objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 22. julij 2015 ob 06:24

Vesna Janković. Na Facebooku razkazuje novo oprsje, v Krškem pa novega spremljevalca.
Po Juretu Jankoviću in Sašu Radoviću je zdaj na vrsti poslovnež in teniški trener Sandi Derzić, menda njen najresnejši moški doslej.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Vesna Janković, še vedno malce razvpita bivša snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića, naj bi spet imela novega spremljevalca. Šlo naj bi za dolenjskega poslovneža in teniškega trenerja Sandija Derzića, lastnika in direktorja družbe Derzić-Drozga, d. o. o., iz Dobove, ki se ukvarja s čiščenjem klimatskih naprav.
Naši viri, ki ju pogosto videvajo skupaj v Krškem, pravijo, da gre tokrat - po bivšem možu Juretu Jankoviću in mariborskem zasebnem trenerju fitnesa Sašu Radoviću - za njenega kakor najresnejšega moškega doslej. Podjetje Derzić-Drozga namreč kar dobro posluje. Lani je imelo 426 tisoč evrov prihodkov in dobrih 48 tisoč evrov dobička. Isti viri še pripovedujejo, da je Sandi Derzić ločenec z dvema otrokoma (torej podobno kot Jankovićeva), v Termah Čatež pa naj bi tenis učil hčerko "tajkuna" Bojana Petana.
Vesna Janković, ki se po Facebooku razkazuje z novejšim silikonskim oprsjem, intimno zvezo sicer zanika in pravi, da sta z Derzićem povezana zgolj poslovno, saj prek svojega novega podjetja JV Kreativni marketing, d. o. o., tako vsaj pravi Jankovićeva, "posreduje pri pridobivanju novih poslov".

KOPICA PODJETIJ VESNE JANKOVIĆ

Vesna Janković je bila po javno dostopnih podatkih pred časom lastnica dveh podjetij, Logis, d. o. o., in Safe Consulting, d. o. o., skupaj Juretom Jankovićem pa naj bi bila po poročanju nekaterih drugi medijev solastnica družbe Adelmancia na Cipru.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Vesna Janković. Na Facebooku razkazuje novo oprsje, v Krškem pa novega spremljevalca.