objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 2. november 2019 ob 06:14

Ekskluzivno. Pogovarjali smo se z Natašo Hribar, Šarčevo "prijateljico" na Sovi. Kaj nam je povedala in česa ne?!
Postavili smo ji 17 relevantnih vprašanj, med njimi tudi tisto, na katerega predsednik vlade Marjan Šarec še vedno noče odgovoriti: kdaj in kje sta se nazadnje srečala ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Nataša Hribar na prvi javno objavljeni fotografiji po izbruhu afere Lepa N. - Sova

Minulo sredo dopoldne se je avtor teh vrstic kot prvi in edini novinar doslej neposredno pogovarjal z Natašo Hribar(*1), "prijateljico" predsednika vlade Marjana Šarca na Sovi, eno od ključnih akterk razvpite afere Lepa N. - Sova, ki že štiri tedne, od 30. septembra dalje (vir), zaradi suma zlorabe oblasti in obveščevalne službe polni prve strani slovenskih medijev in je na vseh zadnjih anketah javnega mnenja povzročila strm padec vlade in Liste Marjana Šarca.

Pogovor je potekal prek mobilnega telefona, ob 10.40., trajal je slabo minuto:

Hribarjeva nam je dejala, da je v slabem zdravstvenem stanju, ni pa želela povedati, ali dela ali je na bolniški. Naših vprašanj po telefonu ni želela komentirati, češ da se slabo počuti, je pa privolila v to, da ji vprašanja pošljemo pisno, in dodala, da bo nanje "mogoče" odgovorila. Prosili smo jo, da to stori do včeraj, petka zvečer, do 17.00., vendar nam odgovorov (še) ni posredovala.

Pisno pa smo ji posredovali naslednja vprašanja:

17 RELEVANTNIH VPRAŠANJ ZA NATAŠO HRIBAR

1 Kako bi opisali vajin odnos s predsednikom vlade Marjanom Šarcem?

2 Kako komentirate informacije oziroma govorice, da sta (bila) intimna. Je to res ali ne?

3 Ali je Marjan Šarec kadarkoli posloval tudi prek vašega statusa s. p.?

4 Ali držijo informacije, da je Marjan Šarec še kot župan občine Kamnik na podlagi vaše prošnje na kamniški občini zaposlil vašo sestrično K. K.?(*2)

5 Ali je Marjan Šarec posredoval pri vaši zaposlitvi na občini Škofljica?

6 Ali držijo informacije, da vas je župan občine Škofljica - Ivan Jordan - tako ali drugače nadlegoval? Če to drži, kako?

7 Ali držijo informacije, da ste si od Ivana Jordana sposodili denar, menda 10 tisoč evrov, ki ga niste v celoti vrnili?

8 Ali držijo informacije, da naj bi ga potem, Ivana Jordana namreč, na skrivaj posneli in izsiljevali, in to s pomočjo vaših "prijateljev iz podzemlja"?

9 Če to drži, kdo so ti prijatelji iz podzemlja in ali jih res pozna tudi Marjan Šarec?

10 Kdaj in zakaj ste se odločili za službo na Sovi?

11 Ali je pri vaši zaposlitvi na Sovi posredoval Marjan Šarec oziroma državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnčec?

12 Ali poznate Damirja Črnčeca?

13 Od kdaj in kako poznate direktorja Sove Rajka Kozmelja?

14 Ali ste vedeli, da vas zasleduje zasebni detektiv, ki ga je najela občina Škofljica?

15 Kdaj in kje ste se nazadnje srečali z Marjanom Šarcem?

16 Kako komentirate afero Lepa N. - Sova?

17 Ali nameravate - tej aferi navkljub - nadaljevati svojo kariero v Sovi?

Če bomo odgovore gospe Nataše Hribar vendarle prejeli, jih bomo seveda tudi nemudoma objavili.

*1 Na portalu tokrat prvič objavljamo polno ime in priimek agentke Sove Nataše Hribar, saj je bilo njeno ime že prej javno razkrito v drugih medijih. Ko je tajni podatek enkrat razkrit, pa ni več tajen.

*2 Ime in priimek sta znana uredništvu, uradno pa njeno zaposlitev še preverjamo. Nataša Hribar tega ni zanikala.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rajko Kozmelj Nataša Hribar NH sova marjan šarec Ivan Jordan damir crnčec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Igor Hvala

2019-11-17 13:19:25


Zapisali ste in bi se strinjal z vami, da gre razumeti neprepričljive komentarje glavnega tajnika stranke Dejana Levaniča, ki v morebitnem padcu Hana očitno vidi priložnost za lastne kadrovske apetite. Dodati bi bilo, kot se zelo naglas govori znotraj sd v sodelovanju z Klemnom Žibertom, ki še vedno ni pojasnil izvora pridobljenih sredstev s katerimi si dobesedno kupuje podporo in manipulira znotraj stranke. Vidi se na mestu generalnega sekretarja stranke, Dejan Levanič pa naj bi se pomeril z Jernejem Pikalom. Minogrede kaj pa je pikalo naredil znotrraj sd tako dobrega. Veliko boljša je Andreja Katič v tem primeru. Ima vsaj nekaj znanje.Matjaž Nemec je neprepričljiv. Stranka naj najprej uredi probleme znotraj lastnih vrst in ne išče krivcev zunaj. V mnigih vladah so se imeli možnost dokazali in pojasnijo kaj so naredili za Slovenijo. Mimogrede Klemen Žibert sedi na ministrstvu Jerneja Pikala. Je kdo preveril kaj tam zares počne. Naj bi dobil za uslugo nepremičnine, provizijo za stanovanje Belle vie Tivoli. Do Anje Kopač se lahko sprehodi v copatih.Na Mesarski ulici pa naj bi tudi imel stanovanje.Glede na srednješolsko izborazbo in delovno dobo preverite izvor kapitala. Preverite in naredite revizijo na Ministrstvu za delo 2014 – 2018 kaj v tem obdobju počel Klemen Žibert pri Kopačevi. Povprašajte pri zaposlenih kako naj si je kupil nepremičnine. Alenka Bratušek ga ni želela v svoji vladi in je nemudoma spregledala situacijo in odreagirala. Hloda Žiberta prekladajo iz enega mesta na drugega.Nihče dejansko ne ve posebno vrednost kadra, kot je Klemen Žibert oz. si ne upa javno povedati saj mamut non stop grozi, maipulira in zastrašuje člane, kot lastne talce. Novemberska operacija Žiberta in Levaniča ni uspela, da bi nastavila in zamenjala kompletno vodstvo SD in začasno izrabila Pikala tako se znotra baze širi.
borut rojc

2019-11-17 09:47:37


Ne gre za antijanša koalicijo, pač pa protislovensko, izdajalsko. Vse delajo proti narodu, proti naravi, proti zdravemu človeškemu razumu...Človek, ki se zdi normalen, živi od svojega dela, ne more resno jemati zombijev. To so lahko, kot oni sami, le tisti, z dvema levima rokama, prevaranti, nakladači in bleferji. Takšen, predvsem neuravnovešen tip človeka, mi deluje tudi Vodeb, živeč v nekem svojem svetu... Levica nikoli ne bi izstopila iz pozicije nadkoalicijske stranke, če Šarec ne bi imel zagotovljene podpore drugih strank.Njihovo vlogo je prevzel stari prevarant Jelinčič, ki potrebuje pomoč globoke države v sodnem boju z mlado gospo za njuno skupno premoženje. Kanglico, četudi gratis, vedno rad pristavi tudi Tonin... Le kaj bi ob padcu vlade, zombiji počeli v življenju? Bi moral Mesec še naprej študirati? Kdo bi Tomički poplačal dolgove? Kam bi lahko šel jebiveter Kordiš ali trčeni gospod že po priimku, kateremu Janša leze ven že iz vsake paštete ?Zombiji vseskozi blefirajo. Takšni so večinoma tudi vsi tisti, ki jih podpirajo. Radi živijo lagodno in na račun drugih. V Sloveniji je takšnih, brezskrbno živečih brez obveznosti, vse več...O vaških posebnežih iz LMŠ, tokrat ne bi. Stranka SD ima med vsemi temi, ki kakor vladajo, edina tradicijo, čeprav krvavo. Po logiki razmišljanja partije, bi morali zavladati. Vendar, zločin v očeh stricev iz ozadja je med ljubitelji totalitarnih režimov in simbolov, nadomestila bebavost, mentalna zaostalost, vsesplošna nesposobnost članov. Predsednik Židan je srečen že, ko je sit. V pomanjakanju inteligence in splošne razgledanosti je nujno potrebno aktivirati nekaj zločinskih genov, če hočete, norosti. To se zdi dobitna kombinacija v mafijski deželi. Imamo nekoga, ki združuje te lastnosti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno. Pogovarjali smo se z Natašo Hribar, Šarčevo "prijateljico" na Sovi. Kaj nam je povedala in česa ne?!