objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Ponedeljek, 9. februar 2015 ob 08:16

Bavčar danes operiran. Bo podpredsednica ljubljanskega sodišča zdaj - odstopila?
Neuradno. Najnovejše mnenje sodnega izvedenca medicinske stroke Petra Rakovca: Igor Bavčar je bil v Medicorju upravičeno hospitaliziran
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po naših neuradnih, vendar zanesljivih informacijah, bo Igor Bavčar še danes v Medicorju tudi operiran. Operacija naj bi se začela zjutraj, druge podrobnosti pa niso znane.
Da je bila hospitalizacije nekdanjega politika in bivšega predsednika uprave Istrabenza upravičena, naj bi v novi ekspertizi napisal tudi sodni izvedenec medicinske stroke Peter Rakovec, ki ga je ljubljansko sodišče prejšnji teden poslalo v Medicor. Čeprav je bil v Medicor poslan šele po izdaji sodne odločbe, da se prestajanje zaporne kazni - na podlagi še druge Bavčarjeve prošnje - ne odloži.
Spomnimo, Igor Bavčar se je zoper to odločbo okrožnega sodišča že pritožil na višje sodišče, pritožbo pa je vložil tudi na ustavno sodišče.
Glede na najnovejše mnenje sodnega izvedenca Petra Rakovca se tudi povsem upravičeno postavlja vprašanje, ali bo zaradi tega odstopila podpredsednica okrožnega sodišča v Ljubljani Sonja Ilovar Gradišar, ki je Igorja Bavčarja celo javno obtožila (in to, pozor, še preden je "njeno" okrožno sodišče sploh izdalo odločbo na podlagi druge Bavčarjeve prošnje), da z boleznijo in hospitalizacijo v Medicorju "izigrava zakone"?!

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Bavčar danes operiran. Bo podpredsednica ljubljanskega sodišča zdaj - odstopila?