objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sobota, 17. junij 2017 ob 08:32

Kakšna farsa! Helena Blagne naj bi mislila, da je njen bivši mož diplomat?!
Tako Helena Blagne danes pere umazano perilo na ljubljanskem sodišču, kjer se z bivšim možem Mitjo Zamanom tožarita zaradi premoženja. Pevka zdaj celo trdi, da je šele po ločitvi izvedela, da Mitja Zaman po poklicu ni diplomat, ampak trgovec.Kakšna farsa, kakšne neumnosti?! Je mar mislila, da leta in leta živi z ambasadorjem Združenih držav Amerike? IQ?
Bojan Požar

Odpri galerijo

Helena Blagne in Mitja Zaman
Delal je 1000 poslov, a nobenega haska. Dvakrat ali trikrat sva bila pred ločitvijo ... Bil je slab mož in slab oče ... Je treba delat. Če ne drugače, pa v roke vzet kramp in lopato ... (vir: Slovenske novice)
(Tako Helena Blagne danes pere umazano perilo na ljubljanskem sodišču, kjer se z bivšim možem Mitjo Zamanom tožarita zaradi premoženja. Pevka zdaj celo trdi, da je šele po ločitvi izvedela, da Mitja Zaman po poklicu ni diplomat, ampak trgovec.
Kakšna farsa, kakšne neumnosti?! Je mar mislila, da leta in leta živi z ambasadorjem Združenih držav Amerike? IQ?)
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Helene Blagne Mitja Zaman ločitev

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-07-11 07:41:54


O tem, da je Kresalova povezana z ljubljansko kokainsko sceno, ni dvoma, slišal sem tudi, da so jo totalno zadeto, pripeljali v UKC in tam oživljali. V tem kontekstu povezanosti tzv. murgelske politike s podzemljem je bil ubit tudi direktor kemijskegai nstituta, ki je preprečeval proizvodnjo in predelavo droge, ki se v državi, kakršni živimo, izkazuje kot družbeno izjemno pomembna gospodarska dejavnost. ..Problem naše, banana države se kaže v tem, da smo pod drobnogledom tujih obveščevalnih služb in posledično že zelo dolgo ZDA in EU nevarna država in ne zaveznica oziroma članica. Slednje smo le še formalno. Kako bi drugače, če se v državni banki pere denar za potrebe terorizma v zahodnem svetu, če nategujemo unijo pri prodaji državnih bank, privabljamo z all inclusive penzioni nezakonite migrante, ki potem sejejo smrt na zahodu in še in še je tega...Kar se tiče Karnerjev, verjetno Slovenije ne bodo zapuščali, vsaj to se zdi logično. Imajo srečo, ker jih ne zahteva Rusija oziroma ne iščeta NKVD in UDBA. Takrat ne bil bil potreben noben sporazum med državami, poslali bi par kriminalcev, ki bi Karnerje enostavno postrelili. Ne vem sicer, kaj se je zgodilo s Slivnikom. Bojda se je sam trikrat ustrelil v hrbet...ZDA, Trump, če hoćete, vseeno spoštujejo neke zakone in vladavino prava, četudi se levaki še vedno postavljajo na trepalnice ob omembi ameriškega predsednika. Zato Karnerjevi, če bodo znali podmazati slovensko politično sceno, lahko preživijo. Aktualni predsednik vlade najraje posluje z gotovino.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kakšna farsa! Helena Blagne naj bi mislila, da je njen bivši mož diplomat?!