objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Torek, 31. december 2019 ob 07:01

Najbolj brani članek leta 2019: Tisti, ki je osem dni kasneje - zaradi samomora - odnesel ministra Prešička. Kdo sledi?
10 najbolj branih člankov letošnjega leta na Požareportu ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Najbolj brani članek letošnjega leta na Požareportu, ki je - med drugim - sprožil zamenjavo ministra Dejana Prešička (na fotografiji), si je doslej prebralo skoraj 85 tisoč "unikatnih obiskovalcev"! (foto: STA)

To je 10 najbolj branih člankov letošnjega leta na spletnem portalu Požareport:

1

19. januar Razkritje afere, ki je že osem dni kasneje pripeljala do zamenjave ministra za kulturo Dejana Prešička. Prešiček je danes zaposlen na sedežu stranke SD ter po novem živi s strankarsko kolegico in evropsko poslanko Tanjo Fajon.

Tragedija ministrstva za kulturo. Priljubljeni uslužbenec storil samomor, ker naj bi ga minister zmerjal, žalil in poniževal.

2

27. junij Brutalni in očitno naročeni nočni pretep mariborske sodnice Daniele Ružič pred njeno domačo hišo še vedno ostaja velika skrivnost!

Ozadje brutalnega pretepa mariborske sodnice smrdi do neba. No, vsaj do Sove!

3

5. februar Televizijski in radijski zvezdnik Marko Potrč je bil na sodišču kasneje oproščen, toda ostal naj bi brez številnih oglaševalskih pogodb. Požareport je bil - kako značilno - tudi edini medij, ki je sploh poročal o tem sojenju.

Prikrita temna stran Marka Potrča in selfijev z Lili Žagar: nasilje nad bivšo bratovo partnerko, zato mu zdaj grozi zapor!

4

11. oktober Razkritje o tem, kako naj bi nova generalna direktorica policije Tatjana Bobnar karierno forsirala širši javnosti neznanega policista Gregorja Zalokarja, ker sta po novem - zasebni par.

Mladega policista manekenskega videza premestili v Ljubljano. Nič takega, če ne bi, kot kaže, hodil z direktorico policije.

5

12. oktober Razkritje afere Lepa N.-Sova, doslej največje afere predsednika vlade in LMŠ Marjana Šarca, ki jo preiskuje Knovs in utegne pripeljati celo do ustavne obtožbe - predsednika vlade.

Zasebni detektiv naj bi "zalotil" Lepo N. in Šarca. Vroče informacije curljajo tudi iz policije, ki varuje Šarca.

6 3. julij

				Daniela Ružič			Daniela Ružič

Uganke, skrivalnice, zlorabe in preobrati okoli skoraj umorjene sodnice. Razkrivamo, koga naj bi najprej obiskali policisti?!

7 6. februar

				Marko Potrč in Lili Žagar			Marko Potrč in Lili Žagar

Sojenje Marku Potrču. Hofer in Planet TV sta se potuhnila, oba Potrča in Lili Žagar pa se sprenevedajo in zavajajo javnost.

8 20. februar

				Matjaž Nemec			Matjaž Nemec

Mali čudež poslanca Matjaža Nemca. Dobil bolonjski magisterij, čeprav vse kaže, da nima niti srednje šole?!

9 1. oktober

				Marjan Šarec			Marjan Šarec

Sum zlorabe premočan, da bi vsi gledali stran. Šarec in Lepa N. skupaj že od časov Serpentinška in imitiranja Drnovška.

10 7. junij

				Alenka Bratušek			Alenka Bratušek

Dokler bo Alenka Bratušek ministrica, bodo njeni rezultati dragi, neuspešni in pokvarjeni. Kot vedno doslej!

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Požareport 2019

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc :

27.01.2021 16:48

Mafija v zdravstvu niti ob mandatu Janševe vlade ni prikrajšana, nasprotno, ker zdravstveni sistem ne deluje, razbojnikom ostaja več denarja kot kdajkoli. Za živega covid pacienta deset jurčkov, za mrtvega petdeset..Na zdravstveni zavarovalnici so vedno bili glavni, produkti globoke države, Miklavčič, Fakin. Toliko kot zdaj sami sebi nakazujejo denarja in tega po zaslugah porazdelijo med seboj, ga niso nikoli. V članku omenjeni zdravnik lepljivih prstov, tudi predstojnik ortopedske klinike, nikakor ni izjema ali črna ovca v sistemu. Korupcija je sistemska in obsega širok spekter ljudi, ki so vanjo vključeni ; od kriminalcev, ki nam dobavljajo hitre antigenske teste, do bogov v belih haljah. Krade se ob vseh mogočih prilikah, ob dobavah običajnih obližev in povojev ali operacijskih miz. Po novem velike zaslužke mafiji prinašajo nezdravljeni pacienti in kot omenjeno klasificiranje le-teh kot covidnih bolnikov, čeprav to niso. Že v začetkih UKC - ja so glavno besedo tam imeli komunistični zločinci tipa Zemljariča. Zadnji direktor, v.d. v bistvu, barabskega izgleda in nazorov, katerega se spomnim je bil Vrhunec. Z njim na čelu so lahko nemoteno kradli pri belem dnevu. Spet Poklukar je pavliha, ki tam kot posameznik ne more in ne sme spremeniti ničesar. Lahko si le nadene tisti smešni klobuk in gleda stran, da ga ne bi po nesreči ubili. Predvsem pa, komu bo raportiral, če za predsednika vlade nisem prepričan na strani koga je. Z dobaviteljsko mafijo zelo lepo sodeluje, sploh, ker po nepotrebnem dobavlja robo, kateri niti sam ne zaupa. Cepiti se noče.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Faktor ("Resnica boli, komentarji še bolj" in "Ni vseeno, kdo kaj reče!") je informativno-pogovorna oddaja na TV3. Na sporedu je vsak dan, ob 19.15, voditelja oddaje pa sta Bojan Požar, ki je tudi urednik in producent, ter Aljuš Pertinač.
Zdaj se predvaja
pozareport
Najbolj brani članek leta 2019: Tisti, ki je osem dni kasneje - zaradi samomora - odnesel ministra Prešička. Kdo sledi?