objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sreda, 15. avgust 2018 ob 06:58

Že drugič peklenski spopad ločenih staršev Luke Dončića. In tudi ni prvič, da gre za sinove pogodbe!
Ob najnovejši aferi, kjer je Miriam Poterbin obtožila svojega nekdanjega soproga Saša Dončića za pogodbeno prevaro, povezano z njunim sinom in NBA, je zanimivo branje iz septembra 2015
Bojan Požar

Odpri galerijo

Luka Dončič na junijskem draftu NBA v New Yorku.

Po razkritju (domnevno) ponarejene pogodbe med slovenskim košarkarskim zvezdnikom Luko Dončićem, njegovimi starši, ameriškim košarkarskim agentom Charlesom Briscoem in neznanim Slavkom Djurićem, kjer naj bi šlo za 700 tisoč evrov provizije, je povsem jasno, da je Miriam (prej Mirjam) Poterbin, mama Luke Dončića, obtožila tudi svojega nekdanjega moža, Saša Donćiča, da naj bi sodeloval pri tej prevari (vir: RTV Slovenija). Košarkarski trener, občasni televizijski komentator in nesojeni poslanec stranke DeSUS, to seveda zanika, ljubljanska policija pa zadevo že preiskuje.

No, ni pa to prvič, da gre za "peklenski spopad" bivših zakoncev Dončić, da gre za pogodbe in da gre za milijone dolarjev ter NBA. Na tem portalu smo namreč o peklenskih spopadih bivših zakoncev Dončić-Poterbin prvič poročali že 1. septermbra 2015 (vir), ko Luka Dončić se ni bil takšen zvezdnik. Vmes se je seveda zgodilo marsikaj. Slovenija je lani septembra osvojila prvo mesto na evropskem košarkarskem prvenstvu v Turčiji, kjer smo v fantastičnem finalu premagali Srbijo, Luka Dončič pa je, predvsem kot igralec Real Madrida, postal prvi košaršarski zvednik Evrope, in junija letos po naboru pristal v NBA, zaigral pa bo za Dallas Maverickse (na draftu v New Yorku je Dončića sicer kupila Atlanta, oziroma tamkašnje košarkarsko moštvo Atlanta Hawks), njegova mama Miriam Poterbin je z mladostnim slovenskim seksapilom med sinovim draftom čez noč osvojila ameriške medije, oče Saša Dončić pa je na junijskih parlamentarnih volitvah neuspešno poskušal vnovčiti predvsem sinovo športno slavo ter postati poslanec državnega zbora na listi stranke DeSUS ...

Toda zgodovina se očitno ponavlja tudi v košarki.

(Požareport - objavljeno 1.9. 2015)

PEKLENSKI SPOPAD BIVŠIH ZAKONCEV DONČIĆ-POTERBIN. ZA KOŠARKARSKE MILIJONE SINA LUKE V NBA.
Drug drugemu razdirata pogodbe. Družinski spor med Sašo Dončićem in Mirjam Poterbin zaradi športne kariere sina Luke Dončića naj bi pristal celo na sodišču.

Luka Dončić velja za najperspektivnejšega slovenskega in celo evropskega košarkarja do 16 let (U-16) in je lani že nastopil za prvo ekipo slavnega madridskega Reala. Žal pa je njegova športna kariera razpeta med ločene starše, očeta Sašo Dončića, nekdanjega košarkarja Olimpije in Krke ter trenerja, in mamo Mirjam Poterbin, znano članico ljubljanske frizerske dinastije (pod vodstvom njene mame Milene Poterbin), danes poslovno in zasebno povezane z voznikom relija, ljubljanskim gostincem (njegov lokal je znani Acapulco) in "sladoledarjem" Borisom Požegom - Piksijem.
Saša Dončić je čez letošnje poletje delal kot pomočnik Rada Trifunovića, selektorja slovenske članske košarkarske B-reprezentance, na turneji po Kitajski. Trifunović je zdaj drugi pomočnik slovenskega selektorja Jureta Zdovca na prihajajočem evropskem košarkarskem prvenstvu v Zagrebu.


GRE ZA PRIHODNJE MILIJONE DOLARJEV V NBA
Po naših zanesljivih informacijah sta Lukova oče in mama hudo sprta predvsem zato, ker se nikakor ne moreta sporazumeti o nadaljnji športni poti svojega sina. Obeta se mu namreč vrhunska kariera, v igri pa so seveda milijoni dolarjev v ameriški košarkarski ligi NBA.
Luka Dončić je prek očeta Saše najprej podpisal pogodbo o zastopanju z beograjskim športnim agentom Miškom Miličevićem, v posel pa je vpet tudi nekdanji nogometaš Olimpije Peđa Jovičević. Potem je to pogodbo - pred nedavnim - razdrla mama Mirjam in sina prepričala, da je podpisal še pogodbo za zastopanje z ameriško agencijo BDA (Bill Duffy Agency iz Los Angelesa), ki jo v Evropi zastopa "zloglasni" Rade Filipović. Menda naj bi posredoval tudi Goran Dragić, ki ga prav tako zastopa BDA.
Opomba: ker Luka Dončić še ni polnoleten, mora biti sopodpisnik pogodb(e) najmanj eden od staršev ali pa celo oba!
Medtem se za Luko Dončića resno zanima tudi eden od največjih in najvplivnejših evropskih košarkarskih agentov Miodrag Miško Ražnatović, lastnik beograjske agencije Beobasket.


OBETA SE CELO SODNI SPOR ...
Zato je znotraj "družine" Dončić-Poterbin, kot pravijo boljši poznavalci, nastal peklenski družinski spor, ki prerašča celo v sodnega, Luka pa naj bi bil trenutno bolj na strani svoje mame. Letos sta bila skupaj tudi na poletnem košarkarskem kampu v Kaliforniji ...

Preberite tudi:

Košarkar Saša Dončić se ločuje zaradi lepe manekenke Nuše Šenk

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
luka dončić Miriam Poterbin saša dončić nba real madrid Charles Briscoe Slavko Djurić rtv slovenija desus Dallas Mavericks new york državni zbor Atlanta Hawks

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-06-02 13:08:30


Lahko podpiraš nekega politika ali politično opcijo ali pač ne, vsi so bili vedno naši predstavniki, čemurkoli so že pripadali. Četudi jim mnogokrat nismo verjeli, so že z retoričnimi akrobaciji in uglajenim nastopom, naredili pozitiven vtis in nas skušali vsaj tako nekoliko osvoboditi sumničavosti. Ti zdaj se zdijo totalni tepci in bebci, kruhoborci, ki bodo utajili davek ali skušali posredovati pri neplačilu neke položnice, kot slehernik, ki se preživlja s petsotakom... Vsi mi se lahko norčujemo iz Šarca, Bratuškove, Erjavca, pa tiste tepke, ki jo cirkusant pošilja v Bruselj, a mafija, ki nam vlada, nam tako spošroča, da lahko počne, kar se jim zahoče. Dobesedno. V tej državi imajo deklarirani kriminalec Tošič ali kateri od gradonačelnikovih maloumnih sinov več možnosti , da nekoč zasedejo mesto predsednika vlade kot kdorkoli z desnice, če ima še ta hendikep, da je Slovenec, ki pozna , predvsem pa spoštuje očeta in mater... Lahko si privoščijo prav vse. Pravosodje in policija jim celo krijeta hrbet. Zato smo država znotraj EU-ja z najvišjo stopnjo kršenja človekovih pravic na prebivalca. Zato je za nekega srbskega cigana ali od nikoder prispelega to ,, obečana zemlja ,,za tiste, ki tu živijo skozi rodove pa dežela obupa. ..Blagor ubogim na umu, ker njihovo bo božje kraljestvo. Tako nekako to gre. Prej omenejeni, eden bolj drugi manj, zažagani osebki, imajo nebesa že na zenlji. Ni božji je pa mafijski raj.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Že drugič peklenski spopad ločenih staršev Luke Dončića. In tudi ni prvič, da gre za sinove pogodbe!