objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 22. januar 2019 ob 14:47

Uradno: policija začela preiskavo! Minister za kulturo Prešiček že pri Šarcu, državni sekretar Škoberne pa raje na dopustu?!
Naši viri tudi pravijo, da naj bi se "hiša", torej zaposleni na ministrstvu za kulturo, tako rekoč uprli vodstvu ministrstva in množično odhajajo na bolniško ali dopuste ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Predsednik vlade Marjan Šarec naj bi danes dopoldne poklical ministra Prešička - na zagovor.

Drama, povezana z dogajanji na ministrstvu za kulturo in tragično smrtjo uslužbenca T. B., ki naj bi storil samomor zaradi šikaniranja na delovnem mestu, se še stopnjuje (vir). Kljub neverjetnemu in dobesedno srhljivemu medijskemu molku večinskih medijev je policija - prav zaradi našega poročanja - zdaj uradno začela preiskavo suma kaznivih dejanj, ki se preganjajo po uradni dolžnosti.

Avtorju teh vrstic so namreč s policije pravkar sporočili, da so na "podlagi medijskih objav o šikaniranju uslužbenca ministrstva za kulturo začeli s preverjanjem razlogov za sum uradno pregonljivega kaznivega dejanja. V kolikor bodo razlogi za sum uradno pregonljivega kaznivega dejanja potrjeni, bomo pričeli s predkazenskim postopkom ter o zadevi obveščali pristojno državno tožilstvo". Podpis: Maja Adlešič, predstavnica Policije za odnose z javnostmi.

DEJAN PREŠIČEK PRI ŠARCU, JAN ŠKOBERNE NA DOPUSTU?!

Po naših informacijah iz vladnih virov pa se je moral minister za kulturo Dejan Prešiček (Socialni demokrati) že dopoldne oglasiti in "zagovarjati" pri predsedniku vlade Marjanu Šarcu, ki je od ministra tudi pisno zahteval pojasnila, Jan Škoberne, Prešičkov državni sekretar, pa je - ne boste verjeli - menda raje šel, beri: pobegnil, kar na dopust?! No, o dopoldanskem pogovoru med Šarcem in Prešičkom zdaj končno le poroča tudi državna RTV Slovenija (vir).

Naši viri tudi pravijo, da naj bi se "hiša", torej zaposleni na ministrstvu za kulturo, tako rekoč uprli vodstvu ministrstva in množično odhajajo na bolniško oziroma dopuste. Nekatera elektronska sporočila, ki jih dobivamo v uredništvo, te navedbe tudi dejansko dokazujejo ...

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Dejan Prešiček marjan šarec Jan Škoberne Socialni demokrati ministrstvo za kulturo policija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Natalija Chvatal

2019-10-19 10:20:48


Kakšen obliž na ranjeno dušo je branje vaših kolumen in gledanje Faktorja, ker si upate. Pred 4 leti sem se umaknila iz Slovenije, ker nisem več mogla dihati (pa ne zaradi bolezni) in iz tropske daljave spremljam propadanje in uničevanje države, ki smo se je tako veselili. Srečujem ljudi iz celega sveta, mnogi, ki so že bili v Sloveniji me sprašujejo, kaj delam tukaj, ko pa imam tako lepo domovino. In moj odgovor: glede na to, da sem videla veliko sveta, si upam trditi, da na tako majhnem koščku ni nikjer na svetu toliko lepot. Slovenija je dragulj Evrope: prekrasna narava, gozdovi, čiste reke, morje, gore, vinogradi, odlična hrana, odlično vino, izjemna geografska lokacija, delovni in pošteni ljudje, pa vendarle... ko je bog delil naravo, jo je vsul na ta majhen košček sveta iz velike vreče, ko pa je delil pogum, samozavest in ponos, pa je bila vreča že očitno prazna. Po vsem, kar slovenski narod dovoli krokarjem in krvosesom pa mislim, da si države niti ne zaslužimo, ker je ne znamo ceniti, sicer pa je tako in tako že ukradena od mafije. Ko smo se osamosvojili, sem mislila, da bomo rabili 5 let, da uskladimo zakonodajo in se navadimo na demokracijo, kakšna zmota, verjetno niti 50 let ne bo dovolj, kar pomeni, da je komunizem ukradel narodu najmanj 100 let!! Koliko zavrtih generacij! Največjo škodo narodu pa so naredili in jo še delajo presstituti in presstitutke ter šolski sitem. Ko ni več morale, je dovoljeno vse. Zato mi je toliko bolj toplo pri srcu, ko se vedno več posameznikov na vseh področjih upa izpostavljati z resnico in pri tem je vajina vloga gospoda Požar in Pertinač neprecenljiva. Še je upanje, pogumno naprej in hvala obema.
borut rojc

2019-10-19 08:23:00


Vsak režim enoumja uporablja propagandno mašinerijo kot najmočnejše orožje,tako tudi ta, nekoliko modificirani v Sloveniji danes. Zato Šarec daje vtis lagodnosti in brezbrižnosti, ker so zadeve pod nadzorom, četudi mu ni nič jasno in sploh ne ve, za kaj gre pri vodenju države. Vajen je, da tisto, česar ne zna, drugi postorijo namesto njega. ..Opažam tudi nekaj karakterne norosti pri njem, zato uživa, ko igra na karto strahovlade . Nekoč so se ga bali zaposleni na kamniški občini ; vem, ker sem od tam. Pravzaprav je Šarec od tam, od koder sem jaz. Z žrtvami je obračunaval na način, po izpovedi ene od njih, da so končale praktično na psihiatrični kliniki. Verjamem, da so tudi ti, komiku dali glas podpore na državnozborskih volitvah, le, da je odšel od tam. Razlika od tistih časov do danes je zgolj ta, da se gospoda iz Šmarca danes boji tudi žena. Sposoben je marsičesa od tistega, kar so počeli njegovi vzorniki, morda tudi sorodniki po partijski liniji, s tremi razredi osnovne šole. Po končanem izobraževanju, so pasli ovce in ubijali ljudi...Po nobeni logiki zdrave kmečke pameti, ne more država, kjer se prirejajo volitve, množično znotraj pravosodnega sistema, obsoja nedolžne ljudi, brani pa stokrat dokazane kriminalce, kjer se o človekovih pravicah izrekajo zakrknjeni komunistični zločinci in stare , odslužene partijske kurbe, imeti kdajkoli pomembne vloge v EU-ju in nasploh postati del civiliziranega zahoda. ..Šarec je zgolj ministrant te mafije. Kamničani pač vemo, kako ga je boter, pa ne tisti, birmanski, uvajal in pripravljal za vlogo, ki jo igra danes. Potrebuje le široko divizijsko podporo režimskih medijev, da utiša tiste, ki bi radi prebili dvojni obroč. Mladim uspeva, bežijo preko meje, starodobniki ostajamo in hranimo zadnji naboj v cevi zase. Čeprav niti on ni več tako mlad, poveljnik murgelske divizije. Z vsakim dnem, ko je starejši, se bolj kaže, da ni iz teh krajev, da ni naš. Prišel pa je po isti poti kjer danes vdirajo in obroč prebijajo orientalski divjaki in zamorci. Pa ravno v Šmarco.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Uradno: policija začela preiskavo! Minister za kulturo Prešiček že pri Šarcu, državni sekretar Škoberne pa raje na dopustu?!