objavi na
pozareport.si

forum

7 dni v tednu

Četrtek, 14. februar 2019 ob 23:53

Aferi Velov in odžagani pomol v Bohinjskem jezeru potapljata Alenko Bratušek in Angeliko Mlinar
Bojan Požar
Celotni članek je na voljo le naročnikom.
BERITE POŽAREPORT ŽE OD
VISA, MASTERCARD, PAYPAL, APPLE PAY, MONETA VALU
NAVODILA ZA PLAČILO PREKO BANKE
nalagam...
Priloge:

Sorodne vsebine

Teme
Alenka Bratušek angelika mlinar Marko Bandelli Igor Velov Franc Kramar Bojan Traven agencija za varnost prometa Bohinj

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

6.08.2020 08:04

Na koncu lahko tolovaji spoznajo, da rovarijo in protestirajo proti samim sebi, svojemu, zastonjkarskemu načinu življenja in razmišljanju v smislu preživetja po liniji najmanjšega odpora. Razumem Galeta ; tip je karamboliran, očitno bolj kot izgleda in bi rad kar gratis nastanitev in postrežbo sredi Izole. Težko je človeku, kateremu se padalo ni odprlo, a je preživel, pojasniti, da se mora to plačati, kot popust pa lahko izkoristi vavčer. Niti bolniški stalež ni nekaj, kar si lahko vzame, ko si zaželi in se v tem času druži z norci, širi smrtonosni virus naokrog ,kolesari in rovari proti vladi. Morda bi vseeno poizkusil s predčasno upokojitvijo ; kaže znake invalidnosti, poleg tega, ob vseh aktivnostih, niti ne bo imel več časa hoditi v službo, na katero je itak pljunil...Kamorkoli se človek obrne, naleti med temi levaki na prevarante, delomrzneže, privilegirance , psihične bolnike in divjake. To, kar se je očitalo Počivalšku, zdaj Pivčevi, je preprosto slika delovanja te države nasploh, ne le politike. Kakršenkoli odmik od te prakse, pri negativni selekciji nekdanjega enoumja, vzbudi odpor... Tovariši in tovarišice, Kučan bo vedel, so nekoč jemali iz Elana, še pred kratkim iz Gorenja. Posledično, uničili oba, vmes še nebroj tega. Montirani sodni procesi so itak stalnica, slaboumna in izkrivljena medijska krajina tudi. V bistvu, če se pogleda Ljubljano , gangsterja na čelu te ciganske vasi, človek niti ne loči med eno in drugo stranjo zakona ; državne institucije in kriminal z roko v roki. Deroči se norci tega ne vidijo ali nočejo videti; oni bi počeli le tisto, kar jim v brezdelju omogoča lagodno preživetje. To je nekakšen življenjski moto te drhali. Vseh teh, niti v glavo zjebanega Galeta, ne motijo nepravilnosti, izigravanje zakonodaje in podobno ; moti jih le, ker to zdaj počno drugi, ne oni, katerim je bila življenjska renta obljubljena.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Aferi Velov in odžagani pomol v Bohinjskem jezeru potapljata Alenko Bratušek in Angeliko Mlinar