objavi na
pozareport.si

forum

Sobota, 24. december 2016 ob 15:14

Funkcijo mi je ponudil minister Erjavec, zatrjuje Stanislav Vidovič
Bojan Požar

Odpri galerijo

Stanislav Vidovič
Objavljamo Popravek oziroma Prikaz nasprotnih dejstev na članek z naslovom "Američani bodo spornega Stanislava Vidoviča sicer vzeli, ampak to nam bodo tudi vrnili," objavljen 20. decembra 2016:
 
FUNKCIJO MU JE PONUDIL MINISTER ERJAVEC
20. decembra 2016 je bil na spletnem portalu www.pozareport.si objavljen članek z naslovom "Američani bodo spornega Stanislava Vidoviča sicer vzeli, ampak to nam bodo tudi vrnili". V članku je avtor zapisal, da je Stanislav Vidovič generalni sekretar ministrstva za zunanje zadeve postal zato, ker naj bi ga tja "inštaliral premier Miro Cerar" da bi "nadzoroval Erjavca". Zapisana namigovanja so neresnična, netočna in za g. Vidoviča žaljiva. Stanislavu Vidoviču je funkcijo ponudil minister Erjavec, sam pa je ponudbo razumel kot izraz njegovega zaupanja in je izziv sprejel. Prav tako ne držijo trditve, da je soproga Stanislava Vidoviča hrvaška diplomatka, je namreč slovenska državljanka. Stanislav Vidovič tudi ni rojen v Osijeku.

mag. Stanislav Vidovič
zanj po pooblastilu Odvetniška družba Pirc Musar & partnerji, o.p., d.o.o.«

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Stanislav Vidovič miro cerar karl erjavec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Funkcijo mi je ponudil minister Erjavec, zatrjuje Stanislav Vidovič