objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 25. junij 2015 ob 06:27

Sodijo mu celo med sodnimi počitnicami. Franc Kangler: Obesiti me hočejo!
Kar sedem narokov - julija in avgusta. Nekdanji mariborski župan je verjetno edini človek na svetu, ki mu sodijo med sodnimi počitnicami.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Nekdanji, pravzaprav prejšnji mariborski župan Franc Kangler je verjetno edini človek na svetu, ki mu sodijo tudi ali celo med sodnimi počitnicami. In res, julija in avgusta ima na mariborskem okrajnem sodišču razpisanih sedem narokov v razvpiti zadevi "mariborski radarji" (kjer Kanglerju očitajo zlorabo položaja), od tega jih je pet med 15. julijem in 15. avgustom, ko so po slovenskih sodiščih tako imenovane sodne počitnice.
Naroke je razpisala okrajna sodnica Tanja Husar. Poleg Kanglerja pa bodo na zatožno klop sedli še Vili Eisenhut, Tomaž Vrčko in Boštjan Ferk.
Razmeroma nenavadno dejstvo, da mu sodijo tudi med sodnimi počitnicami, je Franc Kangler komentiral z besedami: "Obesiti me hočejo!"

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Sodijo mu celo med sodnimi počitnicami. Franc Kangler: Obesiti me hočejo!