objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 22. julij 2015 ob 06:24

Vesna Janković. Na Facebooku razkazuje novo oprsje, v Krškem pa novega spremljevalca.
Po Juretu Jankoviću in Sašu Radoviću je zdaj na vrsti poslovnež in teniški trener Sandi Derzić, menda njen najresnejši moški doslej.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Vesna Janković, še vedno malce razvpita bivša snaha ljubljanskega župana Zorana Jankovića, naj bi spet imela novega spremljevalca. Šlo naj bi za dolenjskega poslovneža in teniškega trenerja Sandija Derzića, lastnika in direktorja družbe Derzić-Drozga, d. o. o., iz Dobove, ki se ukvarja s čiščenjem klimatskih naprav.
Naši viri, ki ju pogosto videvajo skupaj v Krškem, pravijo, da gre tokrat - po bivšem možu Juretu Jankoviću in mariborskem zasebnem trenerju fitnesa Sašu Radoviću - za njenega kakor najresnejšega moškega doslej. Podjetje Derzić-Drozga namreč kar dobro posluje. Lani je imelo 426 tisoč evrov prihodkov in dobrih 48 tisoč evrov dobička. Isti viri še pripovedujejo, da je Sandi Derzić ločenec z dvema otrokoma (torej podobno kot Jankovićeva), v Termah Čatež pa naj bi tenis učil hčerko "tajkuna" Bojana Petana.
Vesna Janković, ki se po Facebooku razkazuje z novejšim silikonskim oprsjem, intimno zvezo sicer zanika in pravi, da sta z Derzićem povezana zgolj poslovno, saj prek svojega novega podjetja JV Kreativni marketing, d. o. o., tako vsaj pravi Jankovićeva, "posreduje pri pridobivanju novih poslov".

KOPICA PODJETIJ VESNE JANKOVIĆ

Vesna Janković je bila po javno dostopnih podatkih pred časom lastnica dveh podjetij, Logis, d. o. o., in Safe Consulting, d. o. o., skupaj Juretom Jankovićem pa naj bi bila po poročanju nekaterih drugi medijev solastnica družbe Adelmancia na Cipru.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-10-21 10:52:17


V vsaki pravni, predvsem pa normalni državi, bi to izzvenelo kot samoumevno, torej, da politik ali ustavni sodnik, ujeta na laži, odstopita. Slovenija, v kategorijo demokratičnih družb nikakor ne spada, bolj je podobna plemenski skupnosti, saj deluje po nekem, rusko-balkanskem modelu enoumja. V takšnem režimu imajo modeli kot so Acceto, morda celo Knez, končno tudi Šarec, točno določeno funkcijo. Vse je kot gledališka predstava, ki mora od dejanja do dejanja potekati tako, da ljudstvo ne zazna zadreg in blefiranja posameznih akterjev... Mafijski ustroj države je v preteklosti na ustavnem sodišču večkrat naletel na ovire in pasti, čemur se zdaj skušajo izogniti. Tako je omenjeno sodišče osvobodilo žrtve tega brezumja, v liku Janeza Janše in Milka Noviča kot tudi Kanglerja ki jih je režim okarakteriziral kot razredne sovražnike in jih je bilo na zadovoljstvo podivjane raje, potrebno uničiti ali, po besedah enega od krivosodnih krvnikov, Masleše, totalno zjebati. Tako so na omenjenem sodišču zastajali tudi projekti nedotakljivih kriminalnih zdužb, takrat pod okriljem SMC in podobno... V sedanji sestavi ustavnega sodišča je odstranjena tudi zadnja ovira na tej poti. Kriminalci in privilegiranci režima imajo tudi preko sodnih institucij, odprto avtocesto, na vsej poti svojih hudodelstev in kaznivih dejanj. Tisti, ki se bori proti tej hordi zla, konča kot slehernik, kateri vozi po cesti v napačni smeri. Zaenkrat je temu tako. Klovn sicer čuti drobne tresljaje pri svoji sto in več odstotni podpori, a bi še vedno in bo gladko zmagal na prihodnjih volitvah. Mafija ima pred sabo vsaj še sedem let brezskrbnega plenjenja in bogatenja. Vprašanje le, če se bodo žrtve te bande, ves ta čas molče in pohlevno pustile poniževati , mnoge od njih, odhajajoče v smrt. Osebno, pričakujem žrtve tudi med sovražnikovo divizijo. Poveljujoči se ne zdi povsem gladek.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Vesna Janković. Na Facebooku razkazuje novo oprsje, v Krškem pa novega spremljevalca.