objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Petek, 28. december 2018 ob 06:12

(Hiti leta 2018 - marec) LDS se vrača, vse se plača, seksi vladna svetovalka za 120 evrov na dan in erotična anonimka SMC
Poročali smo tudi o dvojnem življenju Violete Tomič, poslanke Levice, ki je namreč tudi Ma Deva Shanta, članica sekte pokojnega antikomunističnega liderja Bagvana Šrija Rajniša ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Na kosilu v gostilni Javornik, julija 2016: Andrej Godec (na sliki levo) nekaj razlaga, Damir Topolko si briše usta, Blaž Miklavčič pa uživa s cigaro.

POŽAREPORT: TO JE BILO LETO 2018, MAREC

Med drugim smo razkrili, kako se vrača LDS in kako se vse plača, da je Marjan Šarec končno le razkril volilni program svoje Liste Marjana Šarca - prosti spis iz 5. razreda osnovne šole, da je kadrovanje odhajajoče Cerarjeve vlade ne samo velika svinjarija, ampak verjetno že kaznivo dejanje, ter ozadje spora med Goranom Obrezom, odgovornim urednikom časopisa Ekipa, in Zlatkom Zahovičem, športnim direktorjem NK Maribora ...

1.3.

Bizarno dvojno življenje Violete Tomič, poslanke Levice. Ona je namreč tudi Ma Deva Shanta - članica sekte antikomunističnega liderja, ki je zatrjeval, da je socializem tiranija plus beda!?

2.3.

Prišla je famozna "Erotična anonimka SMC"!

14.3.

Waldorfska šola Maribor vre. Dokumenti, pričevanja, podpisi: sum spolnega nadlegovanja učenk in šikaniranje, ravnatelj pa gleda stran?!

15.3.

Damir Topolko, direktor Direkcije za ceste in glavni krivec za famozno maketo 2. tira, najeto seksi svetovalko Tanjo - od novoletne zabave dalje - plačuje po 120 evrov na dan!

21.3.

Ozadje spora. Urednik Ekipe Goran Obrez jezen na Zlatka Zahoviča, ker ZZ TOP ni podaljšal pogodbe z njegovim sinom Timom Obrezom.

25.3.

Res je, ni vsaka svinjarija že kaznivo dejanje, ampak tole kadrovanje je pa čista svinjarija in verjetno tudi kaznivo dejanje - ali kako odhaja vlada Mira Cerarja?!

27.3.

Marjan Šarec je končno le objavil volilni program svoje Liste Marjana Šarca. Toda - šok, šlo je za prosti spis iz 5. razreda osnovne šole.

28.3.

LDS se vrača, vse se plača. Naključij v slovenski politiki ni: reševanje Mira Senice in prijatelj Katarine Kresal na kongresu Luke Mesca.

PRAZNIČNO VOŠČILO VODITELJSKE EKIPE FAKTOR NA TV3

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damir Topolko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Natalija Chvatal

2019-10-19 10:20:48


Kakšen obliž na ranjeno dušo je branje vaših kolumen in gledanje Faktorja, ker si upate. Pred 4 leti sem se umaknila iz Slovenije, ker nisem več mogla dihati (pa ne zaradi bolezni) in iz tropske daljave spremljam propadanje in uničevanje države, ki smo se je tako veselili. Srečujem ljudi iz celega sveta, mnogi, ki so že bili v Sloveniji me sprašujejo, kaj delam tukaj, ko pa imam tako lepo domovino. In moj odgovor: glede na to, da sem videla veliko sveta, si upam trditi, da na tako majhnem koščku ni nikjer na svetu toliko lepot. Slovenija je dragulj Evrope: prekrasna narava, gozdovi, čiste reke, morje, gore, vinogradi, odlična hrana, odlično vino, izjemna geografska lokacija, delovni in pošteni ljudje, pa vendarle... ko je bog delil naravo, jo je vsul na ta majhen košček sveta iz velike vreče, ko pa je delil pogum, samozavest in ponos, pa je bila vreča že očitno prazna. Po vsem, kar slovenski narod dovoli krokarjem in krvosesom pa mislim, da si države niti ne zaslužimo, ker je ne znamo ceniti, sicer pa je tako in tako že ukradena od mafije. Ko smo se osamosvojili, sem mislila, da bomo rabili 5 let, da uskladimo zakonodajo in se navadimo na demokracijo, kakšna zmota, verjetno niti 50 let ne bo dovolj, kar pomeni, da je komunizem ukradel narodu najmanj 100 let!! Koliko zavrtih generacij! Največjo škodo narodu pa so naredili in jo še delajo presstituti in presstitutke ter šolski sitem. Ko ni več morale, je dovoljeno vse. Zato mi je toliko bolj toplo pri srcu, ko se vedno več posameznikov na vseh področjih upa izpostavljati z resnico in pri tem je vajina vloga gospoda Požar in Pertinač neprecenljiva. Še je upanje, pogumno naprej in hvala obema.
borut rojc

2019-10-19 08:23:00


Vsak režim enoumja uporablja propagandno mašinerijo kot najmočnejše orožje,tako tudi ta, nekoliko modificirani v Sloveniji danes. Zato Šarec daje vtis lagodnosti in brezbrižnosti, ker so zadeve pod nadzorom, četudi mu ni nič jasno in sploh ne ve, za kaj gre pri vodenju države. Vajen je, da tisto, česar ne zna, drugi postorijo namesto njega. ..Opažam tudi nekaj karakterne norosti pri njem, zato uživa, ko igra na karto strahovlade . Nekoč so se ga bali zaposleni na kamniški občini ; vem, ker sem od tam. Pravzaprav je Šarec od tam, od koder sem jaz. Z žrtvami je obračunaval na način, po izpovedi ene od njih, da so končale praktično na psihiatrični kliniki. Verjamem, da so tudi ti, komiku dali glas podpore na državnozborskih volitvah, le, da je odšel od tam. Razlika od tistih časov do danes je zgolj ta, da se gospoda iz Šmarca danes boji tudi žena. Sposoben je marsičesa od tistega, kar so počeli njegovi vzorniki, morda tudi sorodniki po partijski liniji, s tremi razredi osnovne šole. Po končanem izobraževanju, so pasli ovce in ubijali ljudi...Po nobeni logiki zdrave kmečke pameti, ne more država, kjer se prirejajo volitve, množično znotraj pravosodnega sistema, obsoja nedolžne ljudi, brani pa stokrat dokazane kriminalce, kjer se o človekovih pravicah izrekajo zakrknjeni komunistični zločinci in stare , odslužene partijske kurbe, imeti kdajkoli pomembne vloge v EU-ju in nasploh postati del civiliziranega zahoda. ..Šarec je zgolj ministrant te mafije. Kamničani pač vemo, kako ga je boter, pa ne tisti, birmanski, uvajal in pripravljal za vlogo, ki jo igra danes. Potrebuje le široko divizijsko podporo režimskih medijev, da utiša tiste, ki bi radi prebili dvojni obroč. Mladim uspeva, bežijo preko meje, starodobniki ostajamo in hranimo zadnji naboj v cevi zase. Čeprav niti on ni več tako mlad, poveljnik murgelske divizije. Z vsakim dnem, ko je starejši, se bolj kaže, da ni iz teh krajev, da ni naš. Prišel pa je po isti poti kjer danes vdirajo in obroč prebijajo orientalski divjaki in zamorci. Pa ravno v Šmarco.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

(Hiti leta 2018 - marec) LDS se vrača, vse se plača, seksi vladna svetovalka za 120 evrov na dan in erotična anonimka SMC