objavi na
pozareport.si

forum

Fotografije albuma - Neimenovan album
Vse zakulisne sledi naj bi vodile do Damirja Črnčeca. (foto: STA)
Vir: Slovenske novice
Možnost, da bi kdo sredi januarja, tik pred usodnim kongresom stranke DeSUS, v hrvaškem obalnem kraju Karigador povsem naključno fotografiral avtomobil, parkiran pred apartmajem Karla Erjavca, in potem to še pravočasno poslal ravno Slovenskim novicam, je enaka nič odstotkom. Da pa bi to povsem samoiniciativno počeli slovenski novinarji ali paparaci, ki jih naši mediji itak nimajo in ki se jim ne ljubi zapeljati niti do letališča Brnik, čeprav tam v skrivnostnih okoliščinah formalno neprijavljeno pristane letalo ameriške vlade, menda polno FBI-jevcev, pa je še manjša od ničle. (foto: STA)
Tadej Golob
Vir: Facebook
Vir: Bizi
Od Marjana (Šarca) nikoli ne boste slišali, kaj je njegov cilj, razen ostati predsednik vlade. Od Marjana nikoli ne boste slišali, kaj so njegove prioritete. Od Marjana nikoli ne boste slišali, na čem stoji ali pade njegova vladavina. Ne, od njega boste slišali zgolj in samo pizdenje. (foto: Bobo)
Nakazila Mestne občine Maribor na transakcijski račun podjetja Klun Komunikacije se skoraj neverjetno ujemajo z reševanjem Klunovega blokiranega računa, odprtega pri Hranilnici Lon, ki je bil doslej blokiran že 173 dni. (foto: Pigac.si)
Sanje naslednic LDS je končno uresničila SMC z ministrom Borisom Koprivnikarjem in vsi s komolci v marmeladi so bili prepričani, da imajo ponovno škarje in platno v svojih rokah ali komolcih, tako kot vsa leta na ministrstvu za zdravje, kralju korupcije ... (foto: Bobo)
Po naših zanesljivih informacijah Žiga Vavpotič računa, da bo nova predsednica Združenja Manager postala Medeja Lončar, direktorica slovenskega in hrvaškega Siemensa, ki naj bi potem, za svojega izvršnega direktorja, postavila - Vavpotiča. (foto: Bobo)
Ajša Vodnik išče novo službo izven Amchama, "naciljala" pa naj bi dokaj prestižno funkcijo izvršne direktorice Združenja Manager. (foto: Bobo)
Matija Stepišnik, odgovorni urednik Večera (levo) in Uroš Hakl
Matija Stepišnik, odgovorni urednik časopisa Večer (levo) in Uroš Hakl
Nada Drobne Popovič bo, menda zdaj dogovorjeno, nova predsednica uprave Petrola. (foto: Bobo)
več slik