objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 7. november 2019 ob 06:45

Pismo insajderja, poglejte, kaj se gre Šarec: skrivaj prišel na kongres enega policijskega sindikata in ščuval proti drugemu
"Bila je sramota in imeli smo nelagoden občutek, da nismo na kongresu policijskega sindikata, ampak na kongresu Liste Marjana Šarca. Nikoli se še ni zgodilo, da bi predsednik vlade prišel na kongres kakšnega sindikata, ki naj bi bil neodvisen ..."
Bojan Požar

Odpri galerijo

Na 7. kongresu PSS 24. oktobra v Tacnu (z leve proti desni): notranji minister Boštjan Poklukar in premier Marjan Šarec (foto: policist Andrej)

Iz pisma policista Andreja: Sramota, da se je PSS prek Uroševiča in Udovča tako prodal politiki LMŠ. To je vedno počel in na ta račun smo policisti marsikaj izgubili. Sram me je, da sem v takšnem sindikatu, in zato bom še danes izstopil.

"Ker ti ne znajo vladati, pač spletkarijo," je pred kratkim pri opisu delovanja vlade Marjana Šarca v svoji kolumni Krofi in klobase na portalu Ius-Info zapisal znani pravnik mlajše generacije Matej Avbelj (vir). In res, vse to dokazuje tudi pismo "policista Andreja", insajderja iz slovenske policije, poslanega avtorju teh vrstic. Objavljamo ga skoraj v celoti, delno sicer lektoriranega, saj smo večino opisanih dogodkov in okoliščin že preverili ter ugotovili, da so resnične (na primer: predsednik vlade Šarec (tukaj), minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in sindikat PSS (7. kongres PSS - tukaj) čisto zares prikrivajo udeležbo Marjana Šarca na kongresu PSS v Tacnu?!):

Tako so celo na uradni spletni strani vlade prikrili oziroma zamolčali udeležbo Marjana Šarca na kongresu PSS - 24. oktobra 2019. Tako so celo na uradni spletni strani vlade prikrili oziroma zamolčali udeležbo Marjana Šarca na kongresu PSS - 24. oktobra 2019.

... nekatere zadeve, kot je očitek prikritega financiranja kampanje Liste Marjana Šarca prek avstrijskega podjetja IV Založba, pa seveda še preiskujemo.

In to je pismo policista Andreja:

"Gospod Bojan Požar, kot pripadnik slovenske policije in član Policijskega sindikata Slovenije (PSS) bi vas rad seznanil z naslednjo zgodbo, ki jasno dokazuje vpliv predsednika vlade Marjana Šarca in državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca na policijo in PSS.

Dne 24. 10. 2019 je potekal Kongres Policijskega sindikata Slovenije, kjer je bilo izbrano tudi novo vodstvo PSS. Mogoče se je slovenska javnost spraševala, zakaj je bil v zadnjem letu aktiven zgolj drugi sindikat - Sindikat policistov Slovenije pod vodstvom g. Kristjana Mlekuža? Dokazi so jasni: PSS je pod velikim vplivom LMŠ in Marjana Šarca ter njihovega bivšega generalnega sekretarja Braneta Kralja. Ali se spomnite izjav predsednika vlade v Odmevih (TV Slovenija), 17. 5. 2019, ko je napadal drug sindikat in branil in zagovarjal PSS? No, zanimivo je, da je eden od članov vodstva PSS, Klemen Udovč, osebni prijatelj Braneta Kralja in posredno tudi Šarca, in preko njega ter Radivoja Uroševiča, ki se tudi osebno pozna s Šarcem, je potekala zaščita vlade in ministra za notranje zadeve Boštjana Poklukarja, ko ga je napadal Sindikat policistov Slovenije. Znano je, da je Radivoj Uroševič hodil tedensko na kavo na štiri oči k ministru Poklukarju in se tam dogovarjal pod mizo. Vrhunec pa je bil kongres PSS 24. 10. v Tacnu, ki sta se ga udeležila Poklukar in Šarec, slednji pa v svojem govoru ni varčeval z očitki na račun konkurenčnega sindikata. Sramotno zame kot člana PSS je, da je bil prisoten sam predsednik vlade, kar je nam udeležencem povzročilo nemalo nelagodja, saj smo imeli občutek, da smo na kongresu LMŠ in ne PSS. Posebej ob "politični nastavki" Marjana Šarca. Nikoli se še ni zgodilo, da bi predsednik vlade prišel na kakšen kongres sindikata, ki naj bi bil neodvisen! Kot dokaz prilagam fotografije!

Na kongresu PSS: Poklukar in Šarec sedita v prvi vrsti! Nikoli se še ni zgodilo, da bi predsednik vlade prišel na kakšen kongres sindikata, ki naj bi bil neodvisen, ugotavlja Policist Andrej.Na kongresu PSS: Poklukar in Šarec sedita v prvi vrsti! Nikoli se še ni zgodilo, da bi predsednik vlade prišel na kakšen kongres sindikata, ki naj bi bil neodvisen, ugotavlja policist Andrej.

Samo preverite dejavnost PSS pri IV Založbi, d. o. o., družbe, ki je v lasti Avstrijcev in naj bi bila donator LMŠ v volilni kampanji - preko povezanih firm v Sloveniji.

Zanimivo je tudi, da je PSS na svojih uradnih kanalih (spletna stran, FB) objavil le fotografije od zadaj, da se ne bi videlo Šarca in Poklukarja. Vendar smo nekateri vseeno posneli fotografije in vam jih pošiljam kot dokaz.

Glede mojega sporočila v vednost še to: Poklukar na svojem FB profilu objavlja vsako pasjo procesijo, ki se je udeleži. Tokrat, da je bil na našem kongresu PSS, pa ne duha ne sluha. Zelo zanimivo.

Zdaj ni več dvomov, zakaj je bil PSS ves čas tiho in branil Poklukarja in Šarca, usluge so očitno prevelike. Samo preverite dejavnost PSS pri IV Založbi, d. o. o., družbe, ki je v lasti Avstrijcev (vir) in naj bi bila donator LMŠ v volilni kampanji - preko povezanih firm v Sloveniji. Sramota, da se je PSS preko Uroševiča in Udovča tako prodal politiki LMŠ. To je vedno počel in na ta račun smo policisti marsikaj izgubili. Sram me je, da sem v takšnem sindikatu in zato bom še danes izstopil.

ČRNČEC ZAHTEVAL IMENOVANJE BLAŽINE ZA ATAŠEJA V ZAGREBU, POKLUKAR PA NAJ BI SE ZARADI TEGA NA BOBNARJEVO CELO DRL?!

Kot drugo vam sporočam, da je Damir Črnčec od generalne direktorice policije Tatjane Bobnar zahteval imenovanje Bruna Blažine (nekdanjega  kratkotrajnega šefa NPU, ki je odletel zaradi povzročene nesreče v pijanem stanju - vir) za policijskega atašeja v Zagrebu. Minister Poklukar se je večkrat javno hvalil, da bomo dobili dva nova atašeja v Zagrebu in na Dunaju ter da bo to njegov ukrep za zajezitev migracij. No, interna kadrovska komisije na policiji Bruna Blažine ni izbrala na razpisu, kar je povzročilo zelo slabo voljo pri Poklukarju in Črnčecu, Poklukar je menda na kolegiju kričal na Bobnarjevo, da ga mora predlagati. Zaradi tega Poklukar ni hotel podpisati napotitve izbranih kandidatov v Zagreb in Dunaj, ker zahteva, da to mesto zasede Bruno Blažina. Bruno blažina je bil svoj čas, preden je zasedel vrh NPU (kamor ga je v času druge Janševe vlade nastavil Črnčec), nekaj časa pri Črnčecu na Sovi, na "izobraževanju", da postane generalni direktor policije, kar pa se zaradi padca vlade ni zgodilo. Črnčec in Blažina sta osebno zelo tesno povezana."

PRI KRALJU DA NI ZNAKOV KAZNIVEGA DEJANJA ...?!

Prosim vas tudi, nadaljuje svoje pismo policist Andrej, da raziščete in objavite zgodbo, saj se Šarec, Črnčec in Poklukar preveč vtikajo v kadrovanje in delo policije, celo tako daleč, da policija v primeru Braneta Kralja in Uradnega lista "ni našla znakov kaznivega dejanja", čeprav je vsakomur jasno, da gre za kaznivo dejanje nezakonitega posredovanja (263. člen Kazenskega zakonika)!

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tatjana Bobnar marjan šarec Boštjan Poklukar damir crnčec Bruno Blažina PSS SPS Policist Andrej

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Igor Hvala

2019-11-17 13:19:25


Zapisali ste in bi se strinjal z vami, da gre razumeti neprepričljive komentarje glavnega tajnika stranke Dejana Levaniča, ki v morebitnem padcu Hana očitno vidi priložnost za lastne kadrovske apetite. Dodati bi bilo, kot se zelo naglas govori znotraj sd v sodelovanju z Klemnom Žibertom, ki še vedno ni pojasnil izvora pridobljenih sredstev s katerimi si dobesedno kupuje podporo in manipulira znotraj stranke. Vidi se na mestu generalnega sekretarja stranke, Dejan Levanič pa naj bi se pomeril z Jernejem Pikalom. Minogrede kaj pa je pikalo naredil znotrraj sd tako dobrega. Veliko boljša je Andreja Katič v tem primeru. Ima vsaj nekaj znanje.Matjaž Nemec je neprepričljiv. Stranka naj najprej uredi probleme znotraj lastnih vrst in ne išče krivcev zunaj. V mnigih vladah so se imeli možnost dokazali in pojasnijo kaj so naredili za Slovenijo. Mimogrede Klemen Žibert sedi na ministrstvu Jerneja Pikala. Je kdo preveril kaj tam zares počne. Naj bi dobil za uslugo nepremičnine, provizijo za stanovanje Belle vie Tivoli. Do Anje Kopač se lahko sprehodi v copatih.Na Mesarski ulici pa naj bi tudi imel stanovanje.Glede na srednješolsko izborazbo in delovno dobo preverite izvor kapitala. Preverite in naredite revizijo na Ministrstvu za delo 2014 – 2018 kaj v tem obdobju počel Klemen Žibert pri Kopačevi. Povprašajte pri zaposlenih kako naj si je kupil nepremičnine. Alenka Bratušek ga ni želela v svoji vladi in je nemudoma spregledala situacijo in odreagirala. Hloda Žiberta prekladajo iz enega mesta na drugega.Nihče dejansko ne ve posebno vrednost kadra, kot je Klemen Žibert oz. si ne upa javno povedati saj mamut non stop grozi, maipulira in zastrašuje člane, kot lastne talce. Novemberska operacija Žiberta in Levaniča ni uspela, da bi nastavila in zamenjala kompletno vodstvo SD in začasno izrabila Pikala tako se znotra baze širi.
borut rojc

2019-11-17 09:47:37


Ne gre za antijanša koalicijo, pač pa protislovensko, izdajalsko. Vse delajo proti narodu, proti naravi, proti zdravemu človeškemu razumu...Človek, ki se zdi normalen, živi od svojega dela, ne more resno jemati zombijev. To so lahko, kot oni sami, le tisti, z dvema levima rokama, prevaranti, nakladači in bleferji. Takšen, predvsem neuravnovešen tip človeka, mi deluje tudi Vodeb, živeč v nekem svojem svetu... Levica nikoli ne bi izstopila iz pozicije nadkoalicijske stranke, če Šarec ne bi imel zagotovljene podpore drugih strank.Njihovo vlogo je prevzel stari prevarant Jelinčič, ki potrebuje pomoč globoke države v sodnem boju z mlado gospo za njuno skupno premoženje. Kanglico, četudi gratis, vedno rad pristavi tudi Tonin... Le kaj bi ob padcu vlade, zombiji počeli v življenju? Bi moral Mesec še naprej študirati? Kdo bi Tomički poplačal dolgove? Kam bi lahko šel jebiveter Kordiš ali trčeni gospod že po priimku, kateremu Janša leze ven že iz vsake paštete ?Zombiji vseskozi blefirajo. Takšni so večinoma tudi vsi tisti, ki jih podpirajo. Radi živijo lagodno in na račun drugih. V Sloveniji je takšnih, brezskrbno živečih brez obveznosti, vse več...O vaških posebnežih iz LMŠ, tokrat ne bi. Stranka SD ima med vsemi temi, ki kakor vladajo, edina tradicijo, čeprav krvavo. Po logiki razmišljanja partije, bi morali zavladati. Vendar, zločin v očeh stricev iz ozadja je med ljubitelji totalitarnih režimov in simbolov, nadomestila bebavost, mentalna zaostalost, vsesplošna nesposobnost članov. Predsednik Židan je srečen že, ko je sit. V pomanjakanju inteligence in splošne razgledanosti je nujno potrebno aktivirati nekaj zločinskih genov, če hočete, norosti. To se zdi dobitna kombinacija v mafijski deželi. Imamo nekoga, ki združuje te lastnosti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Pismo insajderja, poglejte, kaj se gre Šarec: skrivaj prišel na kongres enega policijskega sindikata in ščuval proti drugemu