trmasto izogibanje našim pozivom, javnim in pisnim, naj vendarle pokaže svojo dokumentacijo pri projektu SRIPT. Pa je noče in noče, gospa očitno nekaj velikega prikriva.

ŠAREC IN ČRNEC JO NAGOVARJATA, NAJ GRE PROTI ERJAVCU

Marjan Šarec Marjan Šarec

Damir Črnčec Damir Črnčec

Zdaj pa pozor, tukaj je še ena posebna politična dimenzija. Predsednik vlade Marjan Šarec in njegov državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnčec namreč skrivaj nagovarjata Aleksandro Pivec oziroma sta jo vsaj doslej nagovarjala, naj na prihodnjem in bližajočem se kongresu stranke DeSUS kandidira za predsednico Desusa, proti Karlu Erjavcu. Da to drži, dokazuje dejstvo, da se Pivčeva - ki naj bi, kot pravijo, že pred časom dobila za številne novopečene ministre ali državne sekretarja značilno višinsko bolezen ter poletela v višave - s tem celo sama "naivno" hvali naokoli, in češ, kako je ona Šarčeva in Črnčeceva izbranka. 

In verjetno jo tudi zato ob aferi SRIPT provladni mediji tako šparajo ...

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aleksandra Pivec SRIPT Klavdija Perger TGZS zdravko počivalšek SMC desus karl erjavec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Igor Hvala

2019-11-17 13:19:25


Zapisali ste in bi se strinjal z vami, da gre razumeti neprepričljive komentarje glavnega tajnika stranke Dejana Levaniča, ki v morebitnem padcu Hana očitno vidi priložnost za lastne kadrovske apetite. Dodati bi bilo, kot se zelo naglas govori znotraj sd v sodelovanju z Klemnom Žibertom, ki še vedno ni pojasnil izvora pridobljenih sredstev s katerimi si dobesedno kupuje podporo in manipulira znotraj stranke. Vidi se na mestu generalnega sekretarja stranke, Dejan Levanič pa naj bi se pomeril z Jernejem Pikalom. Minogrede kaj pa je pikalo naredil znotrraj sd tako dobrega. Veliko boljša je Andreja Katič v tem primeru. Ima vsaj nekaj znanje.Matjaž Nemec je neprepričljiv. Stranka naj najprej uredi probleme znotraj lastnih vrst in ne išče krivcev zunaj. V mnigih vladah so se imeli možnost dokazali in pojasnijo kaj so naredili za Slovenijo. Mimogrede Klemen Žibert sedi na ministrstvu Jerneja Pikala. Je kdo preveril kaj tam zares počne. Naj bi dobil za uslugo nepremičnine, provizijo za stanovanje Belle vie Tivoli. Do Anje Kopač se lahko sprehodi v copatih.Na Mesarski ulici pa naj bi tudi imel stanovanje.Glede na srednješolsko izborazbo in delovno dobo preverite izvor kapitala. Preverite in naredite revizijo na Ministrstvu za delo 2014 – 2018 kaj v tem obdobju počel Klemen Žibert pri Kopačevi. Povprašajte pri zaposlenih kako naj si je kupil nepremičnine. Alenka Bratušek ga ni želela v svoji vladi in je nemudoma spregledala situacijo in odreagirala. Hloda Žiberta prekladajo iz enega mesta na drugega.Nihče dejansko ne ve posebno vrednost kadra, kot je Klemen Žibert oz. si ne upa javno povedati saj mamut non stop grozi, maipulira in zastrašuje člane, kot lastne talce. Novemberska operacija Žiberta in Levaniča ni uspela, da bi nastavila in zamenjala kompletno vodstvo SD in začasno izrabila Pikala tako se znotra baze širi.
borut rojc

2019-11-17 09:47:37


Ne gre za antijanša koalicijo, pač pa protislovensko, izdajalsko. Vse delajo proti narodu, proti naravi, proti zdravemu človeškemu razumu...Človek, ki se zdi normalen, živi od svojega dela, ne more resno jemati zombijev. To so lahko, kot oni sami, le tisti, z dvema levima rokama, prevaranti, nakladači in bleferji. Takšen, predvsem neuravnovešen tip človeka, mi deluje tudi Vodeb, živeč v nekem svojem svetu... Levica nikoli ne bi izstopila iz pozicije nadkoalicijske stranke, če Šarec ne bi imel zagotovljene podpore drugih strank.Njihovo vlogo je prevzel stari prevarant Jelinčič, ki potrebuje pomoč globoke države v sodnem boju z mlado gospo za njuno skupno premoženje. Kanglico, četudi gratis, vedno rad pristavi tudi Tonin... Le kaj bi ob padcu vlade, zombiji počeli v življenju? Bi moral Mesec še naprej študirati? Kdo bi Tomički poplačal dolgove? Kam bi lahko šel jebiveter Kordiš ali trčeni gospod že po priimku, kateremu Janša leze ven že iz vsake paštete ?Zombiji vseskozi blefirajo. Takšni so večinoma tudi vsi tisti, ki jih podpirajo. Radi živijo lagodno in na račun drugih. V Sloveniji je takšnih, brezskrbno živečih brez obveznosti, vse več...O vaških posebnežih iz LMŠ, tokrat ne bi. Stranka SD ima med vsemi temi, ki kakor vladajo, edina tradicijo, čeprav krvavo. Po logiki razmišljanja partije, bi morali zavladati. Vendar, zločin v očeh stricev iz ozadja je med ljubitelji totalitarnih režimov in simbolov, nadomestila bebavost, mentalna zaostalost, vsesplošna nesposobnost članov. Predsednik Židan je srečen že, ko je sit. V pomanjakanju inteligence in splošne razgledanosti je nujno potrebno aktivirati nekaj zločinskih genov, če hočete, norosti. To se zdi dobitna kombinacija v mafijski deželi. Imamo nekoga, ki združuje te lastnosti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Počivalškova ovadba žrtvuje Pergerjevo in vleče ven ministrico Pivčevo. Čeprav tudi ona laže, zavaja in kasira umazani denar.