objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Ponedeljek, 13. februar 2017 ob 06:49

Današnje stanje Borisa Kobala. Igralec se počuti starega in depresivnega.
Tako Boris Kobal, gledališki igralec in komik, o svojem trenutnem psihofizičnem stanju, potem ko ga je pred časom zapustila dolgoletna partnerica, igralka Bernarda Oman.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Boris Kobal
Zaprl sem se vase ... Kar naenkrat sem prestopil mejo 60. Zdi se mi, da sem star, imam občutek, da sem že odstranjen iz dogajanja. Spopadam se z leti, ki prihajajo, in se sprašujem, kako bo, ko bom starejši.
... Recimo, da sem trenutno precej depresiven ... (vir: revija Suzy)
(Tako Boris Kobal, gledališki igralec in komik, o svojem trenutnem psihofizičnem stanju, potem ko ga je pred časom zapustila dolgoletna partnerica, igralka Bernarda Oman.)
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Boris Kobal Bernarda Oman

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-07-11 07:41:54


O tem, da je Kresalova povezana z ljubljansko kokainsko sceno, ni dvoma, slišal sem tudi, da so jo totalno zadeto, pripeljali v UKC in tam oživljali. V tem kontekstu povezanosti tzv. murgelske politike s podzemljem je bil ubit tudi direktor kemijskegai nstituta, ki je preprečeval proizvodnjo in predelavo droge, ki se v državi, kakršni živimo, izkazuje kot družbeno izjemno pomembna gospodarska dejavnost. ..Problem naše, banana države se kaže v tem, da smo pod drobnogledom tujih obveščevalnih služb in posledično že zelo dolgo ZDA in EU nevarna država in ne zaveznica oziroma članica. Slednje smo le še formalno. Kako bi drugače, če se v državni banki pere denar za potrebe terorizma v zahodnem svetu, če nategujemo unijo pri prodaji državnih bank, privabljamo z all inclusive penzioni nezakonite migrante, ki potem sejejo smrt na zahodu in še in še je tega...Kar se tiče Karnerjev, verjetno Slovenije ne bodo zapuščali, vsaj to se zdi logično. Imajo srečo, ker jih ne zahteva Rusija oziroma ne iščeta NKVD in UDBA. Takrat ne bil bil potreben noben sporazum med državami, poslali bi par kriminalcev, ki bi Karnerje enostavno postrelili. Ne vem sicer, kaj se je zgodilo s Slivnikom. Bojda se je sam trikrat ustrelil v hrbet...ZDA, Trump, če hoćete, vseeno spoštujejo neke zakone in vladavino prava, četudi se levaki še vedno postavljajo na trepalnice ob omembi ameriškega predsednika. Zato Karnerjevi, če bodo znali podmazati slovensko politično sceno, lahko preživijo. Aktualni predsednik vlade najraje posluje z gotovino.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Današnje stanje Borisa Kobala. Igralec se počuti starega in depresivnega.