objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 1. februar 2015 ob 07:08

Big Brother. Ivana Šundov spet dokazala, da je res bleferka in prevarantka
Vse kaže, da si je Ivana Šundov Hojan voditeljstvo resničnostnega šova Big Brother za svoje potrebe in objavo v reviji Lady tako rekoč na suho izmislila
Bojan Požar

Odpri galerijo

Minulo sredo se je v tabloidni reviji Lady - na strani 8 - pojavil članek z naslovom "Na male zaslone se vrača Ivana Šundov ... Vodila bo resničnostni šov Big Brother." Lady članek se razteza čez celo stran, podpisan je s kraticama N.S. iz teksta pa je razvidno, da je nastal po pripovedovanju oziroma nareku glavne akterke članke - Ivane Šundov Hojan, z močno retuširano fotografijo vred.
Čeprav je v podnaslovu Lady članka napačno zapisano, da gre za Ivano Šundov Hojak!? Napoved za članek se je, skupaj s fotografijo Ivane Šundov, znašla tudi na naslovnici revije.
V članku, kjer Ivano Šundov opisujejo kot "večno mlado (novembra letos bo sicer dopolnila 45 let)" in "poduhovljeno voditeljico", med drugi piše, da so "... odgovorni na komercialni televiziji Kanal A za vodenje Big Brotherja (spomnimo, pred leti je ta prvi veliki resničnostni šov, takrat še na Pop TV, zelo uspešno vodila Nina Osenar) preizkusili kar nekaj voditeljic, od vseh pa jih je s svojo profesionalnostjo najbolj prepričala prav Ivana, ki se bo spomladi tako po dolgih letih vrnila na naše male zaslone."
				To je faksimile članka v zadnji številki revije Lady, ki je Ivano Šundov Hojan (Hojak?!) lažno povzdignil v izbrano voditeljico resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A (za povečavo klik na sliko).			To je faksimile članka v zadnji številki revije Lady, ki je Ivano Šundov Hojan (Hojak?!) lažno povzdignil v izbrano voditeljico resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A (za povečavo klik na sliko).

DEMANTI PRO PLUSA ...

Dva dni kasneje pa sledi uradni demanti Pro Plusa, oziroma Kanala A.
Iz televizijske hiše sporočajo, da gre pri medijskih zapisih, da bo resničnostni šov na Big Brother na Kanalu A vodila Ivana Šundov, za napačne informacije.
Sicer še ne morejo povedati, kdo bo voditeljica, vendar zagotavljajo, da Ivana Šundov - ne bo.

... KAŽE, DA SI JE VODITELJSTVO BB TAKO REKOČ IZMISLILA

Po naših zanesljivih informacijah so res preizkusili petnajst voditeljic, med njimi tudi Ivano Šundov, kar pa je, vsaj kar zadeva Šundovo, tudi vse. Kar pomeni, da si je Ivana Šundov vodenje Big Brotherja za svoje potrebe (objave v reviji Lady) tako rekoč na suho izmislila.
In tako znova dokazala, da je na televiziji bleferka in tudi poslovna prevarantka.
Zakaj si je vse to izmislila, pa je drugo vprašanje. Sicer ni prvič, da si je Ivana Šundov za medije kar nekaj izmislila. Pred leti se je, na primer, za revijo Nova javno pohvalila, da je postala ekskluzivna uvoznica kultnih Uggic. Toda kmalu se je izkazalo, da gre za čisto navadno prevaro, saj je poskušala prodajati zgolj ponaredke teh znamenitih avstralskih škornjev.
Danes je ivana Šundov Hojan tako rekoč brez pravega posla (sredi Zagreba je propadel tudi njen kozmetično-frizerski salon Diva) in si vejetno obupno želi nazaj na televizjo. Njen zadnji televizijski podvig namreč sega v leto 2012, ko je na TV3 vodila resničnostno serijo Agencija Milano.

TEŽAVE NA SODIŠČIH, GROZI JI DVE LETI ZAPORA

Hkrati pa ima velike težav na sodiščih. V Zagrebu, kjer živi, ji namreč - skupaj z njenim možem Davorjem Hojanom - sodijo zaradi poslovne goljufije pri prodajih apartmajev pri Šibeniku, in grozi ji do dve leti zapora.
Mimogrede, tudi avtorja teh vrstic je Ivana Šundov tožila za odškodnino, ker naj bi jo strahotno prizadeli nekateri novinarski članki. Sprva je zahtevala 7 tisoč evrov odškodnine, potem je sredi pravde zahtevek zmanjšala na 3.500 evrov, nato ji je sodišče prisodilo 2.200 evrov. Zaradi odločitev vrhovnega sodišče je prišlo do ponovnega postopka, kjer ji je sodišče na prvi stopnji priznalo še manjšo odškodnino - 1.100 evrov. Pri čemer mora toženi stranki, to je moji malenkosti, zaradi komaj 15-odstotnega pravdnega uspeha, povrniti 1.048,48 evrov pravdnih stroškov. Kar posledično pomeni, da bi dobila 51,12 evrov odškodnine. Pri tem pa mora sama plačati še svojega odvetnika Davida Sluga (pdvetnika, ki sam sebi pravi "odvetnik slavnih"), in ki je doslej prijavil že blizu 1.000 evrov "nagrade" za svoje pametne odvetniške storitve.
Po več letih pravdanje se tožba Ivane Šundov tako sprevrača v še en njen poslovni debakel. Sodba sicer še ni pravnomočna.

SE BO UREDNIŠTVO LADY OPRAVIČILO?

Bralke in bralci revije revije Lady pa od uredništva za skoraj povsem izmišljeni članek na strani 9. verjetno tudi pričakujejo kakšno - resno opravičilo.
				Ivana Šundov (slika levo) - kot je bila videti na začetku svoje televizijske kariere na TV Slovenija, in Ivana Šundov Hojan danes, na naslovnici revije Story (desno), po številnih lepotnih operacijah ...			Ivana Šundov (slika levo) - kot je bila videti na začetku svoje televizijske kariere na TV Slovenija, in Ivana Šundov Hojan danes, na naslovnici revije Story (desno), po številnih lepotnih operacijah ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-10-21 10:52:17


V vsaki pravni, predvsem pa normalni državi, bi to izzvenelo kot samoumevno, torej, da politik ali ustavni sodnik, ujeta na laži, odstopita. Slovenija, v kategorijo demokratičnih družb nikakor ne spada, bolj je podobna plemenski skupnosti, saj deluje po nekem, rusko-balkanskem modelu enoumja. V takšnem režimu imajo modeli kot so Acceto, morda celo Knez, končno tudi Šarec, točno določeno funkcijo. Vse je kot gledališka predstava, ki mora od dejanja do dejanja potekati tako, da ljudstvo ne zazna zadreg in blefiranja posameznih akterjev... Mafijski ustroj države je v preteklosti na ustavnem sodišču večkrat naletel na ovire in pasti, čemur se zdaj skušajo izogniti. Tako je omenjeno sodišče osvobodilo žrtve tega brezumja, v liku Janeza Janše in Milka Noviča kot tudi Kanglerja ki jih je režim okarakteriziral kot razredne sovražnike in jih je bilo na zadovoljstvo podivjane raje, potrebno uničiti ali, po besedah enega od krivosodnih krvnikov, Masleše, totalno zjebati. Tako so na omenjenem sodišču zastajali tudi projekti nedotakljivih kriminalnih zdužb, takrat pod okriljem SMC in podobno... V sedanji sestavi ustavnega sodišča je odstranjena tudi zadnja ovira na tej poti. Kriminalci in privilegiranci režima imajo tudi preko sodnih institucij, odprto avtocesto, na vsej poti svojih hudodelstev in kaznivih dejanj. Tisti, ki se bori proti tej hordi zla, konča kot slehernik, kateri vozi po cesti v napačni smeri. Zaenkrat je temu tako. Klovn sicer čuti drobne tresljaje pri svoji sto in več odstotni podpori, a bi še vedno in bo gladko zmagal na prihodnjih volitvah. Mafija ima pred sabo vsaj še sedem let brezskrbnega plenjenja in bogatenja. Vprašanje le, če se bodo žrtve te bande, ves ta čas molče in pohlevno pustile poniževati , mnoge od njih, odhajajoče v smrt. Osebno, pričakujem žrtve tudi med sovražnikovo divizijo. Poveljujoči se ne zdi povsem gladek.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Big Brother. Ivana Šundov spet dokazala, da je res bleferka in prevarantka