objavi na
pozareport.si

forum

Fotografije albuma - Neimenovan album
Bernard Brščič
Rajko Kozmelj
Ker naj bi kabinet predsednika vlade v odstopu Marjana Šarca, oziroma sporni državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnec, ugotovil, da naj bi bil NPU, ki ga vodi Darko Muženič (na sliki), sicer "njihov človek", kadrovsko prestreljen z različni kadri, žvižgači pa nosijo informacijo tudi do Knovsa, in podobno se je že prej, spomnimo, zgodilo na Sovi, naj bi svojo operativo prenesel na svoje zaupnike med kriminalisti znotraj Generalne policijske uprave. (foto: Bobo)
Kako je možno, da je obstajala spletna stran o bupropionu na spletni predstavitvi proizvajalca GlaxoSmithKline (GSK), ki pa je kar tako izginila?
Stojan Petrič in Zoran Janković
Vir: Požareport, 13.2.2020
Aleksandra Pivec je predsednica Desusa postala med napol bolniškim staležem in polovičnim delovnim časom; spomnimo, celih 12 ur kongresa stranke DeSUS v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons je kljub težavam s hrbtenico, ki jih je sama dramatično objavila na facebooku, kjer je tudi zastraševala s tumorjem in operacijo, prestala v 12 centimetrov visokih petah! (foto: STA)
Bralcem Mladine je resda blazno všečno, ko/če Šarec tolče po Janši, eni ob tem morda celo orgazmirajo, vendar je to zgolj neke vrste privid. Bralci Mladine, ki jih je po eni strani itak še zelo malo, že imajo svoje trdne politične izbrance (Luka Mesec in Levica, pa morda še kdo od - na Mladino naročenih - upokojenih ljubljanskih borcev po družinski inerciji voli Socialne demokrate), zato bralci Mladine nikoli, ampak res nikoli ne bodo volili Marjana Šarca. Tudi na volitvah leta 2018 ga niso!
Poslanka LMŠ Andreja Zabret (desno Igor Peček) je nekdanja soproga ...
... Igorja Zabreta, novega moža Tanje Frantar in prokurista družbe Medicoinženiring.
Na sedežu NPU naj bi zgodil neke vrste upor proti direktorju Darku Muženiču, ki naj bi po mnenju številnih preiskovalcev, zaposlenih v NPU, preveč popuščal pritiskom notranjega ministra Boštjana Poklukarja, ta pa naj bi navodila dobival od Črnčeca. (foto: STA)
Vir: Državni zbor
Damir Črnčec, Marjan Šarec in Aleš Šabeder: doslej prikrivane aktivnosti Damirja Črnčeca na ministrstvu za zdravje tudi pojasnjujejo, zakaj je Črnčec vztrajal, da je vedno zraven, ko je minister za zdravje Aleš Šabeder na pogovorih ali sestankih pri Šarcu, in zakaj je Šarec takrat odvrnil Šabedru, da sta on, torej Šarec, in Črnčec eno ...
Žiga Vavpotič se je kljub vsemu poskušal prebiti do tega delovnega mesta, saj je na pogovoru za to službo - bil, vendar je dobil signale, da ni zaželen. Zato je potem napisal užaljeno pismo. (foto: STA)
več slik