objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 9. januar 2015 ob 06:51

Zamenjali urednico 24ur.com. Odšla je tiho tiho, prišel pa je Denis Oštir
Barbara Repovž ni več šefica spletnega portala 24ur.com. Zamenjava je kar uganka, eni celo pravijo, da se ji ni več ljubilo toliko delati
Bojan Požar

Odpri galerijo

Repovževo, odstavljeno urednico portala 24ur.com, je že pred časom skoraj zamenjala Milena Kalacun.
Ožje vodstvo Pro Plusa (Pop TV in Kanal A) je konec minulega leta nenadoma zamenjalo Barbaro Repovž, dolgoletno odgovorno urednico spletnega portala 24ur.com, ki ga sicer promovirajo kot najbolj obiskan informativni portal v državi. Repovževo so odstavili povsem "na tiho", namesto nje pa je novi urednik postal novinar oddaje 24ur Denis Oštir. Zamenjava Barbare Repovž se je sicer zgodila kmalu po odhodu direktorja informativnega programa Tomaža Peroviča, ki ga je zamenjala Tjaša Slokar Kos.
Zakaj je "padla" Barbara Repovž, ni točno znano, saj na Pro Plus d.o.o. kakor (uradno) nikoli ne komentirajo kadrovskih sprememb. Naši viri pa pravijo, da je "morala oditi", ker se ji zadnje čase "ni več ljubilo delati", sicer pa je veljala za zvesto in "prežeto poptevejevko". Od prvega januarja dalje Repovževe tudi ni več v stavbi Pop TV in Kanala A, prav tako se ne ve, kje bo, če sploh bo, nadaljevala novinarsko kariero. Za izjave ali pojasnila ni (bila) dosegljiva.
Po nekaterih informacijah je Barbaro Repovž hotel že pred meseci zamenjati Perovič, ki naj bi si želel za urednico pripeljati Mileno Kalacun, nekdanjo urednico spletnega portala Slovenskih novic, zdaj svetovalko na PlanetSiol.net, toda Repovževa je takrat še obstala.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Barbara Repovž Denis Oštir Tomaž Perovič Tjaša Slokar Kos Milena Kalacun

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Zamenjali urednico 24ur.com. Odšla je tiho tiho, prišel pa je Denis Oštir