objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Četrtek, 11. julij 2019 ob 06:40

Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!
"Imam veliko prijateljev, ki skrbijo zame," mi je 5. decembra 2013 dejal Mihael Karner med televizijskim intervjujem na TV3, ko sem ga vprašal, ali ima varnostnika. No, danes je Karnerja ali Doca, tako piše na tiralici DEA, lahko upravičeno strah ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Na tiralici DEA: Mihael, Alenka in Matevž Karner

TAJNI AMERIŠKI SCENARIJ?!

Američani niti slučajno niso naivni, ameriški tajni scenarij ali načrt za aretacijo družine Karner oziroma vsaj Mihaela Karnerja je (verjetno) že pripravljen, pravijo nekateri poznavalci iz obveščevalne srenje. Skoraj nemogoče je namreč, da bi se ameriške oblasti odločile, da bodo s takšnim velikim medijskim pompom objavile enormno visoko denarno nagrado, težko 15 milijonov dolarjev, za uporabne informacije pri aretaciji Mihaela Karnerja, slovenskega kralja anaboličnih steroidov, zraven pa še njegove žene Alenke in brata Matevža, če ne bi pri tem imeli že pripravljenega načrta, kako to izpeljati.

Takšne ocene ali predvidevanja obveščevalcev še bolj potrjujejo včerajšnja javljanja v živo dveh ameriških preiskovalcev, evropskega regionalnega direktorja DEA (ameriškega zveznega urada za boj proti drogam) Kevina Scullyja in državnega tožilca iz Massachusettsa Andrewa E. Lellinga, ki sta slovenski javnosti tudi podrobno pojasnila, kaj pomenijo uporabne informacije. Češ, mi nikogar ne prosimo za ugrabitev, najkoristnejši - za Američane - pa bi bil podatek o morebitnem potovanju Karnerjevih v tujini. Američani namreč ne verjamejo, da Karnerjevi, ki se v Sloveniji kljub hudim pravosodnim obtožbam iz Amerike tukaj povsem prosto gibljejo (in poslujejo), saj Slovenija svojih državljanov ne izroča Združenim državam Amerike, "nikoli nikamor ne gredo", lova na Karnerjeve pa naj ne bi "nikoli opustili".

Ob tem je za naše vire iz obveščevalnih krogov pomenljivo vsaj še dvoje: enormno visoki znesek obljubljene nagrade in uradni molk slovenskih oblasti. Mihael Karner je sicer dejal, no, njegova izjava za Pop TV je bila sicer samo pisna, saj naj pred kamero ne bi hotel, da slovenska policija o gibanju družine Karner itak obvešča ameriške oblasti, zato bi lahko Američani del milijonske nagrade podelili kar njim - slovenski policiji?!

SCENARIJ: ARETACIJA V ITALIJI?!

Toda ameriški scenarij naj bi bil že narejen. Po mnenju naših virov visoki znesek obljubljene nagrade predvideva tudi logistične stroške "ugrabitve" Karnerjevih iz Slovenije (Karnerjevi sicer živijo v ljubljanski Rožni dolini, v hiši, ki je bila prej last znanega in zdaj že pokojnega novinarja Danila Slivnika, hišo pa naj bi imeli tudi v Ankaranu), saj naj bi se po takšnem scenariju "nenadoma znašli" v Italiji, tam pa bi jih nato legalno in legitimno prijele italijanske oblasti ter jih izročile ZDA. Zadeva bi bila na zunaj seveda izpeljana in prikazana tako, da so Italijani družino Karner aretirali med njihovim bivanjem ali potjo po Italiji, na podlagi anonimnega obvestila, da so Karnerjevi na primer trenutno v Milanu ali Benetkah ... Javnost pa bi bila o tem obveščena naknadno, potem ko bi bili Karnerjevi že na poti čez lužo. Zgodilo bi se kot v najboljših holivudskih filmih. Tovrstna ugrabitev in zagotovljen varen prevoz čez slovensko-italijansko mejo, ki ju izpeljejo profesionalci, pa seveda nista možna brez supertajnega dogovora, pomoči oziroma "tihega soglasja" slovenskih in italijanskih oblasti, pri čemer bi, tako poznavalci, tovrsten dogovor skoraj zagotovo politično še kako ustrezal tako Sloveniji kot Italiji. Za Slovenijo, državo, ki je uradno in formalno ameriška zaveznica, je namreč diplomatsko skrajno neprijetno in praktično skoraj nevzdržno, če se Karnerjevi tukaj prosto sprehajajo, s pravosodno tiralico pa jih lovijo Američani, naši zavezniki v zvezi Nato, pa tudi Italijanom, zlasti italijanskemu notranjemu ministru Matteu Salviniju, ki goji ne samo svoj ikonični status boja nezakonitim migrantom, ampak tudi status borca proti kriminalu in mafiji.

Sicer pa spomnimo: DEA in slovenska policija sta že sodelovali tudi pri razvpiti aretaciji Dragana Tošiča konec maja 2010, ko naj bi Američani, ki naj bi vse skupaj tudi diktirali, to akcijo prikrivali celo pred tedanjo ministrico za notranje zadeve Katarino Kresal (LDS), saj se je govorilo, da naj bi bila Kresalova povezana z ljubljansko kokainsko sceno (vir). Poleg tega ima (nekdanja) slovenska politična elita že kar nekaj izkušenj s takšnimi (para)državnimi ugrabitvami in tajnimi prevozi prek meje, kaj je lepo opisal nekdanji politik in publicist Igor Omerza v svoji knjigi z naslovom 88 stopnic do pekla ali kako je Janez Zemljarič ugrabil Bato Todorovića (vir). Zgodilo se je leta 1975, Todorović pa je bil takrat eden izmed znanih jugoslovanskih poslovnežev ...

KARNERJA JE DANES LAHKO UPRAVIČENO STRAH!

"Imam veliko prijateljev, ki skrbijo zame," mi je 5. decembra 2013 dejal Mihael Karner med televizijskim intervjujem na TV3 (ogledate si ga lahko na tej povezavi), ko sem ga vprašal, ali ima varnostnika. No, danes je Karnerja ali (aka) "Doca" lahko upravičeno strah, Američani - ki zanj na tiralici DEA uradno trdijo, da je oborožen in nevaren, v ZDA pa mu grozi celo do 40 let zapora, kar zanj praktično pomeni dosmrtno ječo - so ga namreč s 15 milijon dolarjev nagrade, razpisanih na njegovo glavo, spremenili v tako imenovano živo tarčo!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Katarina Kresal Mihael Karner Dea matteo salvini Dragan Tošić igor omerza janez zemljarič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-18 21:08:57


IVAN MAČEK - mene v debato o tisri ex SMC poslanki - ne boš pritegnil, koga drugega neplačanega, nestrankarskega komentatorja - razen mene Janea K. Kerna - pa nna tem ok e-- portalu g. POŽARJA TAKOINTAKO - NI. Nimaš - sogovornikov - a ne vidiš? Z MIHO SKUMARC.AMI sta takointako - ista oseba - IVAN MAČEK=MIHA SKUMARC-AMI- tsti tvoji kloni Istok, Hugo itd. - so a takointako - "tvoj program opuščenih klonov oz. tvojih vzdevkov. Ne blefiraj - saj veš, da ta portal - ni za polemike in zmerjanja kot je to bil dolgo časa OK E- PORTAL NOVE TV. Ta POŽAREPORT OK E-PORTAL -je bolj za objavo osebnih INFO, STALIŠŠČ, ne pa za polemike. Raje nam napiši, v kako tesnem sorodstvenemodnosu - sta bila oče in mama - od realnega IVANA MAČKA. Ti, ki se skrivaš za vzdevkom z imenom tega "realnega grozoviteža Ivana MAČKA -- si, se zdiš - tako javno nezanimiv, da si si moral nadeti tako "negativno reklamni vzdevek". Se zdi. Tista hvalabogu ex SMC poslanka - je paena zadnjih oseb, ki bi mene Janeza Kepic-Kerna - zanimala. Najbolje bo, če odideš - spat. Nihče te ne bo pogrešal. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA P.S. PRECEJ BOLJ OTROČJE" LJUDI- SE - IMAŠ NA ZGORNJI SLIKI. S častno izjemo g. Kovšce. Sploh pa si vsi - to beroči - ZAPOMNITE PREGOVOR moje pokojne - mame, ki je bila ok vzgojiteljica: "ODRASLI T.I. "MOŠK" SO LE NEKOLIKO VEČJI PREDVSEM PA VEČINOMA OD MALIH OTROK - VELIKO S L A B ŠŠ I "otroci".Vse negativne lastnosti otrok - imajo - močno potencirani. Luštnosti - malih otrok - pa "ODRASLI OTROCI=DEDI" takointako nimajo - nič večč. Sliko moj ok mame - si lahko ogledaš na mojem e-portalu "SLOVENIANA", NA: sloveniana.si. Pleše z dvema vnukoma.
Janez Kepic-Kern

2019-10-18 16:26:05


"PRAVNICA-PREŠUŠTNICA" SLOVENSKI PRAVNIKI, NJIH morebitna "PREŠUŠTVA", NJIH ZVESTOBA "ZAKONSKIM" ZAVEZAM itd.?! Osebno pričevanje: Janez KEPIC-KERN. - sem bil več desetletij tudi - zelo aktiven-vsak vikend - družabni ok, zaželen PLESALEC. SPODAJ PODAJAM RESNIČNO ZGODBO O MOJI NAJBOLJŠI SOPLESALKI - "PRAVNICI" Ne rečem, da vsem, a pri visokem procentu že takointako "strokovno precej skromnih" slovenskih pravnikov - se zdi - ŠTUDIJ PRAVA NAREDI "IRACIONALNE NJIH VREDNOTE.. Se zdi - vsaj pri nekaterih. - vsem beročim in ostalim - PRIPOROČAM VELIKO MERO OSEBNE PREVIDNOSTI predno se navežete kak bolj resnen, osebni stik s katerimkli, katerokoli PRAVNICO, PRAVNIKOM - šolanim na naših slovenskih pravnih šolah. Ne posplošujem, ampak - spodnji primer je 1000% verodostojen. Moja, v začetku naključna znanka "pravnica ELENA" - res izjemno dobra solo in v paru plesalka iz LJUBLJANE iz ugledne številčne premožne in dobro situirane meščanske družine, z družinskim stanovanjem prav blizu ex PRAVNE FAKULTETE JE BILA V 1970., 1980, 1990 - do leta 2010 ena najbolj "impozantnih" žensk - v Ljubljani - kot npr - znana Sophia LOREN ali sedaj MELANIA TRUMP. Ni delala kot pravnica - pač pa v turizmu. Toplo, bujno, skladno postavno - ELENO - IMPOZANTNO ŽENSKO, s kakršno se moški - lahko - "postavlja - pred drugimi moškimi in v družbi si je zaželel imeti za SVOJO ŽENO - eden najbolj priznanih ZDRAVNIKOV - v LJ. In? Ni bilo težav: IMPOZANTNA ELENA - praktičnega razmišljanja - se je poročila z njim. Takoj je rodila otroka - lepo skrbela zanj. Vse pa se je zapletlo, ko je IMPOZANTNA - ELENA - začela delati v turizmu. Z leti je namreč IMPOZANTNA ELENA - postajala še bolj lepo, skladno bujna, samostojna vedra in družabna, predmet poželenja -vseh moških. Tudi sama se je spremenila v veliko - "ljubiteljico moških" - tudi v praksi. To je seveda povzročilo težave v njenem zakonu - s tistm ok, a nič družabnim zdravnikom. Ampak ! Pravnica ELENA - ni nič komplicirala. Rekla je: "POSLUŠAJ - MOŽ ! Jaz poročila s teboj - sem se. Ampak: ZVESTOBE - TI PA NISEM OBLJUBILA" Čisto zares je tako rekla: sem bil zraven, ko je to "veličastno" ex možu- oznanila po telefonu. Seveda je sledila LOČITEV, ki je trajala cca 20 let, delitev premoženja itd. - s čimer se IMPOZANTBNA Elena niti najmanj ni obremenjevala, saj ji še zdaj pri nje 60 letih - ne manjka - občudovalcev, ljubčkov itd. Le nje ex MOŽ , OK ZDRAVNIH - nikakor ne more doumeti. kako je ŽENSKA - PRAVNICA - lahko ? Takšna. L.R. Ex ok knjižničar, ok družabni plesalec itd. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA P.s. Zgodba je - absolutno - resnična. ELENA - je nezlobna, nekaznova, prijetna, le skrajno egocentrična oseba. PRAVNICA. Zdaj ivi samostojno obkrožena z množico občudovalcev. privlačna. PRAVNCA. Pač. Kdo bi razumel - slovenske PRAVNIKE? Da niti ne govorim o - "PRAVNICAH"

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ameriški tajni scenarij za aretacijo Mihaela Karnerja (verjetno) že pripravljen. Ujet v Italiji?!